Birikmiş demek ki:) tamamiyle unutturur inşallah eşiniz o günleriBen de soguk kanliydim:) tepki vermeye vermeye patlamistim:)
tutsun size bir villa, kendisi kalsin anasiyla. avrupada olunca annelerini daha cok özlüyorlar sanirim.Çok sağol suzn cıım
Tatile gidicez de illa ki ..o 2/3 hafta gideriz diyor(6 hafta içinde) ben 5 hafta kalmak istiyorum:) gelince de ertesi gün kaçırsın istiyorum
Vizesi çıkmış bebeğimin, yolda. Biz de eşimle döneceğiz.
Annesinde kafa dinleyecekmiş, nasıl olacaksa. Ben onu evde 4 çocuk ve susmak bilmeyen anasıyla bırakıp bırakıp çıkıyım da dinlesin
tutsun size bir villa, kendisi kalsin anasiyla. avrupada olunca annelerini daha cok özlüyorlar sanirim.Çok sağol suzn cıım
Tatile gidicez de illa ki ..o 2/3 hafta gideriz diyor(6 hafta içinde) ben 5 hafta kalmak istiyorum:) gelince de ertesi gün kaçırsın istiyorum
Annesinde kafa dinleyecekmiş, nasıl olacaksa. Ben onu evde 4 çocuk ve susmak bilmeyen anasıyla bırakıp bırakıp çıkıyım da dinlesin
Onu beklemeden gidemem araba yok zaten:/ hem de fazla abartı olur, hele bi gelsin..madem bırakın çocukları sık sık çıkın.Eziyet neymiş görsün.Hatta onu beklemeden alın çocukları tatile gidin derim ama bu biraz fazla bi tepki olur.
ver eline cocuklari ben 5 ay yalniz baktim ananla bakin, cok bunaldim hava alicam deOnu beklemeden gidemem araba yok zaten:/ hem de fazla abartı olur, hele bi gelsin..
Çocukları sık sık bırakıp çıkıcam o planım baki
Evet burdayken yılda toplamda bikaç gün ancak görür, misafirlikte 3 gün kafi der kaçardı..uzaktayken kıymete biniyor anaları.tutsun size bir villa, kendisi kalsin anasiyla. avrupada olunca annelerini daha cok özlüyorlar sanirim.
türkiyede olsalar, arada kilometrelerde olsa asla gitmezler. dogu ve batida olan aileler bile, birbirlerini yilda 1-2 kez bir kac gün anca görüyor cünkü. (akrabalardan biliyorum)
kac aydir ayri kaldiniz bu yüzden uzun tatile gitmek istemeni anlayabiliyorum, ben de cok bunaldim.
almanyaya dönüncede monoton hayata devam edeceksin sonucta - tatili hakettin.
vizenin ciktigini biliyorum da gideceginiz tarihi bilmiyordum. az kalmis.
aslinda esinin baya izini var 6 hafta uzunmus.
ne diyeyim sinir oldum, insan karisiyla basbasa kalmak ister
Gün içinde bikaç saat bikaç saat bırakıp çıkıcam zatenver eline cocuklari ben 5 ay yalniz baktim ananla bakin, cok bunaldim hava alicam de
hicbir sey söyleme bencede dahada inadina yapar. düz mantik calisiyor kafalari.Evet burdayken yılda toplamda bikaç gün ancak görür, misafirlikte 3 gün kafi der kaçardı..uzaktayken kıymete biniyor anaları.
Gelsin, gerçekten üsteleyip bişey söylemeyeceğim..baktım 3-5 gün ben burda iyiyim, kafa dinliyorum diyor, çocukları alıp çıkıcam.
İnşallahhicbir sey söyleme bencede dahada inadina yapar. düz mantik calisiyor kafalari.
cik cik gez, bak bakalim iki gün sonra cocuklardan kafasi sisecek gidelim diyecek.
yaaaaaaaaaaaaaa ne özledim türkiyeyi, gez bencede.Gün içinde bikaç saat bikaç saat bırakıp çıkıcam zaten
ne planliyorsunİnşallahAkıl etmezse kendisi düşünsün gerçekten. İntikamım çok fena olacak
Gerçekten acayip çok ihtiyacım varyaaaaaaaaaaaaaa ne özledim türkiyeyi, gez bencede.
sen de cok bunaldin, vize stresi, cocuklar, vs derken, kendine vakit ayirman sanada iyi gelir
Dur uygulayım, işe yarar, eğlenirsem yazayımne planliyorsun
anasiyla odaya kilitle
O eve geldikten sonra sabaha kaçmak ister. Birşey yapmanıza gerek kalmaz benceÇok sağol suzn cıım
Öyle mi dersin parolabenO eve geldikten sonra sabaha kaçmak ister. Birşey yapmanıza gerek kalmaz bence
kuzum seyahat kisitlamasi/uyarisi var türkiye icin.Gerçekten acayip çok ihtiyacım var
Sen gelemiyor musun suzn?
Ordaki durumlardan haberdar değilim ben:/ seyahat kısıtlaması ya da yasak uyarısı sizin için de söz konusu mu?
Ne koynuma girmesi yaaaa avucunu yalasınYa sinir oldum zaten 5 aydır ayrısın sanki kv evinde tatil yapacaksın. Üstelik 2 çocuğa da bakıyorsun insan ister istemez bunalıyor kafa dağıtmak istiyor eşin çok çok düşüncesiz. Kv evine geldiğinde koynuna girmeye çalışacak o zaman yataktan atıver aklını başına alır
Evet, kasıtlı olarak da iyice zorlaştırıyorlar. Hatta tatile gider, dönüşte işyerine korona bulaştırırsanız tazminat davası açarız diyen iş yerleri varmış:/ ordaki parayı buraya akıtmamak için var güçleriyle çakışıyorlar. Alternatif destinasyon olarak da İtalya, Yunanistan’ı falan sunuyorlarmış ya bir de. Oraları korona teğet geçti sanki:/kuzum seyahat kisitlamasi/uyarisi var türkiye icin.
asil sIkInti su, dönünce test yapabiliyorsun havaalaninda, fakat negatif ciktiginda bile bazi saglik kurumlari ise baslamani kabul etmeyip 14 gün karantinada kalmani sart kosuyormus. hem teste para vericem hem de sonra yok kabul etmiyoruz evde kalmalisin diyecekler ve ayrica bizim isyeri, eger karantinada kalmak zorunda kalirsak (bile bile uyari oldugu halde gittigimiz tatilden dolayi) 14 günü ödemiyormus, yani ücretsiz izin oluyormus.
resmen eziyet ediyorlar. bir de gelip birden vaka artti dönemezsiniz derlerse ozaman daha kötü olur diye korkuyorumda acikcasi.
biktim valla cok ama cok, bolca doya doya türkiyenin kokusunu solumaya ihtiyacim var. deniz kokusu vs.
aynen italyaya tatile giden is arkadaslarim var, en fazla vaka görülen ülkelerden olmasina ragmen, düsün yani.Evet, kasıtlı olarak da iyice zorlaştırıyorlar. Hatta tatile gider, dönüşte işyerine korona bulaştırırsanız tazminat davası açarız diyen iş yerleri varmış:/ ordaki parayı buraya akıtmamak için var güçleriyle çakışıyorlar. Alternatif destinasyon olarak da İtalya, Yunanistan’ı falan sunuyorlarmış ya bir de. Oraları korona teğet geçti sanki:/
Bu günler de geçecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?