• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Native base - duyan bilen goren yaptiran varmi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bisque

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
382
292
303
Native base diyolar keratin bakimi gibi bisey . Instagramda goruyorum surekli saclari cok parlak ve saglikli gosteriyo. Varmi yaptiran???:süslü:

Native base diyolar keratin bakimi gibi bisey . Instagramda goruyorum surekli saclari cok parlak ve saglikli gosteriyo. Varmi yaptiran???:süslü:
Ben 3 gün önce yaptırdım. Kuaförüm bana, siz yapmayınca saçınız fönlü gibi durmaz ama kabarıklığı ve elektriği gider parlak ve bakımlı görünür dedi. Ben de sonucu merak ettim 2. gün yıkadım. Fön değil ucu geniş kırutma makinesi ile tarayarak kurutmama rağmen bildiğiniz fön çekilmiş gibiydi. Çok mutlu oldum.
Tabii sülfatsız şampuanla yıkamak gerekiyor. Önerdiklerini almadım watsonlarda satılan live clean adında sülfatsız ve parabensiz bitkisel şampuandan alıp yıkadım.

Yanık saçlarda özellikle daha etkiliymiş. Benimki sağlıklı saç. Sadece kabarık ve elektrikliydi onun için yaptırdım.
:KK76:Peki fiyatı ne kadar? Yani bildiğimiz keratin bakımmı bu sürekli ayda bir falan yaptırmak mı lazımmış? Ne kadar süre kalıcılığı varmış bakım açısından :rolleyes::rolleyes:

:KK76:Peki fiyatı ne kadar? Yani bildiğimiz keratin bakımmı bu sürekli ayda bir falan yaptırmak mı lazımmış? Ne kadar süre kalıcılığı varmış bakım açısından :rolleyes::rolleyes:
Ben 250 tl. ye yaptırdım. Daha ucuza ve pahalıya yaptıran da var. Kuaförüne göre değişiyor. Deniz ve havuza girmezsen ve sülfatsız şampuan kullanırsan 2-3 ay kullanılıyormuş. Ben de deneyip göreceğim.

Ben 250 tl. ye yaptırdım. Daha ucuza ve pahalıya yaptıran da var. Kuaförüne göre değişiyor. Deniz ve havuza girmezsen ve sülfatsız şampuan kullanırsan 2-3 ay kullanılıyormuş. Ben de deneyip göreceğim.
Pekii cok sordum ama son bir soru daha :KK33:yaparken ısı kullandılar mı? Yani fönleme presleme gibi işlemler yapılrak mı uygulanıyor

Ben 3 gün önce yaptırdım. Kuaförüm bana, siz yapmayınca saçınız fönlü gibi durmaz ama kabarıklığı ve elektriği gider parlak ve bakımlı görünür dedi. Ben de sonucu merak ettim 2. gün yıkadım. Fön değil ucu geniş kırutma makinesi ile tarayarak kurutmama rağmen bildiğiniz fön çekilmiş gibiydi. Çok mutlu oldum.
Tabii sülfatsız şampuanla yıkamak gerekiyor. Önerdiklerini almadım watsonlarda satılan live clean adında sülfatsız ve parabensiz bitkisel şampuandan alıp yıkadım.
Cok tesekkurler cevap icin. Soruyu sorup kacmisim gibi olmus :olamaz:unuttum cunku sordugumu. Henuz yaptirmadim ama mutlaka deniycem native base. yaptirinca sonucu yazicam buraya

Ayyy bende yaptırıcam ozaman :) 2 3 ay parlak ve bakımlı görünücekse sacım değer 200 300 vs zaten suan aşırı yıpranmışla yanık arası bişi hala tam anlayamasamda bakımsız işte snç olarak :/

Keratin Complex bulabilme ihtimaliniz varsa o bir tık daha başarılı.

Son düzenleme:
1 hafta once yaptırdım.Normalde banyodan cıktıgımda supurge gıbı olan saclarım o kadar dıngındı kı:KK45:Kesınlıkle tekrar yaptıracagım.Benım saclarım hafıf dalgalıydı.Yıkayıp cıktıgımda fonlu kadar olmasa da duzlestı ve cok saglıklı gorunuyorlar.

Native base keratin bakım yaptırdım cok pısmanım cok yogun bır koku vardı gözlerimi burnumu yaktı. Ağır kimyasallar var içinde nolur Sağlıgını Oncelıgınız olsun ben salak gıbı yapalım mı dedıler tmm yumusasın sac dedım sonra arastırınca cok Rahatsız oldum ıcerıgınden cok cok yazık nolur yaptırmayın boya dısında bulasmayjn saglık daha onemlı beyazınz yoksa sacınızda boya da yaptırmayın

Ben yaptırdım. İki ay çok güzel götürdü, saçımı kuruturken fırçayla tarıyordum düzleşiyordu hemen. Üstelik benim saçlarım çok gür ve kıvırcık olmasına rağmen etkili oldu. Fakat daha sonra saç şeklim bozuldu kendine gelmesi zaman aldı. Yıpranmasına ise faydası değil zararı oldu. Yüksek derecede kanserojen madde içeren kimyasallar kullanıyorlar o saçı düzleştirmek için. Bir daha yaptırmadım yapılışı da çok eziyetli. Bu arada aynı ürünü seyreltilmiş şekilde sürünce keratin bakımı, yoğun sürüp düzleştirice keratin botoks diyolar.

Back
X