- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi hazal_diren
-
umarım istediğin gibi olur.. temiz saca boya bile iyi olmuyor ne kadar kirli o kadar iyihatta bekletebilirsen bir gün daha beklet derim Hali hazırda http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...n-sac-rengi-acma-hindistancevizi-yagi-17.html bak böyle bi konuda var incele istersen cok memnun arkadaşlar var..
LaydEvil in konusu var en başta orda da böle yazmış bak :
Saç açma işlemine uçlardan başlanır,diplere doğru sürülür
Açıcının saçta ne kadar süre beklemesi gerektiği yine saçın koyuluğuna ve istenilen rengin açıklığına göre değişir
Açıcının diplerde bekleme süresi de diplerde boya olup olmamasına,diplerin rengine göre değişir
Doğal diplerde açıcıyı 1-2 cm aşağıdan sürüp beklemek,son birkaç dakika sonra açıcıyı en diplere sürmek gerekir
bence muhakkkak yardım al bi arkadaşından arkaları göremediğinden eşit uygulaman baya zor..
canım ah o anneler benimki hic yardımcı olmamıştı bende illa yapıcam ya kaşıntım var kendi başıma kalkıştım dalga dalga oldu benimkide hemen bozma moralini dediğin gibi amonyaksız boyaların bi yararı olmaz sana kaldıki ben profesyonel olanlardan kullandım renk güzel tutsa bile alttaki dalgalanmalar bi yıkamada tekrar cıkıyor ortaya.. imkanın varsa tatlım al bi kutu daha bitkisel acıcı kuaföre git yada sor kendi kullandıkları bitkisel bi acıcı varsa onu kullansınlar.. Öbür türlü coğu kuaför direk orieli boca eder kafana hem yakar saclarını artı üstünede bi dünya vıdı vıdı eder kendiniz kalkışırsanız böyle olur vs diye.. bu güne kadar kullandığım boyalarda koleston acık tonlarda hem biraz daha koyu tutuyor hemde doreli sonuc veriyor coğu market boyaları gibi loreal güzel ama oda hemencik akıyor.. benim memnun kaldıklarım genelde profesyonel olanlar koleston perfect güzel ama katalogtaki rengi bire bir veren loreal majirel var özellikle küllü tonları cok başarılı en beğendiğim boyada bu oldu yıllardır sactaki doreliği güzel alıyor..
saclarında kuruma kırılma var mı sağlığı ne alemde önemli olan o eğer yerindeyse hic bişi olmaz dert etme o kadar.. bu h. cevizi yağı olayını denemişmiydin peki sacında onuda merak ettim ayrıca onu sürüp bi daha acsan ollmaz mı ki her şekilde biraz dinlendir ama sacını yağ bakımı falan yap yatmadan önce tüm gece beklet sacında o acıcı yıpratmasa bile kuruluk yapar her sekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?