Saç Rengi ve Saç Boyama Natural Colors Organic Amonyak İçermeyen Röfle Seti

canım saclarında o kadar farklılık görünmüyo burdan arkadan tam bir foto cekersen daha iyi anlaşılır aslında sadece diplerin daha acık duruyorsa cözümü cok basit kullanacağın boyayı tüp şeklinde olanlardan alıyorsun yanınada 2 tüp oksidan kremi : bi tane %6 bi tane de %9 luk alıyorsun dipleri dip boya gibi 6 lık oksidanla karıştırıp boyuyorsun kalan kısmınıda % 9 luk karışımla boyuyorsun renk eşitleniyor tek düz bi renk oluyor ama işte uclarda acık diyorsun o sıkıntı ombre gibi olur aslında fena olmaz ama o modelide herkes beğenmiyor sen önce git bi kuaförle konuş kafana yatmazsa ararız başka cözümler bozma hic moralini

bu fotolarda daha net çıktı renk farklılığı. renk aslında güzel bir renk, hatta belki bu rengi istesem tutturamazdım başka bir boyayla. ama dengelemek lazım. tuhaf duruyor çünkü. bu arada saçımda balyaj vardı, o nedenle şerit farklılıklar var ama onu kastetmiyorum, enine olan koyuluklar bu son açma işlemi nedeniyle oldu.

Son düzenleme:
evet bu resimler daha net dünkilerde sorun var gibi görünmüyordu kendi sacın acıldığında güzel tonlar cıkıyor benimde diplerim cok tatlı bi renk oldu ama boyalı kısımlar bildiğin hürrem rengi oldu istesem olmaz.. neyse anlattığım yöntemle diplerimi eşitledim tam hürrem oldum ama bende de aralarda dalgalanma var hala bide sevmiorum bu tonları hi o yüzden bu seti aldım 3 kutu uygulayabilecek güvenilir birini bulduğumda acıcam.. seninde sadece diplere calışılması gerek gibi görünüyor diğer yerler zamanla boyamayla eşitlenir bence bi kutu acıyı söyle annenne bol kullanarak koyu kalan yerlere sürsün 10 dk beklet ve yıka acılacaktır dipleri eşitlersin böylelikle.. rengide beğendinn madem aynı tonlarda bi boyayla düz boya güzel olucaktır daha da bi süre uğraşma dinlendir ince telli sacların yıpranmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…