- Konu Sahibi NesNeBilimCi
-
hiç bu boyayı kullanan oldu mu çok merak ediyorum nasıl mennun kaldınız mı?çok duydum ama hiç deneyen birine rastlamadım
malum sac boyalarının zararları acaba bu da sozde organık mı yoksa gercekten cok zarar vermıyomu
canım peki renk kalıcı oluyor mu yani 1 haftada hemen akıyor mu bu boyalar saçın yüzeyine tutunduğu için geçici oluyor ama ilk yıkamada da renk net oluyor mu?
yengen kızılın hangi rengini boyadı ve akma yaptı mı cnm?ya boyanın üzerinde olan renklerden saçımın rengine yakın bir renk aldım üstündeki rengi verdi hatta bu sabah yengemin saçını boyadık oda çok hoş bir renk oldu onunkini kızıla boyadık dediğim gibi harika bir boya en önemlisi saçın doğallığını bozmuyo matlaştırmıyo sanki saçın kendi rengi oymuş gibi doğal gözüküyor kokusu diğer boyalar gibi berbat değil resmen bitki kokuyor
canım benim çok sevindim senin adına :) koyu kahve yani3N olan simsiyah durmadı di mi saçında
kızlar peki saçlarında beyaz olup da bu boyanın koyu renklerine 3N 4N 5N 6N saçlarını boyayan var mı?beyaz telleri kapatması nasıl?ne kadar sürede akıyor ve akınca saç eski rengine mi dönüyor yoksa solmuş gibi mi oluyor ?şimdiden teşekkürler
ben de röfleli saçımı kahve ve altın kahvesini boyayarak kapatmıştım.çok doğal dı onca yıldır boyarım böyle doğal duran biir boya görmedim.herkes bayılmıştı.hatta şimdi de bu markanın ba köpüğüne boyamaya karar verdim aslında karamel istiyorum.deneyenler varsa bana yardımcı olabilir mi.
tatlım sanırım iyi kapatır gibi çünkü benim diplerdeki kızıllıklar çok beterdi. ama yineden tabiki emin değilim. eğer almaya karar verirsen şişe küçük gibi gelebilir normal boyalar 60 ml bu 50 ml ama pek bereketli saçlarım belime değecek nerdeyse ama bende bile arttı. dipleri iki defa geçersin. bide bu amonyaksız olduğu için kapatmazsa tekrar boyarsın.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?