NATUREL SİKLUSTA DONDURULMUS EMBİRYO TRANSFERI

Ben varım 🙋🏻‍♀️ Dondurulmuş naturel transferim gerçekleşti. Sadece yumurta takibi yapıldı 2 tane yumurtam oluşmuştu 10-18 gibi bişeydi ölçütleri. Hiçbir ilaç kullanmadan adetin 19. Günü transferim gerçekleşti. Transferden sonra vajinal fitil kullandım, onun dışında ilacım olmadı.
Dr artık naturelde tutunma şansı yüksek olduğu için klinik olarak artık naturel transfer yaptıklarını söylemişti.
Sizin gibi haberleri alınca içim ferahlıyor . Biz doktorlardan iyi bilemeyiz ama insan hayret ediyor hiç ilaçsız nasıl olacak diye

Sizin gibi haberleri alınca içim ferahlıyor . Biz doktorlardan iyi bilemeyiz ama insan hayret ediyor hiç ilaçsız nasıl olacak diye
Madem ilaçsız oluyordu neden ilaçla yapıldı o zaman ilki mesela benim. Burdaki herkes de birsuru ilaç kullanıyor. Bunu da düşünmüyor degilim

Madem ilaçsız oluyordu neden ilaçla yapıldı o zaman ilki mesela benim. Burdaki herkes de birsuru ilaç kullanıyor. Bunu da düşünmüyor degilim
Valla bu konuda bir fikrim yok . Ben ilk kez böyle bir uygulamayla karşılaşıyorum zaten sonuç da 4 gün sonra belli olacak

Smdi hiç ilaç kullanmiyo musunuz. Nasıl oldu baştan anlatır mısınız. Benim de haftaya kontrolüm var. Iyi ki buldum sizi
☺️ Adetin 2. Günü gittim rahim içine baktı doktor ondan bi 9 gün sonra yine gittim hem rahim kalınlığına hem de yumurta takibine bakıyorlar . Kandan biR takım Değerlere baktılar 2 gün sonra yine çağırdı o sırada sadece folikasit kullandım . Transfere 6 gün kala çatlatma iğnesi yaptım 4 gün kala antibiyotik ve kortizon ve crione kullandım . Transferden sonrA sadece folikasit ve jel kullanıyorum .

kızlar 2016 yılında 4. tüp bebek denememde düşük yaşamam sonucunda bu konuyu açmışım. Şimdi kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Bu arada tüp bebekle bir tane kızım var 3 yaşında.

kızlar 2016 yılında 4. tüp bebek denememde düşük yaşamam sonucunda bu konuyu açmışım. Şimdi kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Bu arada tüp bebekle bir tane kızım var 3 yaşında.
Aa ne kadar güzel. Tebrik ederim. Tüp bebekle olan kızınız doğal transfer olan mi

Back
X