NATUREL SİKLUSTA DONDURULMUS EMBİRYO TRANSFERI

Ne kadar güzel benimde transferim doğal oldu bakalım sonuçlarım nasıl olacak. 4 tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalmak nasi bi duygu
Hiç bebek beklentim yoktu çalışıyorum pandemi var malum. Dönem olarakta pek uygun bir dönem değil aslında ama tabikide çok sevindik, yani olamaz dedim mümkün değil falan dedim kaç sene uğraştık ne ilaçlar kullandık olmadı. Ama kendiliğinden oldu hiç beklemedik bir anda. 2. çocuk için zamanı gelmişti aslında kızımla arasında 4 yaş olacak allah sağlıkla doğmasını nasip eder inşallah. Bizde erkek infertilitesi vardı ayrıca bende çikolta kisti vardı.

Hiç bebek beklentim yoktu çalışıyorum pandemi var malum. Dönem olarakta pek uygun bir dönem değil aslında ama tabikide çok sevindik, yani olamaz dedim mümkün değil falan dedim kaç sene uğraştık ne ilaçlar kullandık olmadı. Ama kendiliğinden oldu hiç beklemedik bir anda. 2. çocuk için zamanı gelmişti aslında kızımla arasında 4 yaş olacak allah sağlıkla doğmasını nasip eder inşallah. Bizde erkek infertilitesi vardı ayrıca bende çikolta kisti vardı.
Ne kadar güzel işte Allah nasip edince gerisi hiç önemli değil. Her şeyde bi hayır vardir nasipte varsa tedavisiz de oluyor ne kadar güzel sağlıkla gelsin insallah

Bide şey soracağım naturel transferiniz de test gününüze kadar ağrınız falan oldu mu belirtileriniz var miydi

Arkadaşlar semra kahramanın hastasıyım. Dondurulmuş embiryo ile hamile kaldım fakat kalbi durdu ve kürtaj oldum.
Bu ay dondurulmuş tedavisi için tekrar gittim semra hoca ilacSiz dondurulmuş transferi yapıcaz dedi başarı oranı ne dedim ilaçlı olan transferlere kıyasla canlı doğumlar ve tutunma daha fazla dedi fakat rahim kalınlığım en az 8 olana kadar ultrason kontrolüne gidicem transfer gününü vücudum belirliycek.ne estofem nede crinone kullanmiycaksin dedi. Sorum şu bu yöntemi deneyen oldumu ? yoksa bende mi denenecek ilk kez.semra kahramana çok fazla güveniyorum mutlaka bişey biliyordur
Merhaba canim hic dondurulmusum olmadi.ve ilk defa duydum bu olayi..sadece bana biraz mantiksiz geldi..ilacsiz oluyoda neden ilacla yapiyolar ..madem basari orani yuksek ilacsizin..cidden anlamadigim icin sormak istedim..sadece o kismini anlamadim..

Merhaba canim hic dondurulmusum olmadi.ve ilk defa duydum bu olayi..sadece bana biraz mantiksiz geldi..ilacsiz oluyoda neden ilacla yapiyolar ..madem basari orani yuksek ilacsizin..cidden anlamadigim icin sormak istedim..sadece o kismini anlamadim..
Çocuğu olmuş naturel transferden

Merhaba araştırma yaparken denk geldim.benimde aynı şekilde islem yapılacak.Sonucunuz ne oldu acaba

Ne sebep gösterdi natural transfer yapalım dedi
1.transferim negatif ile sonuçlandı.3 sene önce troit bezim alınmıştı. Dışarıdan hormon hapı alıyorum. Ilk tedavi sürecinde kullandığım ilaçlar yüzünden tsh 10 yaptı. Zor düşürdük.oözellikle lucrin depot diye bir igne beni yordu.bu sebepten olduğunu düşünüyorum. Dr bana böyle demedi ama ilaçların beni yorduğunu biliyordu.tek embriyo mu transfer edilmişti size.

1.transferim negatif ile sonuçlandı.3 sene önce troit bezim alınmıştı. Dışarıdan hormon hapı alıyorum. Ilk tedavi sürecinde kullandığım ilaçlar yüzünden tsh 10 yaptı. Zor düşürdük.oözellikle lucrin depot diye bir igne beni yordu.bu sebepten olduğunu düşünüyorum. Dr bana böyle demedi ama ilaçların beni yorduğunu biliyordu.tek embriyo mu transfer edilmişti size.
Hayır çift tutmadı. Ilk denemede de 6.5 haftalık düşüğün war o naturel degildi

Back
X