- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 39
Ne kadar güzel benimde transferim doğal oldu bakalım sonuçlarım nasıl olacak. 4 tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalmak nasi bi duyguEvet o da doğal siklusta transfer edilmişti. Memorial Semra kahraman saolsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar güzel benimde transferim doğal oldu bakalım sonuçlarım nasıl olacak. 4 tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalmak nasi bi duyguEvet o da doğal siklusta transfer edilmişti. Memorial Semra kahraman saolsun.
Hiç bebek beklentim yoktu çalışıyorum pandemi var malum. Dönem olarakta pek uygun bir dönem değil aslında ama tabikide çok sevindik, yani olamaz dedim mümkün değil falan dedim kaç sene uğraştık ne ilaçlar kullandık olmadı. Ama kendiliğinden oldu hiç beklemedik bir anda. 2. çocuk için zamanı gelmişti aslında kızımla arasında 4 yaş olacak allah sağlıkla doğmasını nasip eder inşallah. Bizde erkek infertilitesi vardı ayrıca bende çikolta kisti vardı.Ne kadar güzel benimde transferim doğal oldu bakalım sonuçlarım nasıl olacak. 4 tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalmak nasi bi duygu
Ne kadar güzel işte Allah nasip edince gerisi hiç önemli değil. Her şeyde bi hayır vardir nasipte varsa tedavisiz de oluyor ne kadar güzel sağlıkla gelsin insallahHiç bebek beklentim yoktu çalışıyorum pandemi var malum. Dönem olarakta pek uygun bir dönem değil aslında ama tabikide çok sevindik, yani olamaz dedim mümkün değil falan dedim kaç sene uğraştık ne ilaçlar kullandık olmadı. Ama kendiliğinden oldu hiç beklemedik bir anda. 2. çocuk için zamanı gelmişti aslında kızımla arasında 4 yaş olacak allah sağlıkla doğmasını nasip eder inşallah. Bizde erkek infertilitesi vardı ayrıca bende çikolta kisti vardı.
Bide şey soracağım naturel transferiniz de test gününüze kadar ağrınız falan oldu mu belirtileriniz var miydiHiç bebek beklentim yoktu çalışıyorum pandemi var malum. Dönem olarakta pek uygun bir dönem değil aslında ama tabikide çok sevindik, yani olamaz dedim mümkün değil falan dedim kaç sene uğraştık ne ilaçlar kullandık olmadı. Ama kendiliğinden oldu hiç beklemedik bir anda. 2. çocuk için zamanı gelmişti aslında kızımla arasında 4 yaş olacak allah sağlıkla doğmasını nasip eder inşallah. Bizde erkek infertilitesi vardı ayrıca bende çikolta kisti vardı.
negatif olduğunda da pozitif olduğundada aynı belirtilerim olmuştu. Hiç belli olmuyor yaniBide şey soracağım naturel transferiniz de test gününüze kadar ağrınız falan oldu mu belirtileriniz var miydi
Ne gibi belirtiler olmustunegatif olduğunda da pozitif olduğundada aynı belirtilerim olmuştu. Hiç belli olmuyor yani
Merhaba canim hic dondurulmusum olmadi.ve ilk defa duydum bu olayi..sadece bana biraz mantiksiz geldi..ilacsiz oluyoda neden ilacla yapiyolar ..madem basari orani yuksek ilacsizin..cidden anlamadigim icin sormak istedim..sadece o kismini anlamadim..Arkadaşlar semra kahramanın hastasıyım. Dondurulmuş embiryo ile hamile kaldım fakat kalbi durdu ve kürtaj oldum.
Bu ay dondurulmuş tedavisi için tekrar gittim semra hoca ilacSiz dondurulmuş transferi yapıcaz dedi başarı oranı ne dedim ilaçlı olan transferlere kıyasla canlı doğumlar ve tutunma daha fazla dedi fakat rahim kalınlığım en az 8 olana kadar ultrason kontrolüne gidicem transfer gününü vücudum belirliycek.ne estofem nede crinone kullanmiycaksin dedi. Sorum şu bu yöntemi deneyen oldumu ? yoksa bende mi denenecek ilk kez.semra kahramana çok fazla güveniyorum mutlaka bişey biliyordur
Çocuğu olmuş naturel transferdenMerhaba canim hic dondurulmusum olmadi.ve ilk defa duydum bu olayi..sadece bana biraz mantiksiz geldi..ilacsiz oluyoda neden ilacla yapiyolar ..madem basari orani yuksek ilacsizin..cidden anlamadigim icin sormak istedim..sadece o kismini anlamadim..
Ne guzell..neden bukadar doktor ilacla yapiyo peki..ticarimi acaba tamamen..onu dusunmeye basladim..canim..pekalada olumlu sonuc alinan bi durummuss..Çocuğu olmuş naturel transferden
Herkesin rahmi ilaçsız kalinlasmiyo mesela en basiti buyuzden bile olabilir.Ne guzell..neden bukadar doktor ilacla yapiyo peki..ticarimi acaba tamamen..onu dusunmeye basladim..canim..pekalada olumlu sonuc alinan bi durummuss..
Ok canim simdi oldu..dedim ya hic dondurulmusum olmadi..ben zannettimki ilac olayini cozulurken ilac kullaniyolar..cahillik iste yaa..tesekkur ederim canim..Herkesin rahmi ilaçsız kalinlasmiyo mesela en basiti buyuzden bile olabilir.
Yok canim ne cahilligi. Bizde okuya okuya biseler öğrenmeye calisiyozOk canim simdi oldu..dedim ya hic dondurulmusum olmadi..ben zannettimki ilac olayini cozulurken ilac kullaniyolar..cahillik iste yaa..tesekkur ederim canim..
Aynen canim hergecen gun biseyler ogreniyorum..bende..Yok canim ne cahilligi. Bizde okuya okuya biseler öğrenmeye calisiyoz
Benim negatif olduMerhaba araştırma yaparken denk geldim.benimde aynı şekilde islem yapılacak.Sonucunuz ne oldu acaba
Teşekkür ederim.Benimde aklıma pek yatmadı ama bilemedim dr öyle dediBenim negatif oldu
Ne sebep gösterdi natural transfer yapalım dediTeşekkür ederim.Benimde aklıma pek yatmadı ama bilemedim dr öyle dedi
1.transferim negatif ile sonuçlandı.3 sene önce troit bezim alınmıştı. Dışarıdan hormon hapı alıyorum. Ilk tedavi sürecinde kullandığım ilaçlar yüzünden tsh 10 yaptı. Zor düşürdük.oözellikle lucrin depot diye bir igne beni yordu.bu sebepten olduğunu düşünüyorum. Dr bana böyle demedi ama ilaçların beni yorduğunu biliyordu.tek embriyo mu transfer edilmişti size.Ne sebep gösterdi natural transfer yapalım dedi
Hayır çift tutmadı. Ilk denemede de 6.5 haftalık düşüğün war o naturel degildi1.transferim negatif ile sonuçlandı.3 sene önce troit bezim alınmıştı. Dışarıdan hormon hapı alıyorum. Ilk tedavi sürecinde kullandığım ilaçlar yüzünden tsh 10 yaptı. Zor düşürdük.oözellikle lucrin depot diye bir igne beni yordu.bu sebepten olduğunu düşünüyorum. Dr bana böyle demedi ama ilaçların beni yorduğunu biliyordu.tek embriyo mu transfer edilmişti size.
Kacinci gün transfer edildi. Ilk etap co aspirin ve vitamin ile başladık. Son iki embriyom kaldi benimde.Hayır çift tutmadı. Ilk denemede de 6.5 haftalık düşüğün war o naturel degildi