• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Naz ve cilve karakterle mi alakalıdırr???

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kızlar tabiri caizse ben fıkır fıkır biri değilim nişanlı olunca akıl veren çok oluyo durgunmuşum başka kızların yanında koluna gir diyenler gülümse diyenler çok oluyo ama beceremiyorum. Nişanlımla ilgilenen kızlar olunca kıskanıyorum mesela ama hemen somurtuyorum koluna girmek elini tutmak yerine. Evlilikte ne kadar önemlidir bu cilve önemli bişey midir?? Yapı meselesi midir yoksa sonradan öyle olmak mümkün müdür??

Kızlar tabiri caizse ben fıkır fıkır biri değilim nişanlı olunca akıl veren çok oluyo durgunmuşum başka kızların yanında koluna gir diyenler gülümse diyenler çok oluyo ama beceremiyorum. Nişanlımla ilgilenen kızlar olunca kıskanıyorum mesela ama hemen somurtuyorum koluna girmek elini tutmak yerine. Evlilikte ne kadar önemlidir bu cilve önemli bişey midir?? Yapı meselesi midir yoksa sonradan öyle olmak mümkün müdür??

adam seni belli ki böyle sevmiş.. cilveli kadın isteseydi onunla nişanlanırdı.. evlilikte cilveden ziyade ilgi önemlidir.. evlilikte bir ömür birbirinin yüzüne bakacağın için gurur yapmadan ilgini esirgemeyeceksin.. sen ilgi gösterdikçe o sana daha çok bağlanır.. işve cilve boş.. göz boyama.. sen ben burdayım diyip ilgini esirgemeyeceksin.. o el tutulacak, o kola girilecek.. ama bu cilve için değil ben hep burdayım demek için..
kapiş :D

bence içten gelen bişey
ben biraz öyleyim galiba
mesela kıskansam birinden (ki çook nadir olur) o kişiyle konuşurken ya da onun görebileceği şekilde eşimin koluna dokunurum ya da elini tutarım doğal bi şekilde.
genelde eşimin yanında çok güleryüzlü ve neşeliyim (tabiki içten gelen şekilde oluyor) kasmam yani kendimi.
kendim olurum. duygularımı dizginlemem.
o an çok sevindiysem yolda yürüyor olsak bile durur boynuna atlarım.
canım isterse öperim
vs vs

yapın öyle değilse zorlayarak yaparsan eğreti durur üstünde
kendin ol bence

Bende ilgiliyim ama yalnızken tabi. Bi ortamda kıskanabileceğim türden kızlar nişanlımla muhabbet etmeye çalıştıklarında ona gülümsediklerinde acayip sinir oluyorum elimde değil. Bi kaç arkadaşımla paylaştım bunu durgun olma hemen sarıl koluna gir diyolar yapamam ki kıskandığımı belli edip küçük düşmek istemem kimsenin yanında.

Bende eskiden tabiri caizse odun biriydim cilve falan asla yoktu :KK48:
Ama gerçekten aşık olunca farkında olmadan oluşuyor bu işve cilve :KK8:
Normalde toplum içinde sevgilimin yanında dışarıya soğuk görünürüm ama birileri onunla ilgilenmeye cesaret ederse tırnaklarımı çıkarırım asla sessiz kalmam :KK53:
Kavga etmem ama bu benim mesajı veririm :KK62::-)

evet karakterle alakalıdır bence

içinde yoksa olmaz

Bende eskiden tabiri caizse odun biriydim cilve falan asla yoktu :KK48:
Ama gerçekten aşık olunca farkında olmadan oluşuyor bu işve cilve :KK8:
Normalde toplum içinde sevgilimin yanında dışarıya soğuk görünürüm ama birileri onunla ilgilenmeye cesaret ederse tırnaklarımı çıkarırım asla sessiz kalmam :KK53:
Kavga etmem ama bu benim mesajı veririm :KK62::-)
Ay bende böyle olcam sanırım zamanla içim içimi yiyo tepki de veremeyince o_O

Karakterle alakalı değil bence.
Ben dışarıdan çok mesafeli görünürüm. Soğuk biriyim yani. Ama eşimin yanında istediğim gibi hareket ediyorum.
Benimki bir çeşit aşkın büyüsü diyebiliriz. :KK60:

Başkalarının yanında neden elini tutmaya çekiniyorsun ki? Biraz sahiplenici olmanda yarar var. Zorla kendini. Çok kasma.
Bir başladın mı devamı gelir. Gözünde büyütme bu kadar.

Ve evet evlilikte işve cilve çok önemli. :KK8:

Bence sonradan da cilveli olabilirsin içindeki cevheri ortaya çıkarmak önemli :KK8:
Ama tabi biraz da karşındaki adamla alakalı bu, yani sen yapı olarak cilveli biri değilsen erkeğin biraz da bunu ortaya çıkarması lazım, o odun gibi durursa cilveli olamazsın tabi :KK70:
Ben de kendimi cilvesiz biri sanardım ama şimdi erkek arkadaşıma nasıl şirinlikler yapıyorum farkında olmadan. :KK8:
İnsan sevince zaten içinden geliyor galiba :)
Bir de niye çekiniyorsun boşver o senin böyle düşün, sımsıkı tut elini madem kıskandın sarıl sımsıkı öp :D

O çok rahattır o konularda elimi tutar sarılır yanaklarımı sıkar ama ben de yapabilsem iyi olacak yapamıyorum inşallah o kıvama gelebilirim zamanla :KK68::KK6:

Bence tamamen yapıyla alakalı bir durum bu.
Sevgilim benim epey işveli cilveli olduğumu söyler ki hakkaten öyleyim ama özellikle yaptığım bi şey değil bu. Hatta bazen bana der ki "sende gereksiz bi cilve durumu var, farkında olmadan da yapıyosun çoğu zaman, işyerinde nasılsın kim bilir" :KK23:Yoo gayet normalim hiçte cilveli falan değilim desemde bazen kendimi suç üstü yakalayabiliyorum :KK53: Ses tonu bile farklı oluyo o an insanın :KK8: Herkes kendi gibi olsa hiç sorun olmayacak aslında. Kendiniz olun, kasmayın..

O çok rahattır o konularda elimi tutar sarılır yanaklarımı sıkar ama ben de yapabilsem iyi olacak yapamıyorum inşallah o kıvama gelebilirim zamanla :KK68::KK6:
Bak benim sevgilimde tam tersidir. Ben cilveliyim ama onda dışarıda o yoktur. Başbaşa olursak hiç affetmez, ilgi alaka ne ararsan vardır ama dışarıdaysak veya yanımızda 3. kişi varsa mümkün değil elimi dahi tutmaz. Önceleri çok sorun ederdim bu durumu (bazen hala ediyorum) ama alışmaya çalışıyorum napayım (utandığını söylüyor birileri olunca) :)) Dışarıda iki arkadaş gibi dolaşırız çoğu zaman. Napayım seviyorum şapşalı :KK37::KK53:

Bak benim sevgilimde tam tersidir. Ben cilveliyim ama onda dışarıda o yoktur. Başbaşa olursak hiç affetmez, ilgi alaka ne ararsan vardır ama dışarıdaysak veya yanımızda 3. kişi varsa mümkün değil elimi dahi tutmaz. Önceleri çok sorun ederdim bu durumu (bazen hala ediyorum) ama alışmaya çalışıyorum napayım :)) Dışarıda iki arkadaş gibi dolaşırız çoğu zaman. Napayım seviyorum şapşalı :KK37::KK53:
Allah mutluluğunuzu daim etsin :KK68:

Bak benim sevgilimde tam tersidir. Ben cilveliyim ama onda dışarıda o yoktur. Başbaşa olursak hiç affetmez, ilgi alaka ne ararsan vardır ama dışarıdaysak veya yanımızda 3. kişi varsa mümkün değil elimi dahi tutmaz. Önceleri çok sorun ederdim bu durumu (bazen hala ediyorum) ama alışmaya çalışıyorum napayım (utandığını söylüyor birileri olunca) :)) Dışarıda iki arkadaş gibi dolaşırız çoğu zaman. Napayım seviyorum şapşalı :KK37::KK53:

Benim kide öyleydi yeni evlendigimizde tehdit ve şantaj la hallettim :KK53:

Back
X