• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Naz ve cilve karakterle mi alakalıdırr???

Bence insanın mizacı ile ilgili ,ben cok severim öyle insanları cok sempatik olurlar mesela Hadise öyle :) cok tatlı oluyo cok yakısıyo ben sevgilime oyle davranamıyorum utanıyorum nedense ama keşke olabilsem cok isterdim :)

Alınmayın lütfen kötü niyetle söylemiyorum ama mesela bende erkek olsam düz bir bayandan hoşlanmazdım.Bana görede kadın kıskanınca elini tutmalı sevgilisinin.Hem uzak durup hem millet ilgilenince bide üstüne surat çekmek istemezdim mesela.Hani ''Kadınlık'' yani anlatabiliyomuyum.Benim şuan bile kadın diyince aklıma gelen biraz ne yapıcağının bilen bakımlı bayanlardır.Ha bu durum yüzdeyüz bir çözümmü tabiki hayır.Yinede durgun bayanlardan hep bir adım daha önde olduklarına inandım.En başta söylediğim noktaya gelirsek ben erkek olsam hoşlanmazdım diyorum.Yani hayatıma böyle birini ALMAZDIM.Ama sen artık nişanlısın ve nişanlılık isteyerek yapılan bir evlilik adımı olduğundan bu durumun nişanlın için problem olduğunu hiç sanmıyorum.Demekki o böyle düşünmüyor yada böyle görmüyor ki sizinle bir yuva kurmak istemiş.Bu açıdan bakınca sizin karakterinizin ilişkinizde bisorun yada eksiklilk olarak görülmediği kanaatindeyim ben.dert etmeyin o yüzden kendinizi değiştirmeye çalışıcak kadar da önemli olduğunu düşünmüyorum.

Benim de hiç yapımda yoktur
Bence çiftlerin arasında özel olan durumlar başkasının yorum yapmasına izin vermemelisiniz
Mesela bana ortamda başka kadın varken hemen el tutma koluna girme çok basit hareketler gibi geliyor
Benim olduğum ortamda biri yapınca içimden aman sıkı tut tasmasını kaçacak herkes de cok meraklıydı senin sevgiline diyorum :KK14:

Kızlar tabiri caizse ben fıkır fıkır biri değilim nişanlı olunca akıl veren çok oluyo durgunmuşum başka kızların yanında koluna gir diyenler gülümse diyenler çok oluyo ama beceremiyorum. Nişanlımla ilgilenen kızlar olunca kıskanıyorum mesela ama hemen somurtuyorum koluna girmek elini tutmak yerine. Evlilikte ne kadar önemlidir bu cilve önemli bişey midir?? Yapı meselesi midir yoksa sonradan öyle olmak mümkün müdür??
eskiler der ya geline cilve yap demisler gelmiş osurmus :))))
cok komik eski bi tabirr hatta 7 kocalı hürmüzde bile vardı

Kapalıyım ama bakımlıyımdır dikkat ederim özen gösteririm kendime her türlü ama böyle fıkır fıkır kaynamak işveli cilveli olmak garip geliyo bana ama çoğu arkadaş sonradan olabileceğini söylüyo bilmiyorum başkalarının gözüne sokmadan sahiplenmek doğru olabilir çok da don yağı olmamak gerek.

Bencede içten gelen birşey
Mesela ben öyleyimdir arkadaşlarımda hep der çok nazlısın cilvelisin
Ama dışarda çok ağırımdır işte buda biraz karakterle ilgili.:)
Zorlama yapınca çok komik ve rezillik durumlar çıkıyor :D

ay ben çok cilveliymişim öyle demişti rahmetli exlerden biri
farkında değilsin ama yapında var cilve biliçnli olarak yapmıyosun çok fenasın vs vs diye çok duydum
ses tonum değişiyor bakışlarım ateşleniyo sanırsam:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
konu sahibi ne demek tutamam,o el tutulacak o herif benim bakışı atılacak:KK45:

bence kendin olma bu konuda .. Özellikle evde evliyken cilve ilgi bunlar önemli. Çünkü erkekler durur durur seni başkasıyla kıyaslar. Herkese kendin gibi ol ama eşin olacak kişinin yanında tebessümünü eksik etme. Onlar bu tür şeylerden hoşlanır. Belli bir zaman sonra daha çok içinden gele cektir. Benim yapım böyle deyip sakın kenara çekilme derim

Back
X