🧿🧿 Nişanlanıyorum🧿🧿

Nişan?

• Amaan Nişanlan gitsin dünyayı sen mi kurtarıcan

OY: 49 53,8%
  • Nişanlanma bekârlık harika bir şey.

OY: 42 46,2%

• Ankete Katılan
    91
5 sene biriyle çıktım nişanlandım, düğün salonu tutmaya gideceğimiz hafta aldatıldım. Eşimle tanıştığımız ilk gün evlenme teklifi aldım 2. Buluşmada ailemle tanıştı 3. Buluşmada nişanlandım 4. Buluşmada evlendim 6 senelik evliyim çok mutluyum

Bence acele etmiyorsun nişanlan gitsin:)

Bazen senelerdir tanırsın ama hayal kırıklığı olur bazen de 1-2 ay tanırsın hayatında verdiğin en doğru karar olur. Sizinki öyle olmuş.
Canımın içi tamda öyle oldu biliyor musun beni 14 yaşımdan 20 yaşıma kadar oyalayan toksik bir ilişkimizin olduğu biri vardı. Ailesi ve kendisi kızılcık şerbeti Fatihin ailesi ve Fatih copy paste ilişkimizin evliliğe gitmeyeceğini, böyle biriyle evlenmeyi istemeyeceğimi anladım ve tam 1 sene sonra eşimle tanıştım. O arada hayatıma kimse girmedi bile çünkü amacım okulu bitirip diplomamı almaktı önce. Bölümümü bitirdim ve 2 ay sonra eşimle tanıştım sonrasını zaten biliyorsun bu anlattığım arkadaşta çoktan nişanlanmış hatta evlenmişti bile biz evlenmeden 2 ay önce de yapmadıkları düğünü yaptılar dilerim ki onlar da mutlu olsun ancak ahım tutmuş olmalı ki kulaklarıma çevreden iyi şeyler gelmiyor en başta pembe annelik ve abdullah beylik yapan anası babası ve nilay türü ex elticiğim de dahil yokluğumda beni arıyorlar
Bazen senelerdir tanırsın ama hayal kırıklığı olur bazen de 1-2 ay tanırsın hayatında verdiğin en doğru karar olur. Sizinki öyle olmuş.

Kız Allah seni

Hep öyle olur biliyon mu? Çünkü kalpleri niyetleri pis. Sen temiz kalmışsın ve hikayen güzel bitmiş. İnşallah böyle devam eder

Bu hikâyeler beni motive ediyor. Benim de uzun ilişkilerim oldu hepsi fiyaskoydu. Bazen insan burnunun dibindeki mutluluğu göremiyor. Artık öyle bakıyorum

Bazı insanların kaderleri benzermiş bu arada bende aldatıldım ve hemen hemen mutlu evlilik yolunda aynı şeyleri yaşadımHatta eşimi bu süreçte denemek için çok çektirdim diye de itiraf edebilirim. Nişandır, kınadır, düğündür hatta nikahta da fazlasıyla masrafta yaptırdım. Hangi psikoloji ile bunları yaptım bilmiyorum şimdi bana çok saçma geliyor çünkü her zaman sadelikten yana olan biri oldum ama şimdi diyorumki hiç kimse katlanamazdı benim bu nazlanmama, triplerime, kaprislerime. Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın, eşlerimizden de Allah razı olsun

Bu hikâyeler beni motive ediyor. Benim de uzun ilişkilerim oldu hepsi fiyaskoydu. Bazen insan burnunun dibindeki mutluluğu göremiyor. Artık öyle bakıyorum

Nedense bize iyi gelmeyecek olanla uzun ilişkiler yaşıyoruz asıl olması gerekeni görmüyoruz. Tanıyayım diyorsun ama aile işin içine girmediği zaman tanıyamıyorsun. Nişanlandığın zaman daha net bir şeyleri görüyorsun.

Nişan müessesine karşıyım.
İnsanlar birbirini direk tanısınlar sonra da ver elini nikah dairesi...
Bence biraz da sevgili formatıyla biraz tanımaya bakmak lazım.
O yüzden hemen kabul aşamasına girmemekte fayda var.

Not: 4 yıla yakın nişanlı kalan ben

Söylediğimi yap yaptığımı yapma mı diyorsun

Ben öyle çektirmedim kıyamadım valla:)
Amin inş. Allah razı olsun onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…