Nazar dediinde,sizin zerinizdeki etkisi nasl olur?

bende nazara inanırım..ve çokta etkilenirim..hemen başıma ağrılar girer gözümü açamam, esnemekten ağzımı kapatamam..ve çok gergin agresif olurum..eşime nas ve felakları okuturum..kendimde okurum..çoğunlukla evden çıkarken nas felak ve ayetel kürsü okurum bu surelerin gücüne çok inanaırım..SARDUNYA ZAKKUM arkadaşımın dediğide çok gzl..onuda denemek lazım...

benim başım ağrımaya başlar, gözümden durmadan yaşlar akar
hatta bi keresinde kuzenimin sözünde yatak döşek hasta olmuştum

ben sürekli takılır sendelerim ya da bir yerlere çarparım ayrıca kalbim sıkışır ağırlık çöker üstüme bir de eğer çok kalabalık bir yerden geldiysek düğün dernek gibi mutlaka uyuyamam kabu görürüm
hem kendime okurum hem de annecimi ararım o bana okur o kadar iyi geliyor ki anında ferahlarım
benim de taktığım nazar boncuklarım sürekli kırılır
bir gün inanılmaz sıkıntılıyım annemi de arayamadım annecimin aklına gelmiş bana dua okumuş ama uzaktan bileğimdeki nazar boncuğu çat diye ikiye ayrıldı

artık her gece yatmadan ve her sabah 7 ayetel kürsi 3 nas 3 felak okuyorum hem rahat uyuyorum hem de kalbim çok sıkışmıyor artık

buna kesinlikle katılıyorum çok iyi geliyo arkadaşlar :lepi:
en azından bana yaptırmışlardı gerçekten çok iyi gelmişti
bende nazar değince elim ayağım boşalır
mideme bi bulantı baş dönmesi falan kafamçokkarıştı
yerimden kalkamam sanki üzerime bi öküz oturmuş gibi töbe töbee
ama dualara sığınırım hemen annem okur beni iyi gelir sonrada çok şükür :enbuyukkk:

bana çok çabuk göz değer. birşeyimi çok beğensinler o şeyin başına mutlaka birşey gelir. hastalanıyorum bazen nazardan

çok dua ettitim anneme çok da dua ederim

Bana da çok nazar değiyor. Başım çok ağrımaya başlıyor ama nöyle üşüttüğümdeki gibi falan değil. Daha farklı bir ağrı. Hemen anlıyorum bu nazar ağrısı diye. Birde yüzüm kızarır. Gözlerim yaşarır.

bi arkadaşım mülk suresini okuyordu galiba benim suratıma okudu bi kere... o okurken bi esneme tutardı gözlerinden çağlayan gibi yaşlar...işte ne kadar çok esnersen o kadar nazar kalkarmış..yazmışım bunu önceki msjlarda...

Son düzenleme:
gecmıs olsun mınel aşk a.s.
benımde nazar degdıgı zaman senın gibi kazalar hep beni buluyor durduk yere sakarlasıyorum mesela,evde cam esya çatlar -patlar -kırılır .
gecen sene elime kızgın yag mı dokmedim,fokurdayan corbamı , çay suyumu ben dokmesemde annem olsun ablam olsun aynı anda nası oluyosa bı anda dokuluor (
bu senede kaç defa kurugumun ustune dustum ,benzetymek gibi olmasında yatalak hasta gibi hep yattım
haa bunların hiç biri olmadımı ozaman sivilceler çıkıyor (
önce ustume bi agırlık coker.. yuzum kızarır ates gibi olurum nefes alamam yada nefes alamıyo gibi oluyorum sonrada vucudumun cesıtlı yerlerınde göz'e benzer içi kan dolu irinler çıkar ( ve bunu sivilceleri gecırmek okadar zorkı ( agrısı sancısı bı yandan hemen öle patlamaz hem.birde sıvılce gectıgı zaman yerınde göz şeklınde oyuklar olusuyor bende (

hepimizi korusun nazardan Allahım :Saruboceq:

Nazara o derece inanmıyordum eskiden. Geçen sene bir olay oldu ondan beri korkar oldum. Annemin misafiri gelmişti, kadın hep beni beğenirdi. O gün sevgilimle(artık eşim) buluşçaktık giyinmiş kuşanmıştım. 5 dakika oturayım dedim ama inanın ortadaki cam sehpa ortasından 2ye yarılıp yere serildi... Olmaz böle bi göz yaa...

Nazara birkaç kezdir inanıyorum artık.
Başıma geldiğinde muhakkak başım ağrır ve acayip bir esneme gelir.

canimsin ya kiyamam gecmis olsun sana

ben nazara inanirim kessinlikle banada kizimada cok deger

genelde agirlik cöker basim agrir halim kalmaz

hele yazin tr de anneannem okuyup üflemekden bi hal oldu yazik ama allah razi olsun ondan

nazar boncugunun etkisine inanmam ama o sadece süs amacli vede kötü bakan gözlerin dikkatini dagitma amacli bana göre

kendimce nazarimin deydigini düsünmüyorum masallahimi hep derim bebeklerdede özellikle okurum duami zaten bide kiskanclik yoktur bende kötü gözle baktigimi düsünmüyorum acikcasi

Üfffff nazar deme bana....
Bu nazar beni cok fena yapıor...
Gözlerimden ateş fışkırırcasına ateşim olur... Ve acaip halsizleşirim...
Bi dua bi tuz cevirmesiyle ateş mateş kalmaz:mymeka:

benimde cildin ne guzel puruzsuz guzel dediklerinde yuzumde mutlaka bugune kadar hic cikmamis kocaman bir sivilce cikar..birkac kez de elimden anlamadigim sekilde bardaklar dusup tuz buz oldu belkide bu benim sakarligimdi ama anlam verememistim...mutlu oldugumda sorduklarinda soyledigim o neden neyse esimle yada isimle ilgili mutlaka bozulur hemde ortada bir sebep yokken..

Nazar boncuğu okadar da batıl bir inanç değildir aslında. Nazar türkçesi gözdür. Ve gözün enerjisi bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Nazar boncuğuysa dikkati çekmek için takılır. Gözün bakışını kişinin üzerinden alıp dikkatini dağıtmak içindir. Mavi gözdeki enerjiyi üzerine çeken bir renktir. Hatta içindeki beyazında bir anlamı vardı ama unuttum şimdi. Bir de aklıma gelmişken, Hitler pipo içmediği halde çok güzel pipoları varmış ve içer gibi yapıyormuş dikkatleri üzerinden pipoya çekmek için Onun nazar boncuğu da buymuş artık ona da kim nazar değirmek isterse :))

:roflol::roflol::roflol: fosfordu sanirim gozlerden ve parmak uclarindan yayiliyormus..yani kisinin o anki enerjisi bize gecebiliyor..bizde mi pipoya baslasakkk:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…