Nazar dediinde,sizin zerinizdeki etkisi nasl olur?

bi keresinde merdivenlerden düştüm,
defalarca kez elimde bardaklar çanaklar tuzla buz oldu
en son nişanımda da pasta yerken boğuluyodum cidden ölüyorum sandım ( bi takım fesat insanlar yüzünden tabi )
yıldızım çok düşük benim sanırım

Oy geçmiş olsun canım.
Benim hemen başıma ağrı girer ayrıca kesin bi yerimi yakarım. Hatta birgün sabah bardağa çay doldurdum bardak oratadn ikiye ayrıldı, sonra elimi masanın üzerine koydum parmağımdaki akik yüzük ikiye ayrıldı, akşam elişi örerken tığ kırıldı inanılmazdı yani..

dünde nazarla ilgili bir konuya yorum yapmıştım bugunde aynı düsüncemi söylemek istiyorum..

nazar dinimizde vardır ve KURAN-I KERİM'de nazarın sadece fesatlık derecesinde kıskanıldıgında degecegini yazar..

eger biri sizi fesatlık derecesinde kıskanırsa evet nazar deger ama " cok güzelsin,etegin ne güzelmiş,evin cok güzel"gibi sözlerle nazar degmez..

su da cok sinir birsey karsindakini nazarla suclamak..sahsen basima geldi..arkadasim da kolye mi bileklik mi birsey vardi guzelmis dedim sadece ve unuttumm gecti neysem hanim dustan cikti aa tasi dustuu nazarin neydii yuh ya ben o cikana kadar unutmustum bile..ve gercekten o niyetle baksam tamam derim kendime de kiskancsin der kizarim..tasi pirlanta,elmas olur tamam ozaman bir derecede anlarimda..sen suya sabuna sok sonrada nazarin degdi de...sakada olsa ayip bence..

bende cok nazar alıyorum .bı halsızlık oluyo esne esne oluyorum ve bas agrısından catlıyorum resmen hemen okuturum kendımı yada ben okurum ve rahatlarım

Nazar bekarken sadece uyku ve yorgunluk yapardı..Ha birde baş ağrısı.Bana çok nazar değerdi.Evlendim aynı şey eşimde de var..O da çok nazar olur.Birleşince siz düşünün.Evimize gelen gidenden sonra elimde çok bardak patladı.Korkudan bir ara hep aynı bardakları yıkayıp kullanıyordumdelikafadulden
Birde göz ağrısı yapıyor.Ağırlık çöküyor.:çok üzgünüm:
Size tavsiyem sürekli felak ve nas surelerini okuyun.Birde hergün biraz cevşen okuyun:Saruboceq:
Mutluluğumuzu çekemeyenlerin,göz koyanların gözleri..........:jeyyar: Allah"a havale

başıma gelen her kötu şeyı nazara baglıyorum ve nazar degdıgını anlıyorum yada sanıyorum dıyelım.

bende hergun dua okumaya calisiyorum..ewet mutluyken insanlarin kotu niyetle bakmasada sanirim goz kaliyor..hatta arkadaslarim bunu dillendirirdi..yani birkac sene onceden..onun yaninda bizim yanimizda oldugundan daha mutlusun derlerdi gozlerin guluyor vs..ama farkinda degildim..ve ben iliskimizin nazara geldigine cok inaniyorum..simdi daha dikkatli olmaya calisiyorum.dua okuyorum devamli cunku cabuk nazara gelirim..sirf bu yuzden en sevmedigim seyden biri insanlarin iliskilerini baskalariyla kiyaslamasi..

Son düzenleme:
Bazı insanların deli gibi herşeyini nazara bağlamasına ben de sinir oluyorum. Başa gelen herhangi küçük bir aksaklıkta hemen nazar... Biraz da insanların kendi hatalarını görmeleri gerekiyor. Bir arkadaşımın sorunlu bir ilişkisi vardı ama senelerdir devam ediyordu aksak topal. Ayrıldılar, kör oldu badem gözlü hemen nazardan ayrıldılar... Bu da insanların savunma mekanizması oldu. Nazardan nazardan nazardan... Pff..

banada nazar değer,ama ufak tefek atlatmışımdır. yalnız bir olayım varki bende yuh dedim ne göz varmış kızdaklava: yazlıktayız ailecek eşimin eski kırıklarından biride var ortamda kahve içtik bende genelde sevmem ve inanmam ama çevirdim öylesine eşimin bi yakınıda 'bakıyım falına dedi' iyi ok ama kaldırıyor kaldıryor fincan açılmaz 15' e kadar saydı 'açılmaz artık bu fincan' dedi iyi o zaman dedik ama duramıyoruz nasıl meraklandım. tamam dedik fal niyetine değil ama bi bakalım yıkamak için açılıcak nasılsa dedik , açtık içinde kocaman bir öbek oluşturmuş ortasıda delik resmen koccaa bir göz var:dilcikar: tabii tahmin ettiğim kişinin gözükaydirigubbakcemile neyse...!!! öğleden sonra hepsi denize indiler ben onlarla gitmedim eşimi bekledim onunla sahile inip zodiac' la tur atıcaz bindik geziyoruz biraz açıklara doğru gittik bende açıkta yüzmek istedim denize girdim çıkarken pervaneye ayağım bir kaydı caart diye ayağım alt kısmının ortasından parmak uzunluğunda yarıldımı :çok üzgünüm:heryer kan revan oldu baygınlık geçiriyorum denizin ortasında , neyse çıktık karaya dikiş mikiş derken geçmiş zaman. yalnız allahtan o motor duruyordu çalışıyor olsaydı ayağım paramparça olurdu rabbim bütün kem gözlerden korusun cümlemizi.

aynen canım ya bende deli oluyorum..annemin bi arkadası var cok sakar.sürekli tabak bardak kırar.her kırdıgındada nazar cıktı der :bbo:

yazdıklarına katılıyorum ölede nazar değiyo ama
ilaveten şuda var
çok seveninde nazarı çok değer
mesala bi erkepğin sevdiğine
bi annenin evladına
bunda fesatlık yoktur ama değer

mutlaka sakarlık yaparım nazar değince.. gözüm kararır bir ağırlık çöker. esnerim sürekli..

yazdıklarına katılıyorum ölede nazar değiyo ama
ilaveten şuda var
çok seveninde nazarı çok değer
mesala bi erkepğin sevdiğine
bi annenin evladına
bunda fesatlık yoktur ama değer

canım evet sevgidende deger derler.ama cok sevdigimiz kişilere karsı MAŞALLAH deriz o yüzden Allah koruyor nazara karsı:) ama suyun güzel buyun güzel demeklede kesinlikle degmez..fesatlık olursa degersositososito

Bende nazara ınananlardanım
Uyuşuk olurum , halsizleşirim yada ayağımı burkarım ve gözlerim feci bir şekilde iğneler batıyormuş gibi olur:çok üzgünüm:

bugün cuma Efendimizin sünnetine uymak için yeni aldığım kıyafetimi ggiydim. biraz fazla şık oldum sanırım. çok güzel bir kolyem vardı kendi yaptığım. ucu koptu ! hem de 15 dakikada oldu farkına da varamadım düşmüş yola senağlama

tamam çok güzelim çok havalıyım ama bi maşallah deselerdi senağlama

Evet fesatlıkla bakıldığında veya söz söylendiğinde nazar değiyor.
ben çok inanırım. ve hep tutar beni..
Üstümde müthiş bir ağırlık, baş ağrısı ve esneme.......
Kendimi yerden yere atarım...

Anneciğim anlatırdı. Çok güzel bir bebekmişim ve sürekli gülücükler dağıtıp sesler çıkarırmışım.
Annemin yan komşusu da kız çocukları çok severmiş ve 3 tane oğlu varmış. Her bize geldiğinde bak... benim kızım yok.. senin var. Senin kızın sana yardım edecek benim gelinlerim olacak bana yardım etmeyecekler dermiş.
Annem derdiki o gelmeden sen cıvıl cıvıl...
Kadın gider gitmez sus pus olurmuşum.

aynen canım ya bende deli oluyorum..annemin bi arkadası var cok sakar.sürekli tabak bardak kırar.her kırdıgındada nazar cıktı der :bbo:

bana zaten çok değer nazar ayrı ama hakkaten sakarım da arada şakasına yok canım sakar değilim ben nazardan nazardan derim kaydirigubbakcemile3

ikisini şöyle ayırıyorum nazar varsa genelde kendiliğinden kırılıyor benim dahlim olmuyor alkisalkisalkis

mesela bir gece kayınvalidemlere gittik görümce felan nası süzüyorlar beni anlatamam ertesi gün sabah hazırlanıyorum salondaki konsolun önünden ama epey uzağından geçtim üzerindeki kalın vazo çat diye ikiye ayrıldı ortasından ne korkmuştum
ya da kaynımın düğününe gittik geldik salonun ışığına basmamla ampullerden biri tuzla buz oldu dağıldı

ha bulaşık yıkarken kırılan sakarlığımdan aslında ama kimseye söylemeyin nazardandır muhakkakcanım ne sakarlığı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…