Nazar mı? Kötü şans mı?

Nazar var tabi ki, bunun için sirkeli su ile ilgili konulara bakın netten, ben buraya yazmayayım. İnanarak yapın, nazar ayetleri var onları okuyun. Sosyal medya kullanıyorsanız paylaşım falan yapmayın.
Sonuçlanmadan hiç bir işinizi kimseye söylemeyin, evinizde eşyalarınızda vs birilerinin gözü kalmış olabilir, ben inanıyorum böyle durumlara.

Planlarınızdan heveslerinizden yolunda giden çok iyi şeylerden çevrenize bahsetmeyin. İnsan kendi kendini de nazar edebiliyormuş kendinize karşı da nazar etmemeye çalışın iki de bir şu eşyam ne güzel demek gibi

eminim yaşadıklarınız sizi üzmüştür ama anlattıklarınız çok çok büyük şeyler değil. Allah daha büyük dertlerden korusun.

Nazardan olabilir ama bana nazar değince genelde hasta olurum fatiha felak nas ve ayetel.kursiyi hergun 7 defa esinize ve evinize okuyun evinizi sirkeli suyla silin ve evde bakara suresi okuyun internetten de acsaniz olur bu olaylari tamamen nazara baglamak ta olmaz tabi bazi seyleri biz hayir sanariz ama allah ser oldugu icinde nasip etmeyebilir negatif olmayin kardesim geldi aklima çok sakardir kendisi ne kirsa aaa nazar varmis derdi sinir olurdum

Nazardan olabilir ama bana nazar değince genelde hasta olurum fatiha felak nas ve ayetel.kursiyi hergun 7 defa esinize ve evinize okuyun evinizi sirkeli suyla silin ve evde bakara suresi okuyun internetten de acsaniz olur bu olaylari tamamen nazara baglamak ta olmaz tabi bazi seyleri biz hayir sanariz ama allah ser oldugu icinde nasip etmeyebilir negatif olmayin kardesim geldi aklima çok sakardir kendisi ne kirsa aaa nazar varmis derdi sinir olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…