- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
Merhaba arkadaşlar yani en son olaydan başlamam gerekirse evde böcek çıktı ama ilaçlama şirketi dahi şaşırdı. Bina yeni, eşyalar yeni, ev temiz. Dip köşe her hafta temizlik yapan bir insanım. Her duyan nazar dedi absürt olaylar hep sizi buluyor dedi şu an o kadar sinirlerim bozuk ki. Bütün düzenim alt üst oldu. İlaçlama sonrası ne var ne yoksa her yeri yıkıyorum, siliyorum. Eşimle ne zaman bir plan yapsak bir şeyler doğru gitmiyor. Mutlaka bir sorun çıkıyor. İş arıyorum olacak diye düşündüğüm işler olmuyor. Mesela tam olumlu dönüş alıyorum, bir anda alımı durduruyorlar şirket sizin süreciniz olumlu geçiyor ama ne zaman arayacağımız belli olmaz diyorlar. Hamile kaldım, kimyasal gebelikle sonuçlandı. Şimdi korunmuyoruz hamile de kalamıyorum. Ne zaman güzel bir şey olacak olsa tersine dönüyor artık cidden psikolojimi zor tutuyorum ayakta. Nazar değebilir mi gerçekten ya da kötü şans var mı? Düğünümde bile ilk dansı eder etmez topuğum kırıldı. Düğün albümüm dahi yok sürekli bir aksilik çıktığı için. Hiç böyle düşünmüyordum ama herkes nazar nazar diyor, gerçekten çok bunaldım hem dertleşmek için hem de hiç böyle başına bir şeyler gelen var mı sormak için yazdım. Uzun geldiyse özür dilerim.
***Kimseye kötü niyetle yaklaşmadım burda ve gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi. Sinirlerim bozuldu bütün evinizin alt üst olduğunu düşünün taşınmaktan daha beter. Böcek çıktı, öldürdüm değil yani durum. Gönülden istediğim hiç birşey olmuyor. İsyan etmiyorum bunun için hep iyi bi sebebe bağlamaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum artık.
***Kimseye kötü niyetle yaklaşmadım burda ve gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi. Sinirlerim bozuldu bütün evinizin alt üst olduğunu düşünün taşınmaktan daha beter. Böcek çıktı, öldürdüm değil yani durum. Gönülden istediğim hiç birşey olmuyor. İsyan etmiyorum bunun için hep iyi bi sebebe bağlamaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum artık.
Son düzenleme: