- 16 Aralık 2016
- 579
- 592
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1hahahahaha keşke benim olsa repliği aklına gelenler![]()
İnaniyor degiliz inanmayan bizdik zaten ama gorseniz anlarsiniz. Yaydigi enerji mi nedir keskeee benim olsaydi diyen adama benzedi iyice.
Yok yok basiniza gelince anliyorsunuz, tesadufte olabilir bir iddaam yok zaten. Ama direk begendigi seyin ayni gun basina her seferinde bisey gelmesi insani korkutuyorTamamen tesadüf ya hu, kız ne yapacak demişsiniz bir de. Ne yapsın kız? Bir kusuru yok ki düzeltsin diyelim.
Kızın gözünü lazer ışını sanan sizsiniz.Bir baktığı ertesi güne infilak oluyor gibi bir mana çıkarıyorsunuz grupça.
İnanırım da enerjidir o nazar değilO karakterin orjinali benim arkadasim iste![]()
Kim tasicak?Nazar denen şey bir tür negatif enerjidir, bilimsel olarak kanıtlanmıştır, küçük kurşun bir materyal taşımak insanı korur.
İngiltere Leeds Üniversitesi Parapsikolji bölümünün bu konu ile ilgili bir araştırması var, benzer bir araştırmayı Marmara üniversitesinin de yaptığını okumuştum.
Nazar olsa duramazdikİnanırım da enerjidir o nazar değil![]()
Türk korku filmlerine benzedi iş vallaYok yok basiniza gelince anliyorsunuz, tesadufte olabilir bir iddaam yok zaten. Ama direk begendigi seyin ayni gun basina her seferinde bisey gelmesi insani korkutuyor![]()
Kim tasicak?
Super. Tesekkur ederim yapicamKime değiyorsa o
Nazar kötü niyetli bakış değildir, bir tür enerjidir sadece
Dinimizde bununla ilgili dualar olduğu gibi, bilim adamları da kurşunun bu elektriği topladığı görüşündeler
Küçük kurşun bir kolye, yüzük gibi bir aksesuar genel olarak üzerinde taşınabilir, sadece arkadaşının nazarı için değil, genel olarak bu tür enerjilerden korunmak için takılabilir.
Digerlerini yaparim ama eteginden bir parca kesersem o etegi bana yedirtir sanirim.Belki batıl inanc ama arkadaşınızin eteginden minik bir parca kesin artik o kişinin nazarinin degmedigini söylüyorlar
Ha bir de toprakta yurusun kötü enerjisini yaysin
Siz kendinize nazar ayetlerini okuyun evde sirkeli suyla temizlik yapin nazarı hafifleten seyler bunlar diye biliyorum
Türk korku filmlerine benzedi iş vallaSınıftan bir kız saçların ne güzel olmuş, çok çekici görünüyor dedi, bir hafta sonra bir işlem sırasında saçım zarar gördü. Bunu kıza bağlayabilirdim, ama bir kanıt yok ki elimde neye dayanarak kızı suçlamalıyım mesela? İltifat etti diye mi? Bunu da yaparsam çeşitli kişilik bozukluklarından nasibini almış biri olarak hayatıma devam ederdim sanırsam.
Yapmayın ama, kız sadece sizi iyi hissetirmek adına iltifat ediyor. Ben de öyleyimdir, güzel bulduğumu söylerim. Bazı insanlar güzel şeyler duymayı sever. Hediye vermek gibi bir şey bu, o iyi hissetti diye ben de iyi hissederim hepsi bu.
O zaman kıza söyleyin, bir daha iyi bulduğu bir şeyi size söylemesin. Böylelikle sorun kökten çözülmüş olur?
bence sorun sizde. nazar deger dusuncesi sizi bu hale sokmus.Gunaydin kk ailesi!
Benim derdim yakin arkadasim. Surekli birlikteyiz. Cok iyi kalpli ve cok tatli bir kiz.
Ama sorunumuz ise arkadasimin neyi begenirse nazar degdirmesi.
İlk baslarda gulup geciyordum. (Aciklamasi nazar degilse onu da bilmiyorum)
Mesela, bir arkadasimizin saatini cok begendi o saat o gun koptu, bana cok guzel olmussun dedigi gun 3 ucuk 2 yanardag gibi sivilce cikardim.
İlk baslarda pek de inanmiyorduk tesaduf diyip geciyorduk ama artik etrafina zarar vermeye basladi. Dun beni cok begendigi icin agzimda yine ucuk butun gun ic sıkıntısıyla gezdim. Arkadasimin cildine laf etti guzel diye kiz pul pul deri dokuyor suanda. En son gecen gun kendi arkadasimin yanina goturdum kahve icmeye, biraz muhabbetleri de var. Ay sen ne guzel olmussun sac stilin cok yakismis falan dedi girer girmez. Gozumuzun onunde kiza bisey oldu ay icim sıkılıyor diye diye kalkti masadan, ertesi gun bir baktim kizin gozunde arpacik. Ve insanlar sinirlenmeye basladi, banada zarar veriyor bu durum en yakininda oldugum icin. Begendigi kiyafetlerim mahvoldu. İnsanlar gorusmek istemiyor, kizin bir sucu olmadigini biliyorlar ama baslarina birsey geliyor sonucta. Arkadasimi da tanisaniz bu kadar kompleksiz bu kadar iyi niyetli olamaz bir insan, cok uzuluyor.
Bizim merak ettigimiz arkadasimin yapabilecegi birsey var mi masaallah falan demesi ise yaramadi. Boyle bir sey basina gelip cozebilen var mi lutfen bizim gelecegimiz, arkadasiminda sosyal hayati icin bize yardim edin:)
Yani hastalık olsa, doktor falan öneririz de bunun çözümü için kime gitmek lazım bilemedim. İlginç.Sizi anliyorum belki bende boyle cevap yazardim. Ama bizim yasadigimiz tam olarak boyle degil tam anlatamiyorum iste. Tesekkur ederim
bence sorun sizde. nazar deger dusuncesi sizi bu hale sokmus.
kiza bize guzelsin vb. deme, nazar degior diyin...
yada madem kizi istemiorsunuz.ark etmeyin.
kiza da bunu soyle. senin bize nazarin degiyo. biz seninle ark artik olmucaz.