nazar

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
nazar diye bir şey var mı?
geçen radyoda dinledim ,eğer ki bir çocuk başarılıyken ,mutluyken vs. şekilde iken bir anda tersi yönde gelişme gösterirse bu üzerinde nazar olabileceğini gösterirmiş.
sizler ne düşünüyosunuz ?var mı nazara inanan bu konuda güvenilir hocalardan bilgilenmiş olanlar? ve nazarla alakalı kötü bir anısı olup anlatacak olan? teşekkürler..

Bu konular yasak. Fakat yogun dikkat anlamına gelen nazar dogru var. Hani illa haset etmek değil. Benim nazarim cok deger mesela çünkü çok dikkatli biriyimdir.
Bunun bilimsel açıklaması bu.
Annem hep söyler düğüne falan giderken nazarlık olur kızım bi yüzük kolye bilezik falan tak der.
Buradaki amaç dikkati dağıtmak.
Fakat nazar boncuğu yahudi geleneği oldugu için mekruh

Ben inanirim nazara.
Iyi insanin bile nazari deger.
Hatta kisinin kendisine bile nazari degebilir.

Ama nazar boncugunun nazari kovduguna inanmam nazari kovan duadir

Bu konular yasak. Fakat yogun dikkat anlamına gelen nazar dogru var. Hani illa haset etmek değil. Benim nazarim cok deger mesela çünkü çok dikkatli biriyimdir.
Bunun bilimsel açıklaması bu.
Annem hep söyler düğüne falan giderken nazarlık olur kızım bi yüzük kolye bilezik falan tak der.
Buradaki amaç dikkati dağıtmak.
Fakat nazar boncuğu yahudi geleneği oldugu için mekruh
teşekkürler.
yasak olduğunu bilmiyordum,öğrenmek açısından soruluyor aslında yasak olmasındaki mantığı anlayamadım :(

Nazar enerjidir zaten. Karşı tarafa gönderilen negatif enerji topluluğu. Hurafeye döndürülmüş taraflarına inanmayın ama.

Back
X