- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Bazı insanların nadiren rastlanan(bunun altını özellikle çizmek istiyorum) bir özelliği vardır. Açık telepatik yeteneği. Biz buna empati yeteneğinin fazla yüksek olması da diyebiliriz. İslamda şöyle bir söz vardır; ''müslümanın ferasetinden korkun'' Yani karşındaki insanların kötü düşüncelerini, yaşayacağı kötü olayları sezebilirler. Tabi bu insanların nefsi mücadeleleri, dünyasal kaygıları, bedensel kaygıları daha az hatta çok azdır. Manevi dünyaları daha zengin, hassasiyetleri daha fazladır. Amerika'da bu tarz insanların devletin gizli işleri için çalıştırıldığını bir belgeselde görmüştüm. Sonuç olarak arkadaşlar nazar yani enerji etkileşimi bazı insanlarda yüksek olabilir. Bunu kaldırmakta zorlanıyor olabilir. Enerji dediğiniz şey bir şeye çok yoğunlaşırsanız ve güçlü sinyaller gönderirseniz canlı yada cansızı etki altına alabilirsiniz. Bilmiyorum hiç denediniz mi yanınızda yatan birine uzaktan, hiç dokunmadan uzun süre baktığınızda o kişi uyandırırsınız... Size şahsi önerim doğayla ve suyla daha iç içe yaşamanız olacaktır.
bence bu eq ile alakalı bir şey. ben yeni tanıştığım insanların bile duygularını düşüncelerini mimiklerinden ses tonlarından vs çözebiliyorum. eğer beni sevmiyorsa bunu hissediyorum ve alınıyorum bile isteye kötülük yapmam çünkü iyi anlaşmaya da çalışırım herkesle. bu sefer o kişiden kaçmaya çalışıyorum. seviyorsa da hissediyorum aynı şekilde.
böyle olmak çok iyi değil bence başkalarını bu kadar önemsemek iyi değil. artık umursamamaya çalışıyorum kim ne düşünüyor beni seviyor mu sevmiyor mu pek umrumda değil.
Ben artık yorum bile yapmıyorum.