Nazara inanır mısınız?

Yazanhanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
286
177
18
Selam kızlar.
5 aylık evliyim. Eşimin bana en ufak bi çıkışında gözlerim dolar hatta ağlarım. Halbuki bu kadar güçsüz bir insan değildim. 5 ayda istisnasız, her ay bir kere sebepsiz yere ağlama krizlerine girdim. Eşime karşı artık güçlü bi kadın gibi görünmek istiyorum nasıl soğukkanlı ve vurdumduymaz olabilirim??
Evim ayrı ama gündüzleri kv ile birlikteyiz tek gelin olduğum için buna ben razı geldim ve bi problem de yaşamıyoruz çok şükür. Ama normalde yapmadığım kadar sakarlık yapıyorum. Artık mutfağa girmeye çekiniyorum :( tencerenin kapağını kırmak, tepsiyi yakmak, sürekli bardak kırmak gibi. Dikkatsizlik diyebilirsiniz ama öyle değil bu. Çok dikkat ediyorum yine nafile. Nedir bu üzerimdeki çöküntü..

Selam kızlar.
5 aylık evliyim. Eşimin bana en ufak bi çıkışında gözlerim dolar hatta ağlarım. Halbuki bu kadar güçsüz bir insan değildim. 5 ayda istisnasız, her ay bir kere sebepsiz yere ağlama krizlerine girdim. Eşime karşı artık güçlü bi kadın gibi görünmek istiyorum nasıl soğukkanlı ve vurdumduymaz olabilirim??
Evim ayrı ama gündüzleri kv ile birlikteyiz tek gelin olduğum için buna ben razı geldim ve bi problem de yaşamıyoruz çok şükür. Ama normalde yapmadığım kadar sakarlık yapıyorum. Artık mutfağa girmeye çekiniyorum :KK43: tencerenin kapağını kırmak, tepsiyi yakmak, sürekli bardak kırmak gibi. Dikkatsizlik diyebilirsiniz ama öyle değil bu. Çok dikkat ediyorum yine nafile. Nedir bu üzerimdeki çöküntü..
Sakarlığına nazar diyerek kılıf uydurma. Ağlamanın nazarla ilgisi ne ?

Sizinki nedir tam anlayamadim ama nazara inaniyorum cok yasanmislik var cunku.Bu sebeple sosyal mediada ozel hayatimi sevincimi vs hic biseyimi paylasmiyorum.

:KK53: sakarlık sadece.

Yalnız ağlamadan konu bardağa, kayınvalideye gelince olaylar kızışacak sandım hepsi ayrı ve farklı tonlarda :-)
Eşiniz size çıkışınca siz de ona çıkışın. Hayatınızın merkezi gibi davranmayın. Ağladıkça adamı da bayarsınız azıcık cevap verin de o da zevk alsın :-)
-Kes sesini!
-Üüüüü :-( yerine:KK67:

-Kes sesini.
-Sen kes lan :KK11:

Nazardan ziyade bana takıntı etmişsin gibi geldi.
Kılırsa kırılsın ,yanarsa yansın önemseme .Ne kadar dikkat edersen o kadar sakarlık yaparsın
smilie_girl_007-gif.1318639

Yok canim ne nazari yok oyle bisii :olamaz: -dedi bu sabah arabasinin camina tas denk gelen kadin.

saka bi yana, herseyi nazara yormak dogru degil elbette. ama kendi ustune cok gitme bence. hayatinda okadar cok sey degisti ki evlendikten sonra, bambaska bi aileye sahip olmak, sorumluluklar, her gun birinin yaninda uyanmak...kendine zaman vermelisin canim. mutluluklar dilerim. ayrica kirilirsa kirilsiin amaaan alirsiniz yeni bi bardak seti nedir yani:))

Eklentiler

• F181C401-2740-4CE4-8CFD-ACBD7240C561.webp
    F181C401-2740-4CE4-8CFD-ACBD7240C561.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
Nazara inanıyorum.. Kuranda da geçiyor ama merak ettiğim.. Bizim ufacık şeylerimize nazar değerken sosyal medya fenomenlerine nasıl değmiyor hep mutluluklarını gezmelerini tozmalarını paylasıyorlar..

Nazara inanıyorum.. Kuranda da geçiyor ama merak ettiğim.. Bizim ufacık şeylerimize nazar değerken sosyal medya fenomenlerine nasıl değmiyor hep mutluluklarını gezmelerini tozmalarını paylasıyorlar..

Ayni seyi ben de merak ediyorum nazara inanirim sanki bazilari daha cok nazar cekiyor da daha iyi yasami zenginligi olanlara hicbir sey olmuyor nedenini merak ediyorum

Bu arada hadis kaynakli bilgi nazar kaderi degistirmiyormus ama kaderi degistirebilecek bir guc olsa nazar olurmus.

Gecen hafta bende hepkirdim bise.. hatta oglum kucucuk bi bardak kirdi o kadar cok cam nasil cikti anlamadim.

Nazara inaniri sma gep oluyosa nazar degildir o, kedidir kedi:)

nazar midir bilemem de bazi insanlarin cidden sanssiz olduklarini dusunuyorum..
bir de evrene pozitif enerji gonderme olayina prim veriyorum :)

Nazara inanırım. Ama her an nazara gelicem diye ortalıkta dolananların nazarı üzerlerine çektiklerine de inanırım.
Sizin durumunuza gelirsek ben sizinkini "sakınılan göze çöp batarmış" misaline benzettim. Yani dikkat edeyim, kayınvalideme rezil olmayayım diye kendinizi baskı altına alıyosunuz ve sonuç olarak sakındığınız göze çöp batıyor gibime geldi.
Bu arada nazardan korunmak için felak ve nass surelerini okumanızı tavsiye ederim.

Nazara gerçekten aşırı inanırım. Ve çok nazara,göze gelirim.
Daha yeni evlisiniz ve kv yanında sürekli gözü üzerinizde olduğu için stres yapıyor olabilirsiniz. Bu nedenle elinizden bişeyler düşüyodur,bişeyleri döküyosunuzdur vs vs.
Sakarlık pek nazarla ilgili degil:)

nazar tabıkı var..sahih hadisler ,ayetel kürsi,felak ve nas sureleri de nazardan korunmak için ayrıca kalem suresının 51. ve 52. ayetlerındede korunmak için ayet var..

nazar değdiğini düşünuyosun. senı eşin okusun felak nas ve ayetel kursıyı 7 şer defa yada kendını okuyabılırsın ellerını ufle ve vucuduna sıvazla.vede dıkkat et.=)

Selam kızlar.
Evim ayrı ama gündüzleri kv ile birlikteyiz tek gelin olduğum için buna ben razı geldim ve bi problem de yaşamıyoruz çok şükür. Ama normalde yapmadığım kadar sakarlık yapıyorum. Artık mutfağa girmeye çekiniyorum :KK43: tencerenin kapağını kırmak, tepsiyi yakmak, sürekli bardak kırmak gibi. Dikkatsizlik diyebilirsiniz ama öyle değil bu. Çok dikkat ediyorum yine nafile. Nedir bu üzerimdeki çöküntü..
Nazara inanırım ama sizdeki durumun nazar olmadığını düşünüyorum
İş yaparken Birileri tarafından izlenirsem benimde elim ayağım birbirine dolaşır
Eşiniz sizin üstüne geliyorsa sürekli kavga ediyorsaniz aglamanizda normal

ilk gelin olduğum sıralar bende istisnasız öyleydim sürekli kırar dökerdim şimdi geçti şükür çok özendiğimizden sanırım

Back
X