Nazara inanır mısınız?

Evliliğin ilk zamanları ben neredeyse hergün aglıyordum sorumluluk alma fikri agır gelmişti sonra geciyor
Ama bu yasadıklarınız nazar değil bence kaynananızdan çekinip heyecandan yada maledef beceriksizlikten oluyor gibi
Genelde nazarın cıkma sekli böyle olmuyor

Önceden nazara inanıyordum da şimdi inanmıyorum. Ne zaman ki inanmayı bıraktım artık bir sorunumuz olmuyor :))
Kötü enerji var ama kötü enerjili insanlarla da işim yok zaten.

Başıma o kadar aksilik gelir, bir tekine bile nazar demem, benim başıma gelene nazar diyen yakınıma da karşı çıkarım.

Millet sakarlığından düz yolda yürüyemez, yemeğin altını yakar da nazar der. :) Komik geliyor. Her şeye nazar demek, kendi yaptığının sorumluluğundan kaçmak bana göre, işin kolayı yani. Biraz daha dikkat ediverin, nazar falan kalmaz.

Yok canim ne nazari yok oyle bisii :olamaz: -dedi bu sabah arabasinin camina tas denk gelen kadin.

saka bi yana, herseyi nazara yormak dogru degil elbette. ama kendi ustune cok gitme bence. hayatinda okadar cok sey degisti ki evlendikten sonra, bambaska bi aileye sahip olmak, sorumluluklar, her gun birinin yaninda uyanmak...kendine zaman vermelisin canim. mutluluklar dilerim. ayrica kirilirsa kirilsiin amaaan alirsiniz yeni bi bardak seti nedir yani:))
:KK68: sağolun ..

Selam kızlar.
5 aylık evliyim. Eşimin bana en ufak bi çıkışında gözlerim dolar hatta ağlarım. Halbuki bu kadar güçsüz bir insan değildim. 5 ayda istisnasız, her ay bir kere sebepsiz yere ağlama krizlerine girdim. Eşime karşı artık güçlü bi kadın gibi görünmek istiyorum nasıl soğukkanlı ve vurdumduymaz olabilirim??
Evim ayrı ama gündüzleri kv ile birlikteyiz tek gelin olduğum için buna ben razı geldim ve bi problem de yaşamıyoruz çok şükür. Ama normalde yapmadığım kadar sakarlık yapıyorum. Artık mutfağa girmeye çekiniyorum :KK43: tencerenin kapağını kırmak, tepsiyi yakmak, sürekli bardak kırmak gibi. Dikkatsizlik diyebilirsiniz ama öyle değil bu. Çok dikkat ediyorum yine nafile. Nedir bu üzerimdeki çöküntü..
Nazara inanirim canim fakat burda nazar değecek herhangi bi konudan bahsetmemissin.kafa dalginligida sakarlik yapar.mesela ben esimle tartistigimda kafam dalgin olur ya evin anahtarini unuturum.ya bisey kirarim yanlislikla

İlk zamanlar olur böyle. Yavaş yavaş alışırsınız. Sonuçta yepyeni bir hayata başladınız kolay değil.

nazar tabıkı var..sahih hadisler ,ayetel kürsi,felak ve nas sureleri de nazardan korunmak için ayrıca kalem suresının 51. ve 52. ayetlerındede korunmak için ayet var..

nazar değdiğini düşünuyosun. senı eşin okusun felak nas ve ayetel kursıyı 7 şer defa yada kendını okuyabılırsın ellerını ufle ve vucuduna sıvazla.vede dıkkat et.=)

aynen öyle tabiki nazara inanırım

Bu nazar değil sakarlık diyelim bence.. Sorunu kabullenmezseniz çözüm de bulamazsınız öncelikle bunu halledin derim ;) Çok yakın vakit geçirdiğim biri var 5 yıldır yaklaşık olarak.. Kendisi de bişey kırmadan dökmeden gün geçirmezdi öyle diyeyim ve benim gözlemlediğim sakarlığı da aslında çok tezcanlı ve hareketli biri olmasından kaynaklanıyo.. Üzerine bi de etrafta çekinecek sakarlığına laf eden birileri falan varsa kız iyce sakar oluyo üstüste bişeyler deviriyo- du.. Benim tespitim ve kendisini sürekli sakin ol acele etme sakin ol gibi uyarılarımdan sonra daha yavaş hareket etmeye başladı ve bişeyler kırıp dökmesi haftada 1 e kadar düştü son bir senedir maşallah diyeyim :) Demem o ki acele işe şeytan karışır belki sizinki de böyle bişey olabilir ;)

Belki bu aralar olumsuzluklar ust üste geldi siz de aşırı duygusal oldunuz? Enerjiniz düsük sizin. Evi sirkeli suyla silin adaçayı yakın. Bol dua okuyun. Dualar da enerjiyi yükseltiyor kesin

Ilk evlendigim dönem 2 kutu cam fincan takimi ,bjrsuru fincan birsuru bardak kirdim .Gecen ayda vardi bi sakarlik ama neyse :KK70:
Olur öyle

Belki bu aralar olumsuzluklar ust üste geldi siz de aşırı duygusal oldunuz? Enerjiniz düsük sizin. Evi sirkeli suyla silin adaçayı yakın. Bol dua okuyun. Dualar da enerjiyi yükseltiyor kesin
Tam olarak bu sanırım.

Nazara inanırım ama sizin ki nazar değil. Evde yalnız olmadığınız için rahat davranamıyorsunuz ve eliniz ayağınıza dolaşıyor; sonra çekindiğiniz içinde sürekli sakarlaşıyorsunuz. Kim ne diyecek diye sürekli kaygılı gibisiniz sanırım. Özgüveniniz düşmüş; biraz daha rahatlamaya çalışın; en iyisi olmak zorunda değilsiniz.

:KK53: sakarlık sadece.

Yalnız ağlamadan konu bardağa, kayınvalideye gelince olaylar kızışacak sandım hepsi ayrı ve farklı tonlarda :-)
Eşiniz size çıkışınca siz de ona çıkışın. Hayatınızın merkezi gibi davranmayın. Ağladıkça adamı da bayarsınız azıcık cevap verin de o da zevk alsın :-)
-Kes sesini!
-Üüüüü :-( yerine:KK67:

-Kes sesini.
-Sen kes lan :KK11:

HAHAHA KESİNLİKLE EN ZEVKLİSİ :halay::halay:

Nazar dinimizde olan bir şey o yüzden inanmıyorum demek olmaz,ama ben herşeyin Allahtan geldiğine inanıyorum ona sığınıp ondan isteyince her şey yoluna girer o yüzden nazar değer muhabbetleri bana çok itici geliyor

Umarim aglamayI da nazara baglamiyorsunuzdur. Nazara inanırım Evet ama biraz heyecan ve sakarlik olabilir gibi sizin eşya kirmalariniz.

Bende tam da bunu merak ediyorum en ufak bi tatil resmimi falan paylaşsam başıma gelmeyen kalmıyor millet yatak odasına kadar paylaşıyor
Nazara inanıyorum.. Kuranda da geçiyor ama merak ettiğim.. Bizim ufacık şeylerimize nazar değerken sosyal medya fenomenlerine nasıl değmiyor hep mutluluklarını gezmelerini tozmalarını paylasıyorlar..

Back
X