tıbbi bir dayanağım yok ama evlilik öncesi cinsel hayatınız yoktu ise, cinsel hayatınızın başlamış olması bir takım hormonal değişiklikler yaratmış olabilir belki. erkeklerde de sivilcelenmeyi bu durumla bağdaştırırlar ya geneldeKızlar merhaba, bana evlendiğimden beri birşey oldu. Önceden vücudumda beğendiğim tek şey cildimdi. Pürüzsüz pırıl pırıldı. Evlendiğimden beri sivilce dahi çıkmayan yüzümde, vücudumda garip garip şeyler çıkıyor. Birini çözmeden başka birşey çıkıyor. Tuhaf sivilceler ama böyle normal değil, tuhaf şişlikler, alerji ler, yaralar, bereler. Kevgir gibi oldum. Nazara mı geldik anlamadım yemin ederim porselen gibi cildim gitti elek gibi birşey oldu. Sadece yüzüm de değil tüm vücudum bu şekilde üstelik. Ne yapıcam var mı bildiğiniz birşey nazar değiyorsa nasıl engelliycem, deydiyse nasıl düzelticem. Bu arada sayısız kez cildiyeye, alerji testlerine gittim. Tam biri bitti derken diğeri başlıyor böyle birşey görmedim ben.
Cok konusuluyorsaniz buda bir olasilikKızlar merhaba, bana evlendiğimden beri birşey oldu. Önceden vücudumda beğendiğim tek şey cildimdi. Pürüzsüz pırıl pırıldı. Evlendiğimden beri sivilce dahi çıkmayan yüzümde, vücudumda garip garip şeyler çıkıyor. Birini çözmeden başka birşey çıkıyor. Tuhaf sivilceler ama böyle normal değil, tuhaf şişlikler, alerji ler, yaralar, bereler. Kevgir gibi oldum. Nazara mı geldik anlamadım yemin ederim porselen gibi cildim gitti elek gibi birşey oldu. Sadece yüzüm de değil tüm vücudum bu şekilde üstelik. Ne yapıcam var mı bildiğiniz birşey nazar değiyorsa nasıl engelliycem, deydiyse nasıl düzelticem. Bu arada sayısız kez cildiyeye, alerji testlerine gittim. Tam biri bitti derken diğeri başlıyor böyle birşey görmedim ben.
Gitmediğim doktor kalmadı kiNazar değildir :) Hormonlarla ilgili olabilir. Doktora görünmenizde fayda var.
Malesef bu da olamaz ünide de yalnız yaşadım ben yıkadım hep çamaşırlarımı falanEvlenmeden önce çamaşır vs yıkama işine çok hakim değilseniz deterjanla bağlantılı olabilir.
İnşallah geçerCok konusuluyorsaniz buda bir olasilik
Nazar icin nas felak ve ayetel kursi okuyun baska birde cok foto paylasmayin bu surecte gecerse yazin merak ederim
Sadece sivilce değil ki bende, önce sivilce ile başladı, o bitmek üzereyken başka bir yerimde başka bir şey çıktı, onu unuttum derken başka şeyler çıkmaya başladı, şuan tüm vücudumda bambaşka birşey var. Bıktım yemin ederimErgenligimde bile sivilcem olmamisti. Maske sagolsun mahvoldu yüzüm. Belki ondan dolayidir sizinki de.
Ben de ilk başta yüzüm de sivilceler çıktığında buna bağlamışım ama şuan bambaşka şeyler çıkmaya başladı tüm vücudumda doktorlarda gitmediğim bölüm kalmadıtıbbi bir dayanağım yok ama evlilik öncesi cinsel hayatınız yoktu ise, cinsel hayatınızın başlamış olması bir takım hormonal değişiklikler yaratmış olabilir belki. erkeklerde de sivilcelenmeyi bu durumla bağdaştırırlar ya genelde
Bak bu olabilir işteStres.
Gitmediğim doktor kalmadı ki
Evliliklerin başı stresli geçiyor. Eşlerin birbirine alışma dönemi oluyor illaki. Bir takım sorunlar vs olduysa Vücutta taş değil ki bir yerden sonra tepki veriyor.Bak bu olabilir işte
Yok olmadı, inşallahÖyle mii?stresli bir döneminizde misiniz peki? Ya da son zamanlarda ilk kez temas ettiğiniz bir madde veya canlı türü oldu mu? Umarım hemen çözüme ulaşabilirsiniz.
4 yıl oldu evleneli, bilmiyorum çok kötüyüm şuan yüzümde sivilceler tüm vücutta mantar, uyuz gibi birşey ama ikiside değil, bugünde boynumda alerji gibi abarcıklar çıktı küçük küçük.. ÇıldırıcamEvliliklerin başı stresli geçiyor. Eşlerin birbirine alışma dönemi oluyor illaki. Bir takım sorunlar vs olduysa Vücutta taş değil ki bir yerden sonra tepki veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?