Nazara mı geldim anlamadım?

tam olarak neyınız var anlayamadım
doktora gıtmıssınız ya doktor ne dedı alerjı mı dedı ne dedı ?

Teşhisleriniz neler?

Karaciğerinizden kaynaklanan bir durum olabilir.Ben de aşırı stres altında kaldığım zaman vücudumda bir takım yaralar çıkıyor.İçten gelen bir sorun ise hapla hallolur sadece,bunun için tekrar bir doktora görünün derim.

Cok yağlı beslendiyseniz olabilir. Ben bi cips yesem iki gün sonra sivilce pırtlar o derece.

2021 senesine damgasını vuran değişik bir uyuz salgını da var. Diğer yıllardakilerden farklı semptomlar gösterdiğini okumuştum bir makalede belki olabilir.
*Hormonlar
*Deterjan
*Stres
*2021 yeni tip uyuz
Bunlardan biri olabilir geçmiş olsun çok.,

Nazardır nazar
instagram dan oradan buradan foto paylaşmayın, bunlar çok etkiliyor insanı gerçekten
banyo yaparken son 1 tas suya elma sirkesi koyun onun dökün çıkın , durulanmayın (üzerinizdeki negatif enerjiyi alır, egzamaya filan de iyi geliyor)
nas, inşirah, felak bunları okuyun

Hormonlar etkilidir muhtemelen.

Baktırdım diyorsanız stresten olabilir.

Stresten olan yara bere kaşıntıya akapunktır çözüm.

Aslında nazar olan konulara asla inanmıyorum ama siz doktora falan da gitmişsiniz.
Bazı insanların yıldızı çok düşük oluyor misal ben.
Sırtımda tam 3 tane göz gibi sivilce çıkmış Bana nazar değmemiştir eminim ama stresten olduğunu düşünüyorum.
Evlilik kaç yıl geçerse geçsin stresli bir şey.
Bence boşanalım

26-30 lu yaşlara geçince vücut değişiyor. kendimde gözlemledim. sivilcelerim azdı ergenlikte dahi yoktu tek bir tane çıkmazdı. dr da 30 lu yaşlar yaklaştıkça olur dedi. birde stres yorgunluk yoğunlukta etki eder.

Nazarsa Nas-Felak surelerini okuyun. Hormanal ise gül suyu ile cildinizi silin.

Bende aynı haldeyim evlendiğimden beri düzelemedim, nazara geldiğimi düşünüyorum...

Alerjenin eşin olmasın
Beslenme alışkanlığı değişiyor, kilo alıyor insanlar evlenince. sırtta falan demişsiniz, beslenme şeklinizden karaciğer yağlanmış, Yorulmuş olabilir.

Troiddede böyle sorunlar olabilir
Belkide abur cuburu çok kaçırıyorsunuzdur
Yeni evli çiftler genellikle tıkınırlar
Deterjan yazmış biri oda oldukça mantıklı
Annenizin evinde ne yiyorsanız o düzeni oturtmaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…