nazardan cok korkuyorum

isin kotu yani benimde hiçte oyle hayatım yok ufak tefek iyi yanlarda olunca diyip mutluluğunda kısa sürmesinden korkuyorjm
Sal gitsin ya. Böyle düşüne düşüne kendini gerçekleştiren kehanet durumu gelişir.Abartmadan yaşa ne varsa ölüp yiticez bu dünyadan kasma kendini.

Bu konuda bir hadis vardi hatta sanirim ama
Hatirlayamadim.. ben sevmem bahsetmeyi oldum
Olasi

Haklisin, ben hic sevmem birseyleri anlatmayi.. mumkun olsa tum hayatimi bir adada yasarim o derece cunku kimin neye haset edecegini bilmiyorsun.. ve bencede bahsedince birseylerin buyusu kaciyor

ya aynen sanki boyoe oluyor oteleniyor ve oyle mutlu hayatimda yok en basit şeyleri bile söylemeye korkar oldum ufak mutluluğundan da olurum diye

ya aynen sanki boyoe oluyor oteleniyor ve oyle mutlu hayatimda yok en basit şeyleri bile söylemeye korkar oldum ufak mutluluğundan da olurum diye
Aslında bunun insanlarla ilgisi yok işte
Tamamen senle ilgili bir durum...anlatırken ki enerjin,anı iskalayip oldurmus oluyor olayi ama aslında henüz olmadi muhtemeln daha hazir olduğun bir ana otelendi yani yine olur ama erteleniyor vs gibi düşün...paylaşma bence kimse ile...

Bacim
Enerji sinerji
Masallah sana tibete dewamke

Nazarı bilmem ama bi şeyi herkese söylediğinde gerçekleşmeme gibi bi durum var. Deneyimlenmiştir herkesçe

Devamlı bana nazar değer diye düşünüp endişelenirsen enerjin düşer, negatifi kötüyü çekersin. İyi düşün iyi olsun. Dua et ve olumlu duygularını yüksek tut

Getçekten bu kadar seviyor musun hayatı? Ya da nazar değeceğini düşünecek kadar müthiş bir hayatınız mı var? Bunları düşünmeyin, sadece yaşayın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…