- 23 Aralık 2012
- 7.489
- 49.870
- 748
Sal gitsin ya. Böyle düşüne düşüne kendini gerçekleştiren kehanet durumu gelişir.Abartmadan yaşa ne varsa ölüp yiticez bu dünyadan kasma kendini.isin kotu yani benimde hiçte oyle hayatım yok ufak tefek iyi yanlarda olunca diyip mutluluğunda kısa sürmesinden korkuyorjm
Keismlikle o yüzden çok takmayın bence korktukça basınıza geliraynı ben gerçektende sakınan göze çöp batıyor
Bu konuda bir hadis vardi hatta sanirim amaYa kesinlikle o bahsedince birşeylerin büyüsu kacması olayı var hatta enerjide şöyle bir açıklaması vardı yanlış hatırlamıyorsam,bahsettikce bahsettikce frekans oluşmuş algısı alıyor ve oteleniyor olay her ne ise...var yani öyle birseyler
Haklisin, ben hic sevmem birseyleri anlatmayi.. mumkun olsa tum hayatimi bir adada yasarim o derececunku kimin neye haset edecegini bilmiyorsun.. ve bencede bahsedince birseylerin buyusu kaciyor
ya aynen sanki boyoe oluyor oteleniyor ve oyle mutlu hayatimda yok en basit şeyleri bile söylemeye korkar oldum ufak mutluluğundan da olurum diyeYa kesinlikle o bahsedince birşeylerin büyüsu kacması olayı var hatta enerjide şöyle bir açıklaması vardı yanlış hatırlamıyorsam,bahsettikce bahsettikce frekans 'oluşmuş' algısı alıyor ve oteleniyor olay her ne ise...var yani öyle birseyler
öylede oluyorKeismlikle o yüzden çok takmayın bence korktukça basınıza gelir
en iyisi anlatmamak ama anlatanlar gayet mutlu ben anlatmasamda mutsuzumBu konuda bir hadis vardi hatta sanirim ama
Hatirlayamadim.. ben sevmem bahsetmeyi oldum
Olasi
O kültürle yetişince, atmak kolay olmuyor. Düşünmeyin ve enerjinizi düşürmeyin.işte aşırı takıntı yapt im sanirim yada hep ne istediysem yarıda kalınca artik korku basıyor
O zaman anlatmayi dene belki mutluluk ordan geciyoduren iyisi anlatmamak ama anlatanlar gayet mutlu ben anlatmasamda mutsuzum
Aslında bunun insanlarla ilgisi yok işteya aynen sanki boyoe oluyor oteleniyor ve oyle mutlu hayatimda yok en basit şeyleri bile söylemeye korkar oldum ufak mutluluğundan da olurum diye
BacimAslında bunun insanlarla ilgisi yok işte
Tamamen senle ilgili bir durum...anlatırken ki enerjin,anı iskalayip oldurmus oluyor olayi ama aslında henüz olmadi muhtemeln daha hazir olduğun bir ana otelendi yani yine olur ama erteleniyor vs gibi düşün...paylaşma bence kimse ile...
Her zamanBacim
Enerji sinerji
Masallah sanatibete dewamke
Nazarı bilmem ama bi şeyi herkese söylediğinde gerçekleşmeme gibi bi durum var. Deneyimlenmiştir herkesçeben bir şey olacağı zaman birine söylemeye korkuyorum mesela evlilik konusu söz konusu olduğunda daha gerçekleşmeden söylemeye biriyle paylaşmaya aşırı korkuyorum. veya iyi bir şey olduğunda paylaşmaya korkuyorum. sizce takıntı mi yapıyorum lütfen yardım edin
Banlı banlı nasıl yazdın kiBacim
Enerji sinerji
Masallah sanatibete dewamke
Ay valla hemen nasıl nan gelmiş anlamadım. Yazıp gitti ya kadınSon sözleri banaydı desene
sanirim olumsuzu çekiyorum hepDevamlı bana nazar değer diye düşünüp endişelenirsen enerjin düşer, negatifi kötüyü çekersin. İyi düşün iyi olsun. Dua et ve olumlu duygularını yüksek tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?