Dini konu yasak diye biliyorumaa cidden mi bilmiyordum yasak mi bu şekilde soru sormak
O yorumu yazan üye kendisi dine bağlamış ben sizin sorunuzda bir şey görmedimaa cidden mi bilmiyordum yasak mi bu şekilde soru sormak
Keşke bende söylemesemben bir şey olacağı zaman birine söylemeye korkuyorum mesela evlilik konusu söz konusu olduğunda daha gerçekleşmeden söylemeye biriyle paylaşmaya aşırı korkuyorum. veya iyi bir şey olduğunda paylaşmaya korkuyorum. sizce takıntı mi yapıyorum lütfen yardım edin
İnsanlarin cok kiskanacagi, imrenecegi bi hayatiniz mi var? Ya da guzelliginiz, huyunuz suyunuz mu cok dikkat cekiyor? angelina sen misin bak dogru soyle?ben bir şey olacağı zaman birine söylemeye korkuyorum mesela evlilik konusu söz konusu olduğunda daha gerçekleşmeden söylemeye biriyle paylaşmaya aşırı korkuyorum. veya iyi bir şey olduğunda paylaşmaya korkuyorum. sizce takıntı mi yapıyorum lütfen yardım edin
Evlilik sıradan değildir belki?? Hoş ben özellikle yazın parka gittiğimde kafadan 3-4 gelin, damat görüyorum foto çektirmek için gelen belki de sıradandır, evlenmek o kadar büyük başarı değildir belki bilemedim. Konu sahibinin cevresi için öyledir belki sadece örnekten yola çıkarak konuşuyorum tabii. Bir de konu sahibinin bu örneği verebilmesi için baya bir nişandan vs dönmesi lazım.bana o da yok gibi geldi. Dipsiz bir kuyu sanki bu konuAma birilerinin nazar etmesi için onlardan üstün bir şeylere sahip olmanız gerekmez mi? Ben öyle düşünüyorum en azından. Sıradan şeylere neden nazar değsin ki?
Evlendim diye nazar değeceğini hiç düşünmedim valla. Arada annem kocamı çok övüyor herkese ona kızıyorum bi tek nazar değdirecen diyeEvlilik sıradan değildir belki?? Hoş ben özellikle yazın parka gittiğimde kafadan 3-4 gelin, damat görüyorum foto çektirmek için gelen belki de sıradandır, evlenmek o kadar büyük başarı değildir belki bilemedim. Konu sahibinin cevresi için öyledir belki sadece örnekten yola çıkarak konuşuyorum tabii. Bir de konu sahibinin bu örneği verebilmesi için baya bir nişandan vs dönmesi lazım.bana o da yok gibi geldi. Dipsiz bir kuyu sanki bu konu
Buna bende cevap verme gerekigi duydum. Afedersin diyorlarya insanlarin gozu wc yaptığında bile. Gercekten oyle.Ama birilerinin nazar etmesi için onlardan üstün bir şeylere sahip olmanız gerekmez mi? Ben öyle düşünüyorum en azından. Sıradan şeylere neden nazar değsin ki?
sorunda bu zaten o kadar her sey ters gidiyorkiu arkadaşlarım hep anlatır suyum var buyum var diye en ufak hayatımda olumlu bir şey olsa korkarım o da elimden gider diye iste sorun burdaGetçekten bu kadar seviyor musun hayatı? Ya da nazar değeceğini düşünecek kadar müthiş bir hayatınız mı var?Bunları düşünmeyin, sadece yaşayın gitsin.
ende takıntı yaptığımi düşünüyorum artikAnlatmamak zaten en guzeli dogru olani yapiyor olsanizda korku baska birsey bi doktora gorunmekte fayda var
işte sanki olumsuz bir seyler olacakmis gibi geliyorabartmayın allah askına. bı arkadasım var sızın gibi ınstagram profıl fotosunda kocaman nazar boncuğu var kucağındaalın bı boncuk sizde
herkes ballandira ballandira anlatiyor heralde ben oyle anlatsam dahada berbat olur her setO zaman anlatmayi dene belki mutluluk ordan geciyodur
Herkesin mutlu oldugunu nerden cikariyorsun? Oyle gozukuyor cogu
Insan emin ol
cidden doğru ama mesela bir isim olacakken birine anlatınca sanki olmuyor yada ben cok taktigimdqn boyle oluyorNazar diye birşey olsa sosyal medya fenomenlerine birşey olurdu. Veya zengin ve ünlü insanlara...yok öyle birşey inanmayın..
Kendinizi nasıl hissediyorsunuz öyle davranın. Olumsuz düşünecek insanlarla paylaşmayın tabi...sizi dibe çekecek kişilerle örneğin.. Yoksa mutluluk paylaşıldıkça çoğalır..cidden doğru ama mesela bir isim olacakken birine anlatınca sanki olmuyor yada ben cok taktigimdqn boyle oluyor
haklisiniz aslında sagolunKendinizi nasıl hissediyorsunuz öyle davranın. Olumsuz düşünecek insanlarla paylaşmayın tabi...sizi dibe çekecek kişilerle örneğin.. Yoksa mutluluk paylaşıldıkça çoğalır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?