nazardan cok korkuyorum

Ee yaşadığınız şeyi örnek vermeniz gerekmiyor mu dert ettiğinize göre? Madem yaşadığınız bir şeyi örnek verin öyle yorum yapalım
mutlu bir anımı paylaşınca ardından olumsuz bir şey geliyor basima yada o iş ertelenebiliyor

ben bir şey olacağı zaman birine söylemeye korkuyorum mesela evlilik konusu söz konusu olduğunda daha gerçekleşmeden söylemeye biriyle paylaşmaya aşırı korkuyorum. veya iyi bir şey olduğunda paylaşmaya korkuyorum. sizce takıntı mi yapıyorum lütfen yardım edin
Asla takıntı değil kıskanç fesat insanla dolu artık etrafımız. Hiç kimse kimsenin iyiliğini istemiyor. Bende bugün bu kararı aldım bundan sonra hiç kimseye hiç bişeyimi anlatmıycam iyi olan ne varsa mahvediyorlar kötü olanı ise daha da beter kötü yapıyorlar kenafir gözleriyle Allaha havale ediyorum kötülük isteyen herkesi

Asla takıntı değil kıskanç fesat insanla dolu artık etrafımız. Hiç kimse kimsenin iyiliğini istemiyor. Bende bugün bu kararı aldım bundan sonra hiç kimseye hiç bişeyimi anlatmıycam iyi olan ne varsa mahvediyorlar kötü olanı ise daha da beter kötü yapıyorlar kenafir gözleriyle Allaha havale ediyorum kötülük isteyen herkesi
amin bence de bende bazen böyle düşünüyorum

sızınkısı takıntı durumu olmus
kımseye bırseyınızı de anlatmak zorunda degılsınız hem korkup hem paylasmak nıye :)

paylasnayincada mutsuzum çevrem her güzel anını paylaşır genelde
sureklı paylasanlar ıcın begenılmeye sevılmeye onanmaya ıhtıyac duydukları hayatlarında bırseyler eksık oldugu ıcın ıspatlamak gayesınde oldukları soylenır
yasadıklarınız sevıncınız sıze anca yeter baskalarıyla paylasıp hasetlıklerıne malzeme olmak akıl işi degıl

paylasmayınca mutsuz oluyorsanız sızınde hayatınızda cok eksıklıkler var demek kı
kendınıze yonelın hayatınızla mesgul olun o sureklı paylasma ıstegı gıdecektır

sureklı paylasanlar ıcın begenılmeye sevılmeye onanmaya ıhtıyac duydukları hayatlarında bırseyler eksık oldugu ıcın ıspatlamak gayesınde oldukları soylenır
yasadıklarınız sevıncınız sıze anca yeter baskalarıyla paylasıp hasetlıklerıne malzeme olmak akıl işi degıl

paylasmayınca mutsuz oluyorsanız sızınde hayatınızda cok eksıklıkler var demek kı
kendınıze yonelın hayatınızla mesgul olun o sureklı paylasma ıstegı gıdecektır
cok doğru yazmissiniz

Bizim komşu, kızının ehliyet aldığını saklıyordu
Kızı eğitim sürüşünde görenler olmuş hala inkar ediyordu
Kız araba kullanmaya başlayınca evet aldı dedi şükür mahalle rahatladı bu itirafla :KK53:
Evlilik ise nişanlanıp duyurulan birşey zaten
Nikah kıymadan haber vermesek kimse düğünümüze gelmezdi 🤪
Bide bu ülkede laf olur zaten aa dank diye evlendi derler nişandan sözden çeyizden haber alamayınca 🥴

ben bir şey olacağı zaman birine söylemeye korkuyorum mesela evlilik konusu söz konusu olduğunda daha gerçekleşmeden söylemeye biriyle paylaşmaya aşırı korkuyorum. veya iyi bir şey olduğunda paylaşmaya korkuyorum. sizce takıntı mi yapıyorum lütfen yardım edin
Ben de tam tersi bana kimin nazarı değsin diyorum:)

Bizim komşu, kızının ehliyet aldığını saklıyordu
Kızı eğitim sürüşünde görenler olmuş hala inkar ediyordu
Kız araba kullanmaya başlayınca evet aldı dedi şükür mahalle rahatladı bu itirafla :KK53:
Evlilik ise nişanlanıp duyurulan birşey zaten
Nikah kıymadan haber vermesek kimse düğünümüze gelmezdi 🤪
Bide bu ülkede laf olur zaten aa dank diye evlendi derler nişandan sözden çeyizden haber alamayınca 🥴
😅iste korku ayrı bir sey

Bol dua okuyun haklısınız insanlara güzel bi şey anlatınca hemen bi şey oluyormuş hissi bende de oluyor ki olduğu zamanlarda var

Vesveseye ehemmiyet verirsen balon misali şişer salin gitsin yani gözünüzde büyütmeyin zaten bence hersey de herkese anlatilmaz analatacaginiz bir iki mutlu hadiseye de kimse göz koycak değil hem ehemmiyet vermeyin hemde aradaki dengeyi iyi koruyun. Eğer gözünüzde buyiturseniz asıl o zaman nazar değer nazar haktir derler nazar eden sadece kötü insanlar degildir insan bazen farkında olmadan sevdiği insana bile nazar eder o yüzden sevdiğimiz birisinin başına birsey gelince hemen maşAllah deriz

Back
X