Nazardan, hasetten, enerji vampirlerinden kurtulmak icin ne yapiyorsunuz?

Sadece-Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
241
336
33
Merhaba arkadaslar,

Hasetten nazardan enerji emicilerinden nasil korunmaya calisiyorsunuz?

Bazi insanlar var sanki tüm enerjimi, güzelligimi, iyi niyetimi calip kendilerine geciyormus gibi hissediyorum. Sürekli kendimi halsiz enerjisiz hissediyorum.

Üstteki üyenin de söylediği gibi , profilin kişiliğini ele veriyor . Bu kadar aşık olma kendine . Hoşlanmadığın insanlardan uzak dur .
Ayrıca senin güzelliğini alıp nasıl kendilerine gecirebiliyorlar

Kendinizi başkalarınının gözünde fazla önemsiyorsunuz gibi geldi bana. Rahat olun, dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Hayatta kendinize sizi mutlu edecek meşgaleler bulun. Durup durup insanlara karşı bilenerek esas siz kendi enerjinizi emiyorsunuz.

Enerji vampiri insanlar gerçekten var. O kadar mutlu giriyorum ki bazen ortama çıkış acıların çocuğu emrah modunda.

En kesin çözüm çok muhatap olmamak.

Arkadaslar kendimi önemsedigimi söylemissinizde. İsmim sadece ben cünkü cok insandan kazik yedim bir nevi motivasyon. Kendime asik burnu havada olan bir insan degilim. Nazar boncuguda nazar boncugunu sevdigim icin. Nazarada inanirim oda ayri bir konu.

Yani siz ayni seyi yasasaniz cok normal ya mi dersiniz?

Bi arkadaşım vardı sürekli kendisine nazar değdirenleri anlatırdı yok kaşın güzel demişler de kaşı dökülmüş yok bacağın güzel demişler de bacağı kırılmış yok yüzün güzel demişler hemen sivilce çıkmış.Tipi de öyle çirkindi ki o bunları anlatırdı herkes de arkasından gülerdi.Niye bilmem de konunuzu okuyunca aklıma bu geldi.

Bi arkadaşım vardı sürekli kendisine nazar değdirenleri anlatırdı yok kaşın güzel demişler de kaşı dökülmüş yok bacağın güzel demişler de bacağı kırılmış yok yüzün güzel demişler hemen sivilce çıkmış.Tipi de öyle çirkindi ki o bunları anlatırdı herkes de arkasından gülerdi.Niye bilmem de konunuzu okuyunca aklıma bu geldi.

:olamaz::olamaz::olamaz:

Kendinizle ilgili iyi şeylerden ya da planlarınızdan çok fazla bahsetmeyin çevrenize. Dualar okuyun inançlıysanız, dışarı çıkarken, bir ortama girmeden önce vs.. Ben kendi kendime bile nazar değdirebiliyorum, bir şeylere erkenden sevinmemeye fazla coşmamaya çalışırım hep bu yüzden, oturmasını beklerim o işin, hislerime göre hareket etmeye çalışırım.
Ben de kolay etkileniyorum çevremdeki enerjilerden üzerimde hep bir ağırlık var ve engellenme hissi yaratıyor bu bende maalesef ama kendimi motive etmeye çalışmaktan başka pek yaptığım bir şey yok, yaş aldıkça daha rahatlıyorum gibi. Çıplak ayakla toprakta gezebilirsiniz, öyle anlarda duş almak da iyi gelebilir diye duymuştum. Sizi iyi hissettiren hobilerle daha çok ilgilenebilirsiniz, ben komedi programları falan izliyorum bazen. Forumda enerjiyle ilgili konular vardı sanki; https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/kisisel-gelisim.26/ burada olabilir.
Sadece-ben demenizi de anlıyorum. Bu konuda psikolog da iyi gelebilir.
Bana göre tek hurafe nazar boncuğu :)
Ama şu da var ki bir şeylere olması gerekenden fazla önem verip kafaya takınca o şeyi daha çok çekebiliyoruz kendimize bazen, olanı gözardı etmeyin ama çok da kafanıza takmamaya çalışın olabildiğince.

Back
X