Nazardan nefret ediyorum, ellerimde kald :(

MLS_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.287
8
158
kızlar ya gözlüğüme hep nazar değdirdiler parça parça döküldü resmen ya ellerime.ben gözlük kullanan biriyim ve yeni çerçevelerimi çok beğendilergöz değdi vidası çıktı ilk sonra burundan tutan tudacaklar kırıldıı off şimdi gözlerim ağrıyo hiç rahat değil sinirlerim bozuk yarında gözlükçüye gidicem ama nasıl duracığımı bilmiyorum nasıl çalşıp edecem numaram zaten yüksek kızlar ya onlarla çok bütünleştim ben birşey olunda gözlüklerime içime ateş düşüyor kolay değil 5 yaşından beri takıyorum alıştım ettim ve her yeni aldğım gözlüğe milletin nazarı değiyor nefret ediyorum nazar değdirenlerdenn ya bi şeyede o gözle bakmasın bu insanlar kaçıncı ama yeter gözlükçi sanada gözlük dayanmıyo ne yapıyosun üstündemi tepiniyosun demişti geçen yaz adam haklı kaçıncı oldu yaa offf napıcam ben kör körrsenağlamasenağlamasenağlama

valla canım bende nefret ediyorum galiba yıldızımız düşük bizim ondan çok çabuk etkileniyoruz bide benim kötü yanım yanımda ki birinde nazar olsa bile ben etkilenyorum aglıyorum için sıkılıyor ne diyelim inş kurtuluruz

eğer yeni aldığım gözlük gerçekten çok güzelse evet ve eşyalarıma diyeyim sürekli güzel eşyalarıma göz değiyor kırılıyorlar içime öyle bir oturuyorkii

evet bundan sonra sürekli dua edicem evden çıkarken kem gözlerden bıktım

numaralı gözlüğe nazar değmez ki.
kim ister numaralı gözlük takmak.
bak bende miyopum evde genelde numaralı gözlük takarım. dışarda lens. bende gözlüğümü çok kırdım.en son kırdığım çok güzeldi. özel camla yapılmıştı. çerçevesizdi. 15 cigün düştü camı gitti. yaptırdım..hiçte demedim, gören arkadaşların nazarı değdi diye...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kör kör dolaşmak nedir acısını iyi bilirim.İleri miyopken gözlüklerim şişe dibi diye lens takardım,ama lens kornea tabakamı bir iki kere çizdiğinde dr bir kaç gün gözlük tak gözlerini dinlendir demişti de depresyona girip evden çıkmamıştım gözlükle çıkmaktansa.Hiç de nazarla bakılacak bir durum değil gözlük takmak bence :1no2:.
Sonra miyop ameliyatı oldum da rahat ettim.Şu an güneş gözlüğü takarken bile ürperirim ve mecbur kalmadıkça çantamda dolaşır takmam :smiley-cool:

gözlüğe nazar değdiğini de ilk defa duydum.
etrafınızda ne kadar çok gözlük takmaya hevesli kişi varmış.
ben çerçevesi bayılsam da hiç gözüm kalmaz şahsen.
sonuçta sağlık sorunu yüzünden takılıyor.
niye özeniyim ki

Gözlük sonuçta insan yapımı bir nesne.Hatası,kırılması tabi ki olur.
Benim gözlük kullanan tanıdıklarımın da başına geliyor bu tarz şeyler,başta babam olmak üzere.

Nazara inanırım ama gözlüğe nazar değebileceğini hiç düşünmemiştim.
Bu biraz da çevremizdeki insanlara onların hiç haberi olmadan "kem gözlü" diye bakmak oluyor bence.

Umarım en kısa zamanda eskisinden rahat bir gözlüğünüz olur,gözlükçünüz de size üstünde tepinip tepinmediğinizi sormaktansa belki de daha sağlam modeller önermeli.

Nazara inanan biriyim

Lakin bir insanin numarali gözlüklerine kim özenirde nazar degdirir anlamadim..benneyaptımki

Hahaha saka gibi yalniz, hem konu hem yorumlar:roflol:

Bencede sen, yinemi gözlüklerime nazar deydiricekler diye, gözlüklerinin üzerine titredigin icin, hani sakindigin gözlüge cöp batar misali kiriveriyorsun:smiley-cool:

nazarla ilgisi yoktur kanimca

ne bileyim en zaman gözlüklü bir arkadaş aaaa ne kadar güzel çerçevelerin var dese çerçeveleri kırılırr yani tesadüf olamaz bunlar zaten numaralı gözlük kullananlar beğeniyo sonra kırılıyor normal gözleri olan bir insan demiyor özenmiyor tabi kide

Ben nazara çok inanırım ben küçükken çok iyi hatırlarım bir tane komşumuz vardı nazarı çok değerdi.Bir gün yeni soba alınmıştı eve ve geldi ne güzel bir soba bu dedi iyice inceledi baktı ve evden çıktıktan 5 dakika kadar sonra soba ikiye çatırrttt diye ayrıldı sırnaşık şey daha neler neler çiçeklerimizi bile nefsiyle kuruturdu yeterki baksın ama neyse yıllar geçti kurtulduk sırnaşık şey şimdi iyiki komşumuz değil valla her tarafı kuruturdu.sırnaşık şey

aynen katılıyorum. birinde gözlük görsem vay be ne gözlükmüş benimde olsa demem. gözüm kalmaz.
acaba gözlükçüde mi sorun var ki?
belki daha basit üretiyordur falan diyeceğim ama...
tam cümleleri de bulamıyorum.
bide siz sakar olabilirsiniz biraz..
bu da ihtimal dahilinde..
ama nazar için nas felak okuyun..

ay bayılacağiiimm gözlüğünüze nazar teşhisi mi koydunuz.. bi hocaya götürün okutun muska yazdırın birde nazar boncuğu takın malum yahuda'nın gözü gözlüğünüzü korusun..
kurşunda döktürebilirsiniz nazarı değenin şeklinde çıkar belki:1ninca:

:roflol::roflol::roflol:

nazarı saplantı hakıne getırmeyın bance. bız gunah keçısı bulmayı çok severız ama belkı gözluklerın kırılacagı vardır, nazarın suçu yoktur.

sonuç ıtıbarı ıle nazara bende çok ınanırım. ama çok derınleştırmeden gülüp gecerım,saplantılardan da korkarım,engellerım kendımı.

valla saplantı değil artık NE ZAMAN BıR BAŞKA GÖZLÜKLÜ KıŞı AA NE GÜZEL dese o gün birşey oluyor dünde orkestraya yeni biri geldi strajer işte gözlüklüydü çerçevelerimi nereden aldığımı sordu alddı eline baktı birsürü çok güzel dedi eve geldim gitarımı koydum anam ellerimde gözlük parça parçça özellikle çerçeveleri sapı mapı gitti okadarda badire atlattı o gözlük

nazara cok gelen bı ınsanım sureklı kendımı okurum ama yınede nazar deger ya hasta olur yatarım yada basıma bısey gelır
evet eşyalarımızada nazar degıyor gözluk veya baska bırsey bı ınsanın gözu kötuyse ve kötu nıyetle bakıyorsa onun basına mutlaka bırsey gelıyor
okuma harıcınde bır caresı varmı bılmıyorum bence guzel olmayan bır gözluk alıp kullan gösterıssız olsun böylelıkle korumus olursun cogu zaman ben böyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…