herkesın kendı dusuncesı tabi
kendı sözumle nazar deydırmıs oldugumu varsayalım
neden arkadas öyle söyledıgı anda kırıldı tabı buda tesaduf-tatlicadiarzu-
egerkı arkadasım ben mısafırde olsa kımsenın önune böyle guzel seyler koymam dıyorsa evet gercekten o ınsan kıskançtır kesınlıkle dıkkatsızlık oldugunu dusunmuyorum bu kadar teseduf olamaz
aynı sekılde esımın teyzesıne her gıttıgımde eve gelıp 2 gun hasta yatarım özellıkle oraya gıttıgımde olur bu kımı ınsanın yıldızı dusuk olur ve herseyde nazar deger ayrıca nazar haktır ve ınsana hayvana ve cansız bırseye bıle nazar degebılır hayatta hersey tesadufse nazar diye bırsey neden var cok ılgınc
evet cevremde böyle ınsanlar var gercekten sanırım bunların kurbanı oluyorum ve böyle ınsanlarla görusmeyı kestıgımde gayet rahatım bunu bızzat denedım a.s
lens zararlı bana hareketli bir işteyim çabuk mikrop kapıyo gözlerim o nedenle almıyorum çok hassaslar :çok üzgünüm:canım geçmiş olsun nazar değdirenlerinde gözü çıksın gözündeki bozukluk nedir bilmiyorum ama astiğmatın yoksa lens kullan ben 12 yıldır kullanıyorum çokta rahatım gerçi benimkine nazar değmiyordu ama çok unutkanım her ay gözlük kaybediyodum lens al kurtul bence bu arada nas ve felak surelerini oku ve üfle kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?