ozlempaucum gözlüksüz biri demiyo ki zaten çevremdeki gözlüklüler numarası farketmiyoki çerçeceyi görünce gözlüklü arkadaşlar var hepsi birden güzel güzel laflara boğuyolar ondan sonra kırılıyo bilmiyorum psikolojikmi bu çekim yasası var ya hani offff-tatlicadiarzu- biri bişeyimi beğensin ertesi gün hayrını göremiyorum zatenÇok üzgünüm çoook
numaralı gözlüğede nazarmı değer ilk defa duyuyorum:1shok:
herşeyide nazara yormamak lazım
böyle düşünceler oldukça insanlar birinin eşyasına güzel demeyede korkar yani:mymeka:
evett canım haklısın..mesela biri evin cok güzel dermiş ev yıkılırmıs laelaelaelaelae sacın cok güzel dermis sacları dökülürmüs laelaelaelaelae
dimi yani:lepi:
bide dikkat etmek lazım mesela çantan güzelmiş dedin çantası yırtıldı suçlanır insan benden bilmesin diyedelikafadulden
Ay geçenlerde de telekomda kadının biri tırnakların çok güzelmiş dedi, daha kapıdan çıkmadan elimi kenara çarptım yıllardır kırılmayan tırnağım çıt dedi kırıldı.. Çok sinir oldum ben de :ecrin_bebek:
kırılan tırnagı kadına verseydin alın cok begenmiştiniz diye delikafadulden yok canım ya o nazardan degil dikkatsiz hareket etmişsindir ondan kırılmıstır..yoksa kadın ayyy tırnagı ne güzel cok kıskandım insallah kırılır diye bi söylenecek degil ya içinden :sm_confused:
bı aksam esımın arkadaslarını ıftara aldım
öyle guzel bır masa hazırladımkı baktıkca ıcı acılıyodu ınsanın
mısafırım geldı yemege oturdular
masada oturan bayanlardan bır tanesı aynen söyle dedı
ne kadar mukemmel tabaklar bardaklar bayıldım ben olsam bunları kullanmam dedı
bende mısafıre deger verdıgım ıcın kullanıyorum süs ıcın almadım dedım
ne olursa olsun ben kullanmam helede bu bardak ve tabakları dedı ve o anda karsıda oturan esımın arkadası elındekı bardagı masaya koyarken tabaga carptı ve hem bardak hem tabak kırıldı tabı hepımız soklardayız siz ıstedıgınız kadar dalga gecın bunun adı nazardır sakarlık falan degıl......
Canım sadece gözlüklerine mi nazar değiyor her zaman benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?