Nazardan nefret ediyorum, ellerimde kald :(

]ben şahsen gözlük takan birine pek nazar değdirmem
çok da matah birşey değil üstelikde numarası büyük gözlük takmak
yani ne dicek insanlar ne güzel gözlükleri var bende taksam keşke mi:uhm:
size geçmiş olsun,sakın yanlış anlamayın ama
herşeyi nazar değdi diğe değerlendirmek doğru değil..nasıl inanırsan öyle olur zaten
ama siz yine de madem bu kadar çok inanıyorsunuz bu tarz şeylere bol bol nas-felak ayatel kürsi
dualarını okuyun olur yani kırılır kul yapımı değil mi bu?
kalpler kırılmasın yeter ki...a.s.[/B]

ozlempaucum gözlüksüz biri demiyo ki zaten çevremdeki gözlüklüler numarası farketmiyoki çerçeceyi görünce gözlüklü arkadaşlar var hepsi birden güzel güzel laflara boğuyolar ondan sonra kırılıyo bilmiyorum psikolojikmi bu çekim yasası var ya hani offff-tatlicadiarzu- biri bişeyimi beğensin ertesi gün hayrını göremiyorum zatenÇok üzgünüm çoook

valla gözlüklerinize nazar değdiğine o kadar inanmışsınız ki ne desek boş gibi..
çirkin gözlük modelleri kullanın o zaman.
ya da gözlüğünüz üzerine beyaz bir çarşaf gerip kurşun döktürün..
başka çare yok gibi..

arkadaşım ozman tk çare kaldı kurşun döktürmek
kem gözlere şişdelikafaduldendelikafadulden

Allah aşkına gözlüğede mi nazar değiyormuş. Bence sen kendini fazlaca nazara inandırdığın için sakarlığın tutmasın hani olur ya insanlık hali sonuçta.naniknanik

Valla bacum baktın ki iltifatlar yağıyor nazarlık bi ortam gördün mü hemen k.çını kaşı eskiler nazar değmesin diye öyle yaparlarmış.:roflol::roflol:

Nas ve felak surelerını oku bencede,kursun döktürmeye de ınanırmısın bılmem ama dene ıstersen. ben döktürürüm cunku arada bır.

Ayrıca güzel oldugu ıcın nazar değebılır belkı,bende mıyopum,gözlük kullanıyorum,başkalarında gördüğüm gözlüklerıde begenıyorum,ama fesatlıgına fılan değil tabı,başlarına bişey gelıyomu bılmem ama sengözlerimebaksanab

Eğer sana gözlüklerın cok guzelmiş derse poponu kaşı maşallah de delikafadulden

gözlügün ne güzel diyenlere bosverrrr sen gözlerime bak de dikkatleri dagıt bari sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3 ama o zamanda gözlerine nazar değebilir :1shok: :jeyyar: yok yahu gözlüge nazar degmez kim numaralı gözlük takmak isteyerek kıskanarak bakacakki gözlüklere şakkıdı

annemin bi arkadası var son derece sakar..sürekli tabak bardak kırar.her kırdıgındada nazar cıktı der kaydirigubbakcemile3 aklıma o geldikaydirigubbakcemile3

Amann kızlar yhaa...

Nazar için içinizde nefret beslemenize üzüldüm...benneyaptımki

Ruhunuzu arındırın böyle kötü duygulardan, düşüncelerden...

Nazara karşı yapmanız gereken tek şey; dua.

Dua edin bol bol... Dua insanı, tüm kötülüklerden korur...

Allah hepimizi nazardan, kötü gözlerden korusun

numaralı gözlüğede nazarmı değer ilk defa duyuyorum:1shok:
herşeyide nazara yormamak lazım
böyle düşünceler oldukça insanlar birinin eşyasına güzel demeyede korkar yani:mymeka:

numaralı gözlüğede nazarmı değer ilk defa duyuyorum:1shok:
herşeyide nazara yormamak lazım
böyle düşünceler oldukça insanlar birinin eşyasına güzel demeyede korkar yani:mymeka:

evett canım haklısın..mesela biri evin cok güzel dermiş ev yıkılırmıs laelaelaelaelae sacın cok güzel dermis sacları dökülürmüs laelaelaelaelae

evett canım haklısın..mesela biri evin cok güzel dermiş ev yıkılırmıs laelaelaelaelae sacın cok güzel dermis sacları dökülürmüs laelaelaelaelae

dimi yani:lepi:
bide dikkat etmek lazım mesela çantan güzelmiş dedin çantası yırtıldı suçlanır insan benden bilmesin diyedelikafadulden

Ay geçenlerde de telekomda kadının biri tırnakların çok güzelmiş dedi, daha kapıdan çıkmadan elimi kenara çarptım yıllardır kırılmayan tırnağım çıt dedi kırıldı.. Çok sinir oldum ben de :ecrin_bebek:

dimi yani:lepi:
bide dikkat etmek lazım mesela çantan güzelmiş dedin çantası yırtıldı suçlanır insan benden bilmesin diyedelikafadulden

insan kendini lanetli gibi hissetmeye baslar ne desem nazar degiyor diye :jeyyar:

nazara inanırım zaten dinimizdede uyarıyor nazara karsı ama dinimizde nazar diye bahsedilen konu böyle degilki..kıskanclık,fesatlık yapıldıgında nazar değer..böyle seylerden kimse kimseyi kıskanmazki laelaelaelaelae gözlük degilmi anacım bende alırım bi gözlük takarım süzüle süzülede gezerim sengözlerimebaksanab şakkıdı :roflol:

kırılan tırnagı kadına verseydin alın cok begenmiştiniz diye delikafadulden yok canım ya o nazardan degil dikkatsiz hareket etmişsindir ondan kırılmıstır..yoksa kadın ayyy tırnagı ne güzel cok kıskandım insallah kırılır diye bi söylenecek degil ya içinden :sm_confused:

bı aksam esımın arkadaslarını ıftara aldım
öyle guzel bır masa hazırladımkı baktıkca ıcı acılıyodu ınsanın
mısafırım geldı yemege oturdular
masada oturan bayanlardan bır tanesı aynen söyle dedı
ne kadar mukemmel tabaklar bardaklar bayıldım ben olsam bunları kullanmam dedı
bende mısafıre deger verdıgım ıcın kullanıyorum süs ıcın almadım dedım
ne olursa olsun ben kullanmam helede bu bardak ve tabakları dedı ve o anda karsıda oturan esımın arkadası elındekı bardagı masaya koyarken tabaga carptı ve hem bardak hem tabak kırıldı tabı hepımız soklardayız siz ıstedıgınız kadar dalga gecın bunun adı nazardır sakarlık falan degıl......

Dedim dedim merak etme kadınla baya bi güldük zaten kaydirigubbakcemile3 Yok canım sanmıyorum ben de art niyetli olduğunu.. Ben sakarımdır biraz üzerinize afiyet kaydirigubbakcemile3

dalga gecmiyoruzki..herkes kendi düsüncesini söylüyor sadece..ben nazara inanırım ama bu tür nazarlara inanmam..mesela siz diyorsunuzki öyle güzel bi masa olmustuki diyorsunuz.belki bu sözünüzle kendi kendine nazar degdirdiniz!!..yanı bu kadar seylerle nazar degenecegine inanmıyorum ben..karsı taraf sizi fesatlık derecesinde kıskanırsa o zaman nazar olur..arkadasınız sizin esyalarınızı neden fesatlık ederek kıskansınki..mesela ben gecen gün arkadasıma dedimki;ya bu ara pc hiç virüs girmedi epeydir format atmıyorum dedim,ne güzel ya benim hep giriyor virüs dedi.eve geldim nette takılırken küt virüs girdi pc kurtaramadım format attım..buda mı nazar -tatlicadiarzu-

herkesın kendı dusuncesı tabi
kendı sözumle nazar deydırmıs oldugumu varsayalım
neden arkadas öyle söyledıgı anda kırıldı tabı buda tesaduf-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…