merhaba arkadaşlar
benim biraz ilginç bir sorunum var.şöyle anlatayım ben olmasını istediğim şeyleri birine anlatınca o iş bozuluyor.yani örnek vereyim mesela bir kaç aydır süren bir ilişkim vardı bunu bir iki arkadaşıma söyleyince ilişkim bozuldu ertesi gün ayrıldık.şimdi kısa bir süredir görüştüğüm başka biri vardı herşey iyi gidiyordu,bundanda birine bahsettim ve buda bozuldu.sadece bu konularda değil.birkaç yıl önceydi çok iyi bir firmada işe başlayacaktım herşey yolunda gibiydi ne zamanki bir arkadaşıma bunu anlattım o işte bozuldu.bunlar sadece birkaçı.neden böyle sizce?ben kimseyle birşeyimi paylaşamayacakmıyım?tesadüfmü yoksa nazarmı?varmı bu tür şeyler yaşayan?çözümü varmıdır bunun?
Muhammed Bozdağ'ın bir kitabında şu manada birşeyler okuduğumu hatırlıyorum:
" planlarınızdan, hayallerinizden , sizin için önemli meselelerden henüz gerçekleşmeden başkalarına bahsetmeyin; ruhsal saldırılara uğrayabilir"
Ben de buna çok inanıyorum.
canım bu yasadıklarını bır donem ben de yasadım .butun ıslerım bırıne anlattıgım an da haftasına bozuluyordu .hıc bırsey yolunda gıtmezdı .mutlulugumu tek basına yasadıgım da hersey normal yolunda ıken,bırıne anlattıgım gbı bozulurdu.bır degıl ıkı degıl ...butun olumsuzluklar pes pese corap sokugu gıb gelırdı .artık ben nazarı fılan ılerletıp lanetlendıgımı bıle dusunmeye baslamıstım
nazara cok ınanırım ben de.bol bol dua oku canım.
" planlarınızdan, hayallerinizden , sizin için önemli meselelerden henüz gerçekleşmeden başkalarına bahsetmeyin; ruhsal saldırılara uğrayabilir"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?