Nazik değilmişim...Kibar değilmisim.Eşim öyle diyor

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
828
123
Eşim bana nazik ol kibar ol diyor benden ne bekliyor bilmiyorum ama bilsigim cok kiriliyorum artik.
Ben yapi olarak serrt ve biriyim kabul ediyorum ama odunda degilim.
Bekarken uzun yillar erkek agirlikli ortamda çalistim ordan com etkilndim biliyorum.
Sanki iliskimizde erkek bnde esimde kadin tobe tobe.
Esimde tam tersi okul hayati üniversite den suana kadar hep kadin arkadaşlari olmuş .
Yani benim calisma ortamim 1000 erkek tek ben kizsam.
Esiminde tam tersi 1000 kiz 1 erkek o kadar zit esimde esimde onlardan etkilenmis fazla kibar nazli yani.
Ve bana birkac kere kibar ol.
Nazik ol dedi cok icime oturdu.
Nazik ve kibar nasil olunur ya bilmiyorum.
Cok kirginim cok offff.

Nazik kibar ol derken neyi kastediyor mesela örnek verebilir misiniz? Benim eşim de çok kibardır ağzından kötü söz çıkmaz tersine benim ağzım ciddi pistir ama onun dışında hal tavır olarak naziğim galiba eşim güler benim küfretmeme kaba da bulmaz beni. Sizinki de sadece konuşmayla mı ilgili yoksa vücut diline dair bi “kabalık” tan mı bahsediyor

Eeee o da fazla kibar, nazlıymış. Sen de ona biraz erkek ol de o zaman, kavga çıksın

Off hiç de hoşlanmam bu erkek şöyle olur, kadın böyle olur tarzı konuşmalardan ama o da haketmiş yani

Eşine katılıyorum bazı kadınlar güçlü kadın olacağım diye iyice erkekvari bir şey oluyorlar kibarlık naiflik bir kadına yakışıyor sizde tam olarak şikayet ettiği ne ? Her şeyi ben yaparım havasında mısınız mesela ? Bir yeriniz incindiği zaman aman ya bir şey olmaz tavrında mısınız ? Argo küfürlü konuşma var mı ? Yürüyüşünüz oturup kalkmanız mı kaba acaba tam olarak nedir örnek verirseniz yardımcı olalım ?

Amaann koy... rahvan gitsin.
Çıtkırıldım mı olmanız gerekiyor yoksa adamın sülalesine mi sövüyorsunuz noluyor
Ben de hiç öyle piremses olmadım, pek kibar da değilimdir, en azından gereksiz kibarlık yapmam,
Çüş denmesi gerekiyorsa çüş derim, ay o ne öyle demem.

Konusmama degil bilakis konusmamami uslubumu sever.
Vucut dilime istinaden kibar ol diyor.
Mesela masaj yaprim kibar yap der.
Afedersiniz ama mesela ozel anlarimizdada misal soylemesede bunu ima eder.

Belkide gerçekten konuşmalarınızda dikkat etmeniz gereken şeyler vardır. Ama eşinizde fazla kibarmış. Bilemedim şimdi. Roller değişmiş.

Kibarlık ve naiflik aurayla alakalı bir şey birinde vardır ya da yoktur. Genel havanizdan bahsediyor olmalı. Değiştiremezsiniz bu saatten sonra. Yapmacık ve sakil durur üstünüzde. Tabi bariz bir davranıştan bahsetmiyorsa. " Beni böyle beğendin şimdi ne kusur buluyorsun?" Diye sorabilirsiniz.

Cok nazlanmam hasta olsam bisey olmaz derim.
Zorda kalicam birsey olsa hallederim derim elimden ciddi anlamda heris gelir tamir edavat dahil.
Argo kufur cok cok nadir.
Oturup kalkmam yuruyusum konusmam bunlardan sikayetci degil biraz vucut dilimmi kastediyir heralde.

Sana şunu söyleyeyim erkeklerin hemen hemen hepsi bir şeyi korumayı sever öyle erkeksi hareketler yapmayın normalde kolumu kırdığımda bile ağlamayan ben eşimin yanında elim kesilse gözlerim dolar yardım isterim o yokken tamirat şu bu yaparım bütün evi alt üst edecek gücüm var ama onun yanında kolttuğu bile yerinden oynatamam biraz nazlı olun narin olun siz incinin o yaralarınızı sarsın her erkek bunu sever güçlü kadın olun ama her zaman olmayın erkeklerin hiçbirisi böyle anne gibi her şeyi yapan kadın sevmez anne değil kadın olun en basiti normalde telefon kurduyum ama bazı şeylerde şu nasıl yapılıyor der egosunu okşarım yüzünden bile anlarım gururunun okşandığını oda içten içe biliyor her şeyi onsuz yapacağımı ama ona rol vermem onu yükseltiyor onun yanında erkek fatmalar gibi olmayın argo küfür bir insana hayatta yakışmıyor zaten hiç girmiyorum kadın erkek fark etmez

Hahaha geçen gün eşimde bana öyle söyledi . Eşim şubattan beri görevde evimizi kapattık ben annemin yanındayım yazıktayız neyse . Kv ile telefona konuşuyorduk annemle kv nin yaşadığı şehirde birisinin nişanı varmış kv de oraya gitmiş. Sonra bana telefonda dedi ki düğünde Eylül’de inş sende burada olursunda düğüne gelirsin dedi . Bende zaten şubattan beri evden uzaktayız ya bu lafına çok sinirlendim bir an dedim ki benim Eylül’de orada ne işim var evimizde oluruz inşallah dedim telefonu kapattım eşim bunu duyunca biraz kibar olsana ne işim var denir mi dedi bozuldu bana

Konusmama degil bilakis konusmamami uslubumu sever.
Vucut dilime istinaden kibar ol diyor.
Mesela masaj yaprim kibar yap der.
Afedersiniz ama mesela ozel anlarimizdada misal soylemesede bunu ima eder.
Anladım siz güçlü görünmekten korkmayan kadınlardansınız; ben de sizin gibi kadınlara sempati duyarım böyle çıtkırıldım kadınları biraz yapmacık buluyorum. Eşiniz biraz ayıp ediyor bence; benim yapım bu eskiden severdin şimdi eleştirip beni kırıyor ve kabalık ediyorsun diye konuşun isterseniz. Bi de eğer masaj yaparken kibar ol diyorsa bazen elinizin ayarı kaçıyordur ona da nasıl dikkat edilir bilemedim. Ayrıca masaj bile yapan kadını bulmuş eleştireceğine el üstünde tutması lazım

Ne işim var demeyi kibar bulmadıysa işin iş

Heralde demek yerine açık açık sorun neyimi kaba buluyosun diye

İşyeri ile ev apayrı mekanlar ama
Orda insanlarla bir resmiyet var sonuçta mecburen kibar olmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…