Bir gün konuşmadık sonra döndü benden özür diledi . Ki İnan tamamen benim psikolojimle alakalıydı sonra anladı özür diledi . Ayrıca annesinin benim durumumu düşünüp öyle konuşmaması lazımdı .Ne işim var demeyi kibar bulmadıysa işin iş
ENSESİNE ŞAPLAKMISevgilimin ensesine şaplak atınca o da bana kibar ol diyor ama pek alınmıyorum açıkçası
Sen de bu kadar piremses olma deyin karşılık olarak
Konusmama degil bilakis konusmamami uslubumu sever.
Vucut dilime istinaden kibar ol diyor.
Mesela masaj yaprim kibar yap der.
Afedersiniz ama mesela ozel anlarimizdada misal soylemesede bunu ima eder.
Alemsin ya kuzuValla duruma göre bana seslendiği zaman neeeaa derim duruma göre de efendim derim :) ama içimden genelde “ he öküz ne diyon “ derimhakediyo ama
Onceden de boyleyseniz evlendiktwn sonra neden sikayet ediyor?Eşim bana nazik ol kibar ol diyor benden ne bekliyor bilmiyorum ama bilsigim cok kiriliyorum artik.
Ben yapi olarak serrt ve biriyim kabul ediyorum ama odunda degilim.
Bekarken uzun yillar erkek agirlikli ortamda çalistim ordan com etkilndim biliyorum.
Sanki iliskimizde erkek bnde esimde kadin tobe tobe.
Esimde tam tersi okul hayati üniversite den suana kadar hep kadin arkadaşlari olmuş .
Yani benim calisma ortamim 1000 erkek tek ben kizsam.
Esiminde tam tersi 1000 kiz 1 erkek o kadar zit esimde esimde onlardan etkilenmis fazla kibar nazli yani.
Ve bana birkac kere kibar ol.
Nazik ol dedi cok icime oturdu.
Nazik ve kibar nasil olunur ya bilmiyorum.
Cok kirginim cok offff.
Alemsin ya kuzuBende bazen ne var haaa derim Ne yicez dediginde zıkkım derim...Bizimki takılmaz bole seylere.Kibar olmakta ne gıı...Evlilikte cekilmez bence hep mıç mıç demi Severkende gurban olurum derim noulmuş
O da oluyodur zaharrAman ne kurban olcam be o bana kurban olsun
HahahahÖzel anlarınızda mı kibar ol biraz diyor?
Neler yapıyorsun adama
O da oluyodur zaharrAccıkta şımartak heriflerimizi
Anladım üstadO şımartma şeysi yok artık bende , zamanında şımarttım şımarttım tepeme çıktı şimdi indirmeye çalışıyorum
Anladım üstadYazdım bunu bi kenara
Tamm aplaKısacası çok şımartma derim
i okursKibar erkek iyidir aslında aradaki saygı kaybolmaz,yani biz de yedi yıldır evliyiz ne hakaret ne ima ne de farklı bi tavır hiçbir şey görmedim,aramızdaki sevgi de tükenmedi doğal olarak,hakikaten kaba olabilirsiniz ayrıca o kadar kişi söylemiş örnek verin ona göre değerlendirelim diye örnek de vermiyorsunuz ne dememizi bekliyorsunuz bilemedim,nezaket iyidir insana kendini hoş hissettirir,hareketlerinizi gözden geçirin,ben de hiyerarşik bi kurumdayım,hiç öyle kadınlığımı yitirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?