Nazik değilmişim...Kibar değilmisim.Eşim öyle diyor

Ne işim var demeyi kibar bulmadıysa işin iş
Bir gün konuşmadık sonra döndü benden özür diledi . Ki İnan tamamen benim psikolojimle alakalıydı sonra anladı özür diledi . Ayrıca annesinin benim durumumu düşünüp öyle konuşmaması lazımdı .

Ahhaaha aklima dün gece geldi
Sözde oglumu uyutucam derken kendimi de uyutmuşum,beni uyandırmaya gelen eşime korkunç bakarak gerizekalı diye höykürdüm ama cok korktum napim
Gerci normalde de o benden naziktir
Sokak agzi yoktur pek
Ben de Küfür etmem ama hakaretim vardir
Bence kimse kendini değiştirmesin...

Konusmama degil bilakis konusmamami uslubumu sever.
Vucut dilime istinaden kibar ol diyor.
Mesela masaj yaprim kibar yap der.
Afedersiniz ama mesela ozel anlarimizdada misal soylemesede bunu ima eder.

Napıcaksın ki öyle dur istiyor herhalde
Bu erkekler de bi acayip

Valla duruma göre bana seslendiği zaman neeeaa derim duruma göre de efendim derim :) ama içimden genelde “ he öküz ne diyon “ derim hakediyo ama
Alemsin ya kuzuBende bazen ne var haaa derimNe yicez dediginde zıkkım derim...Bizimki takılmaz bole seylere.Kibar olmakta ne gıı...Evlilikte cekilmez bence hep mıç mıç demiSeverkende gurban olurum derim noulmuş

Onceden de boyleyseniz evlendiktwn sonra neden sikayet ediyor?

Kibar erkek iyidir aslında aradaki saygı kaybolmaz,yani biz de yedi yıldır evliyiz ne hakaret ne ima ne de farklı bi tavır hiçbir şey görmedim,aramızdaki sevgi de tükenmedi doğal olarak,hakikaten kaba olabilirsiniz ayrıca o kadar kişi söylemiş örnek verin ona göre değerlendirelim diye örnek de vermiyorsunuz ne dememizi bekliyorsunuz bilemedim,nezaket iyidir insana kendini hoş hissettirir,hareketlerinizi gözden geçirin,ben de hiyerarşik bi kurumdayım,hiç öyle kadınlığımı yitirmedim

Aman ne kurban olcam be o bana kurban olsun
Alemsin ya kuzuBende bazen ne var haaa derimNe yicez dediginde zıkkım derim...Bizimki takılmaz bole seylere.Kibar olmakta ne gıı...Evlilikte cekilmez bence hep mıç mıç demiSeverkende gurban olurum derim noulmuş

Şimdi sağlıklı yorum yapmak için günlük hayatta sizi bir görmek lazım fakat kibarlık demek çok değişken bir kavram. Çok höt höt kaba görünen insanlar için de kibar denilebilir. Fakat daha kadınsı hissetmek tarzında soruyorsaniz kendinizi şımartıp bir kaç bakim malzemesi alabilirsiniz. Fakat eşinizin eksik yönleri vardır mutlaka size kibar ol dediğinde de siz de sende böyle böyle ol falan diyebilirsiniz belki kendisinin de kusursuz olmadığını anlar.

Benim eşim de bana çok çıtkırıldımsın biraz Çetin ol diyor annesi her işe girişir erkek gibi herşeyi yapar benden de öyle bekliyor ama maalesef ben öyle olamam

Daha dikkatl
i okurs

Daha dikkatli okursaniz orneklendirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…