Nazik değilmişim...Kibar değilmisim.Eşim öyle diyor

Sonuçta eşiniz sizi evlenmeden öncede tanıyordu ve sizi siz olduğunuz için sevmiş ki sizle evlenmis. Ayrıca kimse için de değişmeye calismayin sadece eşinize bana kibar ol diyorsun kiriliyorum kabamiyim ben neremi kaba buluyorsun ben eski benim diyerek bu konudan dolayı kirildiginizi ifade edin bence

Dilde bişey yokta hareket kontrol edemiyorsunuz sanırım. (Bende edemiyorum bir sureden sonra fazla doğallıktan kaynaklanıyor özellikle yapmacıklığa tahammül edemeyen insanlarda.)
Yapınızda narinlik yoksa eğer istediği davranışı vermeniz zor sanırım. Naif bir es bekliyor karşısında.

Eger degiscekseniz. Kendinize bi bakin yavas yavas duzelteblrsiniz. He yok ben boyleym isine gelrse diyosanz da boyle devam. Kirilmayin bence esinizle konusrk cozun derim. Es olark acikca sikayetlermizi soyleyebilmeliyz.

amaann içinden ne geliyosa öle davran nazir kibar olayim derken bu davranişi bile unutursun

Benim de mizacına serttir. İnsanlara nezaket içinde davranirim, kiricak birşey demem ama.

Benim arkadaşım var. Çok naif, konuşması yumuşak sessiz mülayim. Bu tarz olmanızı istiyor olabilir.

Ama benim normal ses tonum bile yüksek ailecek böyleyiz. Bazen eşim der az biraz alcalt napim ses ayarım bu diyorum
Aman neysem oyum, bu yaşındam sonra citkirildim olamam.

Hangi hareketlerinize diyor mesela ? Eşim genel olarak kibardır,küfürlü konuşmaz vs.. genelde bende kibar ve nazik görünen ama yakın gördüğü kişilerle başbaşa kalınca her türlü küfürü kullanabilen biriyim. Küfürlü konuşursam eşim tepki verir mesela ama kibar ol nazik ol falan diyede uyarmaz. Çünkü genelde öyleyimdir ve o da bunu bilir. Sizin genelde sıkıntı var demekki adam ona mı takıyor acaba ?

Ben de kibar bi' kadın olamadım hiç bi zaman. Dobra bir insanım, dilimin terazisi de yoktur. Sevdiğim insanın da yanında rahat davranırım, benim aksime erkek arkadaşım çok kibar, hareketleri naiftir. Evde çorbayı o kaşıklayarak içerken ben kaseyi iki elimle tutar tepeme dikerim, gerisini sen hesap et

Kelimenin tam anlamiyla beni anlatmissiniz.
Henuz bulamadim bir hal çare bulursam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…