Bende siz gibiyim ama benimkinin nedeni şu artık bıkkınlık var bende ondan karşımdaki kişiye nazik olasım gelmiyor odunluk yapınca iyi geliyor saçma sapan bir durum işte konu sahibi biraz sempatik olmaya çalış biraz böyle sesini güzel güzel tatlı tatlı konuş yani öyle işte .sEşim bana nazik ol kibar ol diyor benden ne bekliyor bilmiyorum ama bilsigim cok kiriliyorum artik.
Ben yapi olarak serrt ve biriyim kabul ediyorum ama odunda degilim.
Bekarken uzun yillar erkek agirlikli ortamda çalistim ordan com etkilndim biliyorum.
Sanki iliskimizde erkek bnde esimde kadin tobe tobe.
Esimde tam tersi okul hayati üniversite den suana kadar hep kadin arkadaşlari olmuş .
Yani benim calisma ortamim 1000 erkek tek ben kizsam.
Esiminde tam tersi 1000 kiz 1 erkek o kadar zit esimde esimde onlardan etkilenmis fazla kibar nazli yani.
Ve bana birkac kere kibar ol.
Nazik ol dedi cok icime oturdu.
Nazik ve kibar nasil olunur ya bilmiyorum.
Cok kirginim cok offff.
Benim eşimde tam tersi, ters bi hareket yapsam bi yerim ağrısa hemen bi yerin ağrıyor der. Bi yerimi kessem çok dikkatsizsin ya da abartıyorsun küçücük bi şey der. Halbuki bende sizin taktiğinizi uyguluyorum ama eşim beni dayanıklı her işi gördüğümü görünce hoşuna gidiyor. Aynı şekilde teknolojik aletlerle ilgili genelde telefonla ilgili bi şey yapamadığında ben yapınca işte benim karım diyor :) bende bu tarz güçlü kuvvetli görünmeyi sevmiyorum :)Sana şunu söyleyeyim erkeklerin hemen hemen hepsi bir şeyi korumayı sever öyle erkeksi hareketler yapmayın normalde kolumu kırdığımda bile ağlamayan ben eşimin yanında elim kesilse gözlerim dolar yardım isterim o yokken tamirat şu bu yaparım bütün evi alt üst edecek gücüm var ama onun yanında kolttuğu bile yerinden oynatamam biraz nazlı olun narin olun siz incinin o yaralarınızı sarsın her erkek bunu sever güçlü kadın olun ama her zaman olmayın erkeklerin hiçbirisi böyle anne gibi her şeyi yapan kadın sevmez anne değil kadın olun en basiti normalde telefon kurduyum ama bazı şeylerde şu nasıl yapılıyor der egosunu okşarım yüzünden bile anlarım gururunun okşandığını oda içten içe biliyor her şeyi onsuz yapacağımı ama ona rol vermem onu yükseltiyor onun yanında erkek fatmalar gibi olmayın argo küfür bir insana hayatta yakışmıyor zaten hiç girmiyorum kadın erkek fark etmez
Benim eşimde tam tersi, ters bi hareket yapsam bi yerim ağrısa hemen bi yerin ağrıyor der. Bi yerimi kessem çok dikkatsizsin ya da abartıyorsun küçücük bi şey der. Halbuki bende sizin taktiğinizi uyguluyorum ama eşim beni dayanıklı her işi gördüğümü görünce hoşuna gidiyor. Aynı şekilde teknolojik aletlerle ilgili genelde telefonla ilgili bi şey yapamadığında ben yapınca işte benim karım diyor :) bende bu tarz güçlü kuvvetli görünmeyi sevmiyorum :)
Benim eşimin kadın anlayışı da elinden her iş gelen güçlü canı tatlı olmayan kadın demek galiba. Nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum. Bu sefer herşeyi halledebildiğini görünce erkekler kadına daha çok yükleniyor çünkü.
Varsa bi fikriniz bende dinliyorum :)
Bence eşinizin işine geldiği için böyle yapıyor nasılsa yapabiliyor diyor geçiyor canım böyle biri de benim babam bir şey yapamıyorum de kıyamet kopar öyle bir adamdır tutar suyunu bile ayağına getirir yemek yapar çok naif biri ama yapamıyorum hastayım gibi laflara adamın tahammülü yok resmen onunla dura dura bende her işimi görmeyi öğrendim klozet bile tamir ediyorum sen düşünBenim eşimde tam tersi, ters bi hareket yapsam bi yerim ağrısa hemen bi yerin ağrıyor der. Bi yerimi kessem çok dikkatsizsin ya da abartıyorsun küçücük bi şey der. Halbuki bende sizin taktiğinizi uyguluyorum ama eşim beni dayanıklı her işi gördüğümü görünce hoşuna gidiyor. Aynı şekilde teknolojik aletlerle ilgili genelde telefonla ilgili bi şey yapamadığında ben yapınca işte benim karım diyor :) bende bu tarz güçlü kuvvetli görünmeyi sevmiyorum :)
Benim eşimin kadın anlayışı da elinden her iş gelen güçlü canı tatlı olmayan kadın demek galiba. Nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum. Bu sefer herşeyi halledebildiğini görünce erkekler kadına daha çok yükleniyor çünkü.
Varsa bi fikriniz bende dinliyorum :)
Bunlardı duyduğum çok iyi oldu çok teşekkür ederimBence eşinizin işine geldiği için böyle yapıyor nasılsa yapabiliyor diyor geçiyor canım böyle biri de benim babam bir şey yapamıyorum de kıyamet kopar öyle bir adamdır tutar suyunu bile ayağına getirir yemek yapar çok naif biri ama yapamıyorum hastayım gibi laflara adamın tahammülü yok resmen onunla dura dura bende her işimi görmeyi öğrendim klozet bile tamir ediyorum sen düşünama çaktırmıyorum işte işi bilip işe gitmemek babamda da hep tutan taktik sen yaparsın dedikçe inadıma mahvediyordum önce hevesle seve seve yapar en sonunda bilerek mahvederdim sonra yapamadım diye oturup ağlardım başarısız olup ağlamayayım diye kendi yapardı hasta olduğum zaman çok kırılgansın diye dalga geçtikçe daha da vicdanına oynardım hatta bir gün yine benimle böyle dalga geçti naptım ettim acile gittik bekleme odasında çaktırmadan tutabildiğim kadar nefesimi tuttum bıraktım bunu hep tekrarladım bende bir tansiyon çıktı akıllara zarar o gün müşade altında kaldım o günden sonra akıllandı hayattaki felsefem karşımdaki insan bal şeker gibi bile olsa bana acımıyorsa acımam sende öyle yap her şeyi nasılsa biliyor diye sana yıkmasın
Rica ederim hayat acımasız yarış her şey mübahBunlardı duyduğum çok iyi oldu çok teşekkür ederim
Naziğim demek istediniz sanırımBen her zaman nazikimdir diyeceksin.
Espri yaptım. "Neşeli Günler" filminde Münir Özkul diyordu.Naziğim demek istediniz sanırımtakıntım var
Konusmama degil bilakis konusmamami uslubumu sever.
Vucut dilime istinaden kibar ol diyor.
Mesela masaj yaprim kibar yap der.
Afedersiniz ama mesela ozel anlarimizdada misal soylemesede bunu ima eder.
Özel anlarınızda mı kibar ol biraz diyor?
Neler yapıyorsun adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?