Nazik değilmişim...Kibar değilmisim.Eşim öyle diyor

Benim annem 52 yaşında 17 yaşından beri aynı işte yükselerek çalıştı. Yaptığı iş de suni çim halı satmak. Sanırım 1000 erkeğe 1 kadın ortamda çalışmak bu olsa gerek. Kibarlığımı da naifliğimi de nazikliğimi de nezaketimi de annemden aldım :) bence ortamla alakası yok mizacınız sert olabilir. Belki eşinizin kast ettiği ‘cilve’dir. Bazıları çıtkırıldım sever. :)

Kocan buldukca bunuyor bastan kör asik gibi atlamayıp kafasina göre birini seçecekti su erkeklerin kendileri seçip sanki karşısındaki zorla üstüne kalmis muamelesi yapmalarina sinir oluyorum.seni sorgulayacagina kendini sorgulasin.tavayla pekmezi akıtılasi

O da bir erkeğe göre fazla nazlı niyazlı belli ki... Roller değişmiş bu da bana normal geldi. Ama yapı bu değişmez, değişmek zorunda da değil. Ben de genelde netimdir bazı insanlar sert bulur, hatta eski görüştüğüm çok alıngan olmayışıma taş kalplisin demişti ama o da mıy mıy herşeye darılan gücenen biriydi. Yani tamamen yapı meselesi, o zaman o da erkek gibi olsun !

Kibarliktan kasit mesela ne yapiyorsunuz ki esinize kotu geliyor. Ayrica ortamdan neden bu kadar etkileniyorsunuz? Insan tabiki etkilenirde bambaska hareket ve tavirlara girmez yani. Benimde ilgilendigim hobi sebebiyle arkadaslarimin buyuk cogunlugu erkekti hep. Kadin arkadasim cok yok. Evliyim esimin erkek arkadaslariyla arkadasiz yine daha cok onlarla gorusuruz. Hicte erkeksi tavirlar icine girmedim.

Sinifta tek erkek olarak 5 sene okuyan bir arkadasim vardi o da kadin gibi davranmiyordu.

Bende siz gibiyim ama benimkinin nedeni şu artık bıkkınlık var bende ondan karşımdaki kişiye nazik olasım gelmiyor odunluk yapınca iyi geliyor saçma sapan bir durum işte konu sahibi biraz sempatik olmaya çalış biraz böyle sesini güzel güzel tatlı tatlı konuş yani öyle işte .s

Benim eşimde tam tersi, ters bi hareket yapsam bi yerim ağrısa hemen bi yerin ağrıyor der. Bi yerimi kessem çok dikkatsizsin ya da abartıyorsun küçücük bi şey der. Halbuki bende sizin taktiğinizi uyguluyorum ama eşim beni dayanıklı her işi gördüğümü görünce hoşuna gidiyor. Aynı şekilde teknolojik aletlerle ilgili genelde telefonla ilgili bi şey yapamadığında ben yapınca işte benim karım diyor :) bende bu tarz güçlü kuvvetli görünmeyi sevmiyorum :)
Benim eşimin kadın anlayışı da elinden her iş gelen güçlü canı tatlı olmayan kadın demek galiba. Nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum. Bu sefer herşeyi halledebildiğini görünce erkekler kadına daha çok yükleniyor çünkü.
Varsa bi fikriniz bende dinliyorum :)

Benim esimde mizmizlik sevmez oyle hele hemen aglayana asla tahammulu yoktur. Ama benim agri eşigim yuksektir ve oyle ufak tefek seylere mizmizlanmadigimi bilir esim. Bi yerimde sikinti var veya aci hissediyorum diyorsam ciddiye alir ilgilenir oyuzden.

Bit kadar seyleri buyutmesseniz gercekten caniniz yandiginda sizin esiniz de ilgilenir.
Oyle minicik biyeri kesilince getirip gosteren veya bagiran insani bende sevmem cunku.

Ama kas gucu gerektiren seylerde kendini cok on planda tutar esim
5 kiloluk seyi bile tasitmaz bana, yapamaz mişim. Halbuki spor salonunda onun gibi 4 tane 5 kiloluk kaldiriyorum. ama ses cikartmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence eşinizin işine geldiği için böyle yapıyor nasılsa yapabiliyor diyor geçiyor canım böyle biri de benim babam bir şey yapamıyorum de kıyamet kopar öyle bir adamdır tutar suyunu bile ayağına getirir yemek yapar çok naif biri ama yapamıyorum hastayım gibi laflara adamın tahammülü yok resmen onunla dura dura bende her işimi görmeyi öğrendim klozet bile tamir ediyorum sen düşün ama çaktırmıyorum işte işi bilip işe gitmemek babamda da hep tutan taktik sen yaparsın dedikçe inadıma mahvediyordum önce hevesle seve seve yapar en sonunda bilerek mahvederdim sonra yapamadım diye oturup ağlardım başarısız olup ağlamayayım diye kendi yapardı hasta olduğum zaman çok kırılgansın diye dalga geçtikçe daha da vicdanına oynardım hatta bir gün yine benimle böyle dalga geçti naptım ettim acile gittik bekleme odasında çaktırmadan tutabildiğim kadar nefesimi tuttum bıraktım bunu hep tekrarladım bende bir tansiyon çıktı akıllara zarar o gün müşade altında kaldım o günden sonra akıllandı hayattaki felsefem karşımdaki insan bal şeker gibi bile olsa bana acımıyorsa acımam sende öyle yap her şeyi nasılsa biliyor diye sana yıkmasın

Bunlardı duyduğum çok iyi oldu çok teşekkür ederim

Benim elimde arada lanlı falan konuşur bende ona tamam lan diye derim hakedıyor.İşlerine geldiği yerde kibar konuşmasını çok iyi bilirler.

Konusmama degil bilakis konusmamami uslubumu sever.
Vucut dilime istinaden kibar ol diyor.
Mesela masaj yaprim kibar yap der.
Afedersiniz ama mesela ozel anlarimizdada misal soylemesede bunu ima eder.

Özel anlarınızdaki dominantlığı biraz azaltarak işe başlayın derim. Bunun dışında bahsettiğiniz şeyler genel bir tavır ve kişilik yapısıyla ilgilidir. Bambaşka bir insan olamazsınız sonuçta. Sadece vücut dilinizi kullanırken biraz farkındalıkla hareket edin, sizin de gözünüze batan şeyler olduğunda törpülersiniz.

bencede bir kadın kibar,asil,zarif ve kendine her haliyle hayran olunası olmalı.
Eşinizde fazla östrojene maruz kaldığından,sizden gelen fazla testesteron kokusunu çabuk farkediyor olmalı
Benim nacizane fikrim böyle

bence kadın dediğin nazik olmalı kibar davranmalı yanı kadın deyince sanki bunlar daha çok aklına geliyor insanın bu sürekli kirpikler düşük saç havalı gözler süzük duracak değil tabi ben pek kaba olmayı beceremem eşim çok kabadır ama eşi benzeri yok bence kabalıkta argo kelimeleri eşim bulmuş o icat etmiş bence bana farklı geliyor ama değiştirmeyi planlamadım hiç olduğu gibi kabul etmek daha doğru sanki

Ya kimisi de sizin gibisini ister citkirildim istemez evlenirken biliyordu sonucta nasil biri oldugunuzu

Kibar olmaktan kastınız ne bileyim birine çarpıp özür dilemeyi bilmemek ya da rica etmeden emir kipi ile konuşmak veyahut argo kullanmak değil. Ben anladım sizi galiba , çünkü ben de öyleyim.Benim de en yakın arkadaşlarım hep erkek oldu batağından 101 okeyinden tutun da futboluna kadar baya erkek işlerinden anlarım .Benim de çok sevdiğim samimi olduğum bir hocam hep der ya biraz kibar ol anlamıyorum ki seni, normalde çok kibar konuşursun ama hareketlerin bir değişik diye .İlk başlarda umursamazdım ama artık kendimi sorguluyorum ya çok mu kabayım diye ama yok bu kabalık değil daha başka bir şey.Eminim üslup olarak çok kibarsınızdır ama sorun hal ve hareketlerdendir .Çözüm bulursanız bana da söyleyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…