nazım çerkeş mi barış çakır mı? revizyon olmak istiyorum kararsızım

Katılıyorum

Kim o doktor özeldeny yazar mısınız

Albüme nerden bakılıyo

Merhaba bir kaç kişi barış Çakırı düşündüğünü yazmış ben kendisine oldum tüm süreç resim vs var konulardan arayıp barış Çakır’a ameliyat olanlar yazarsanız oraya resim ve bilgileri yazmıştım inş biraz yardımcı olabilir size

Bu doktora ben de ameliyat oldum estetik anlayışı sıfır yazdıklarınızı okurken tecrübelerimi okudum resmen benim burnumda da kemer alacaktı hala kemer var ben bu doktor nasıl bu kadar ünlü anlamıyorum hem saygısız hem de egolu ve dediğiniz gibi sadece para olarak bakıyor size çok para veren hastasına daha iyi muamele yapıyor .gerçekten işi ticarete dökmüş ve iyi bir işi de yok kesinlikle beceremiyor estetik hoş bir burun yapmayı

merhaba arkadaşlar. Benim burnumdan 2. ameliyatımı olmam lazım karar veremiyorum. Bu iki doktorun da çok iyi olduğnu duydum. ama bi türlü karar veremiyorum olanlar yardımcı olursa sevinirim
Eren tastanla huseyin balikciyi mutlaka araştır derim

Eren tastanla huseyin balikciyi mutlaka araştır derim
Hüseyin Balıkçı’nın tarzını çok beğeniyorum ama 2025’e kadar doluyuz yazmıştı instagramında.Birde Türk hastalara revizyon yapmıyor denmişti yorumlarda ama ne kadar doğru bilmiyorum.Fiyatta 10 bin euro :/

kime ameliyat oldunuz bende barış çakır eren taştan arasındayım karar veremiyorum

merhaba nefes probleminiz var mıydı geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…