- Konu Sahibi pinkgirl16
-
cnm ben de revizyon olacağım,burun eğriliğinin düzeltilmesi ve törpüleme yapılması gerekiyo,hangi doktor bu işlerde iyidir
ya ben de olcam ama kimse yardım etmiyo ölcem yaa
bakamadım yani arkadşlarına mı açık sadece. bir de revizoyn muydu senin? Barış çakır revizyondan anlamaz diyolar. bi de yaşı çok küçük diyolar yardım lütfenn
Canım Barış Bey revizyondan anlamaz diyenler doktordan, başarılarından ne kadar anlıyor acaba bir de bunu sorgulamak gerek.. Bende bu sözü söyleyenlerin doktordan anlamadıklarını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bu arada evet doktorlar arasında yaşı küçük ama başarıları büyük doktor diyorlar. Sana cümleyi düşük söylemişler :))
Bu arada önemli olan senin içine sinen bir doktora ameliyat olman. Bu işler karışlıklı güven gerektiren işler. Kendini emanet edeceğin doktorun ameliyatına güvenle girmen en doğrusu. Kolaylıklar dilerim :)
arkadaşlar ben de revizyon için doktor araştırma aşamasındaydım çok bakındım site de zühtü bey de karar kıldım görüştüm çok ilgili kısmetse bu yaz düşünüyorum ilk doktorum prof tu lütfen aldanmayın sakın onep i çok beğendim inşallah bu yaz kurtulcam ama aynı şeyleri tekrar yaşamak zor be....
canım sen kimlerle görüştün? ben nazımla, emreyle, barışla, onurla, teomanla hepsiyle görüştüm. benim sorunum şu acaba nazımın usta olması, bu alanda çok isim yapması beni şaşırtmalı mı? bi de ilk burunları hakketen barışın çok güzel. ama beniki ikincisi olacağı için kafam karışık. sen ne yapıtn kimlerle görüştün. konuşalım beraber karar verelim bi de seninki ne sorun ne? benim kaburga bile eklenebilir. ayrıca emre ilhan bana çok yaapay geliyo sence?
Konuları okurken dikkatimi çekti.Merhaba bende yakın bir zamanda revizyon olmak istiyorumm..Benim aynı zamanda ilk ameliyatımdan sonra nefes problemim oluştu nefes alırken burnumdan garip bir ses geliyor( İlk ameliyatımı adı geçen dr.lardan teoman doğana oldu. ben şahsım adıma hiç memnun değilim.. Emre beyle görüştüm ama o da evet dr kesinlikle bu kişi olmalı gibi bir izlenim bırakmadı bende.. onur erollada görüştüm fakat revizyon olacağı için uçuk bir rakam çıktı ortaya. nazım bey düşünmüyorum. serhat tuncer ise ilgisiz geldi birde ben orada beklerken diğer ameliyatlı arkadaşların burnu doğallık adına,belki de öyle istenildiği için kocamandi.ama bu tamamen benim görüşümm..
Merak ediyorum neden nazim beyi dusunmuyorsunuz?
Merak ediyorum neden nazim beyi dusunmuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?