- Konu Sahibi pinkgirl16
-
ilk ameliyatını kime olmuştun?
bir de nasıl bir burun istiyorsun? =)
nazım çerkesle bende görüştüm revizyon için.hiç güven vermedi.ameliyatı yaparım düzelir mi bilmem dedi.aynen böyle konuşuyor.yakup avşar çok daha iyi
evet albümüm arkadaşlarıma açık
ama senin arkadaşlık isteğini kabul ettim, görebilirsin =)
benimki revizyon değildi ama revizyon ameliyatı olan hastalarını da gördüm, ilk ameliyattan farksız
gidip görüşmende fayda var derim, gittiğinde rev olomuş hastalarının resimlerine bakmak istersin =)
baktım baktım bakmaz mıyım. ama anlamyıorum hepsi iyi resimlerini koyuyo mu ne iyi gibi geliyo. sence acaba ankaradaki doktorlara da mı gitsem ne yapsam cidden kafayı yiycem barış bey çok içime sindi ama ben akademik kariyer sahibi olsun isiyorum. doç. olsun istiyorum. çılrdırcam ne olur birleri yardım etsin
hhhhhhhhhhheeeeeeey kimse yok mu
Benimde rvizyon olacak bende barış çakırı düşünüyorum. Tarzı çok hoşuma gitti. Herkese giden burun yapıyor ve çok doğal. Forumda gördüğüm fotolardan biri kötü olsa kafam karışabilirdi. Ama hepsi çok güzel. Beni tek bağlayan şu an kış olması ve ankara'da olmam. Ama bahara doğru hazırlıklarımı yapıp ona gitmek istiyorum. Gençliğine gelince, başarılı olduktan ve bir çok ameliyat yaptıktan sonra ne önemi var. Akademik kariyere gelince, gerek bu forumda gerek çevremde profesörlerin yaptığı ne burunlar gördüm ben. Birde bence oparatör olması sadece ameliyat konusunda uzmanlaşması demek. Ben bunu artı özellik olarak görüyorum. Ankara'd abir de Zühtü demir'i övüyorlar, forumda bir kaç burun gördüm onlarda doğaldı. Ben seceneklerimi ikiye indirdim şimdilik. Eğer ankara'daysan onlada görüş. eğer istanbuldaysan Barış çakır'ın revizyon resimlerine bak bence. Ben görüşmeden ve revizyon resmi görmeden bile güvendim ona. Ama bahara kadlı artık.
canım sen kimlerle görüştün? ben nazımla, emreyle, barışla, onurla, teomanla hepsiyle görüştüm. benim sorunum şu acaba nazımın usta olması, bu alanda çok isim yapması beni şaşırtmalı mı? bi de ilk burunları hakketen barışın çok güzel. ama beniki ikincisi olacağı için kafam karışık. sen ne yapıtn kimlerle görüştün. konuşalım beraber karar verelim bi de seninki ne sorun ne? benim kaburga bile eklenebilir. ayrıca emre ilhan bana çok yaapay geliyo sence?
yaaa neden kimse çığlğımı duymuyo yaaaaaaaaaa
Pardon cnm yeni gördüm mesajını ben serdar öztürk ve reha yavuzerle görüştüm. özelden seni bilgilendireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?