Nazım çerkeş???

elwn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
24
0
86
İstanbul
Arkadaşlar burun estetiğinde otorite(prof+tecrübe) nazım çerkeşmidir?forumda baktım we arkadaşlar çok fazla bahsetmiyorlar acaba pahalı diyemi? Yardımcı olursanız sewinirim..
 
Canım ben nazım beyle görüşmüştüm ilk ameliyatım için ama tutumlarından memnun kalmadım ben bilirim ben ederim tarzı bana uymadı doktor oymuş bana verdiği cevap tasarımlarınıda hiç beğenmiyorum kendisinin minicik oynuyo burunlarla kıyamıyomu nedir dicem ama o kadar minik değişikliğe yazıkk birde ameliyat ediyor fiyatına gelince ilk ameliyatsa 6-7 bin arası fiyat veriyor ama hiçbişeye karıştırtmıyor onuda söliyim genede git görüş fiyatıı pahalı derken yakup avşarın fiyatını herkes biliyor o yüzden nazım bey daha uygun :))))
 
anladm cnm.. ben kendim programdan tasarımımı yaptım dierk onu götürüp göstersem çünkü burnumun nasıl olacaına kararı ben vermek istiyorum burnumuda çok iyi tanıyorum yani benim isteklerim doğrultusunda bir burun yapmasını istiyorum geçmişinede baktım o yüzden genç doktorlara fazla güvenemiyorum o yüzden istediğim burna laf etmezse nazım beye ameliyat olmak isterim.. bu arada fiyatıda pahalıymış yapıcağı burunlar o paraya değiyodur inşş=)
 
e arkadaşlar sizden yardım almak için açtım bu sayfayı olumlu olumsuz görüşleriniz yorum yapın lütfenn..
 
arkadasım yakup avsar olsun bın fazlası olsun ama nazım çerkesşe yaptırmayın (tabı yakup avsarı ornek olarak verdım baska doktorlarda olabılır).burun uclarını uzun bırakıyor sıtede sadece gulcek nıklı bır arkadasın burnunu cokguzel yaptı hatta şaşırdım nasıl bole bı burun yaptı dıye...kötülemek gıbı olmasın ama madem yardım ıstedınız bunları yazmakta sakınca bulmuyorum baska doktorları arastırın düşünün derim .çevremde kendısıne ameliyat olmuş bıkac kişi var memnun deıller tekrardan ameliyat olmayı düşünüyorlar..
 
Venus dediklerine aynen katılıyorum boşuna yazık ameliyat olmayın resim götürsenizde yada tasarım bakıcağını sanmıyorum hee unuttummmmm görüşmeyede 150 yada 200 tl alıyolar ben bu parayı vermiştim yazık olduuuu
 
arkadaşlar başka tawsiyede bulunacak kimse yokmu pahalı olmasımıdır olay?? e söyleriz ucunu törpüler yada kaldırır sonuçta bizim isteklerimiz doğrultusunda operasyon geçiricz.. bu arada ben genç doktorlarımıza güwenmiorum bilmiyorum neden ama tecrübe çok önemli bence bu işte haksızmıyım?? bide ahmet karacalar nasıldır arkadaşlar yakup awşarı hiç düşünmüyorum ameliyat olan bütün arkadaşlara aynı tekniği uyguluyo gibi geliyor bana we her burun aynı tip olur sonuçta o doğallığı katamazsa bi doktor başarılı olmamıştır benim gözümde=)
 

Canım bende beklemedeyim 5 ayım doldu ama daha beklicem ve beni rahatsız eden şeyler olursa prof. ahmet karacalar aklımda onla kesin görüşücem burdan bakındım ama çok bi netice alamadım yani hastasını yakalayamadım (((((( yakalasam bırakmazdımda ahmet bey le kesin görüşücemde şuan gitsemde beni doktorlar kovalıyolar :))))) doğal olarak daha ilk ameliyatım 5 ay olduğu için ben yeditepe hastanesine çok güveniyorum ameliyatı orda yapıyodur diye tahmin ediyorum ahmet bey in bence ahmet beyle kesin görüş onuda söliyim 185 tl görüşme ücreti alınıyor o yüzdende erteledim görüşmeyi ben ama kesinnnnnnnnnnnnnn görüşücem kendisiyle :))) sen nazım bey e şöle böle olsun demeye kalk yapıştırıyo cevabı ben tam müdehale etcektm bana yaptıı tasarım bişeye benzemiyodu bana doktor benm diye susturdu :))))
 
nazım beye ameliyat olan bı arkadasım hala tam nefes alamadıgını soyluyor burun delıgınden ve ön tarafında çökme oldu ben gördüğümü ve duyduklarımı söylüyorum sıze yardımcı olabılmek adına yoksa sorun pahalı olup olmaması değil.pink ın dediği gıbı gene aynı bildiğini okur sız ne kadar şöle böle istıyorum desenızde inanın memnun olan olsaydı cevremde ben kendısıne olurdum... naci çelik ile de görüşün bence ben kendısıne guvenıyorum cokta guzel burunlar yapıyor.
 
pink tşk ediyorum cnm ama ben öyle dawranırsa kesin müdale ederim yada kalkar giderim sonuçta para weriyorum we benim burnum gülçek in burnunu gördüm çok doğal we güzel yapmış nazım bey diğer hastalarınıda göremedim zaten sitede yok.. ahmet beyede bi gitmemiz lazım ama sitede herkes barış çakır yakup avşar emre ilhan ve naci çeliğe olmuşlar belki gerçekten çok iyi doktorlar ama bilemiyorum ben daha tecrübeli geçmişi çok iyi we çok güweniceğim birine ameliyat olmak istiyorum=)
 
bu arada venüs o arkadaşın kim peki resimlerini görebilirmiyim şaşırdım çünkü?? memnun olmayan arkadaşların fotoğrafı yokmu??
 

Canım bende ahmet karacalardan bilgi almak için çırpınıyorum burayada konu açtım doktorlar önerilerden netice ses seda yok alamadım ((((((( kendisini çok merak ediyorumm umarım birini bulurum burun estetiği olmuş olannn
 
bu arada venüs o arkadaşın kim peki resimlerini görebilirmiyim şaşırdım çünkü?? memnun olmayan arkadaşların fotoğrafı yokmu??

bende resimleri yok ama mesela bı funda, arar ın burnu hande yener in burnu nasıl sence? ki onlar göz önünde olan insanlar oldukları ıcın burunlarının daha da guzel olması gerekmıyor muydu?
 
bende resimleri yok ama mesela bı funda, arar ın burnu hande yener in burnu nasıl sence? ki onlar göz önünde olan insanlar oldukları ıcın burunlarının daha da guzel olması gerekmıyor muydu?

özcan denizinde burnunu yaptı ama ben beğenmiyorum hiçbirini :umursamaz:
 
elwn a yardımcı olmaya çalışıyoruz ama sanırım o nazım çerkeş te kararlı inş istediği gıbı bır burun yapar kendısıne bızlerde cok sevınırız onun adına:)
 
özcan denizin eski burnuna oranla adama benzetmiş nazım çerkeş ama funda ararla hande yenerin daha iyi olabilirdi=) peki arkadaşlar nazım çerkeş madem kötü en iyi doktor kim hiçbiryerde en iyisinin kim olduğunu bulamıyoruz ben en iyisini arıyorum internetten araştırdığım kadarıyla ben nazım çerkeş dedim çünkü geçmişi en parlak o yazıyor kimi tawsiye edersiniz lütfen yardımcı olun en iyisini arıyoruz genç doktorlardan bahsetmiyorum tecrübe+yetenek..??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…