arkadaşlar başka tawsiyede bulunacak kimse yokmu pahalı olmasımıdır olay?? e söyleriz ucunu törpüler yada kaldırır sonuçta bizim isteklerimiz doğrultusunda operasyon geçiricz.. bu arada ben genç doktorlarımıza güwenmiorum bilmiyorum neden ama tecrübe çok önemli bence bu işte haksızmıyım?? bide ahmet karacalar nasıldır arkadaşlar yakup awşarı hiç düşünmüyorum ameliyat olan bütün arkadaşlara aynı tekniği uyguluyo gibi geliyor bana we her burun aynı tip olur sonuçta o doğallığı katamazsa bi doktor başarılı olmamıştır benim gözümde=)
pink tşk ediyorum cnm ama ben öyle dawranırsa kesin müdale ederim yada kalkar giderim sonuçta para weriyorum we benim burnum gülçek in burnunu gördüm çok doğal we güzel yapmış nazım bey diğer hastalarınıda göremedim zaten sitede yok.. ahmet beyede bi gitmemiz lazım ama sitede herkes barış çakır yakup avşar emre ilhan ve naci çeliğe olmuşlar belki gerçekten çok iyi doktorlar ama bilemiyorum ben daha tecrübeli geçmişi çok iyi we çok güweniceğim birine ameliyat olmak istiyorum=)
bu arada venüs o arkadaşın kim peki resimlerini görebilirmiyim şaşırdım çünkü?? memnun olmayan arkadaşların fotoğrafı yokmu??
bende resimleri yok ama mesela bı funda, arar ın burnu hande yener in burnu nasıl sence? ki onlar göz önünde olan insanlar oldukları ıcın burunlarının daha da guzel olması gerekmıyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?