Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlendiğimde 74 kiloydum boyum 1 70 ve ozamanlar memnundum yani yakışıyordu ama 11 ayda 85 kilo oldum banada yardım edinnn
daha bebek yok ya bide doğursam 100 ü geçerim ya napcam bilmiyorum ama diyet yapmaktan hoşlanmıyorum sadece kendimi frenliyorum nasıl mı şöyleki mesela akşam 7 den sonra acıksamda yemiyorum çikolatayı abur cuburu kestim vb vb
- Günde en az 1 litre su içiyorum.
- Akşam 8-9 dan sonra meyve bile olsa yemiyorum. Sadece bitki çayı ya da su içiyorum.
- Sabah 1-2 dilim ekmek dışında gün içinde ekmek yemiyorum.
- Hamur işi, tatlı yemiyorum.
- Az yağlı ve az tuzlu ( mümkünse tuzsuz) yemeye gayret ediyorum.
- Kola fanta soda gibi asitli içeceklerle hazır meyve sularını ve kahve çeşitlerini içmiyorum.
- Her gün olmasa da 2 günde 1, yarım saatlik bir yürüyüş yapmaya gayret ediyorum.
tamam o zaman anlaştık :)gerçekten süper işte diyet budur o ne öyle kibrit kutuları bilmem avuç içleri yok yok böyle iyi
Bak canım ben bebeğimi emzirdiğim için içemiyorum ama çok etkili. Sen günde 2 fincan yeşil çay iç, bak nasıl farkediyo.
tamam o zaman anlaştık :)
Böylelikle ayda en az 1-2 kilo gider senede en az 24 kilo eder, epey bir yol katetmiş oluruz :)
bakalım haftalık tartılmak lazım ama önce dikkat etmemiz lazım tabi ha bide ben dün sabah aç karna sıcak suya limon sıkıp içtim faydası oluyormuş ama her gün yapmak lazım hem günlük c vitaminide karşılanır
tamamda yeşil çay ilerde düşük riskini artırıyormuş rahim duvarında incelme yapıyormuş korkuyorum
hem sen daha şanslısın bebek emince kalorileride yakıyosun
ama aradada evde hoplayıp zıplamak lazım yani kalori yakmak için oda bi tür spor ben bi ara müzik kanalını açıp deli gibi dans ediyodum baya işe yaramıştı
bu gün neler yaptın![]()