- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Belkide ilgi beni bunalttığı için hiç gerek duymuyorumYa iyi olduğum halde kötüyüm diyorum etrafında donduruyorum diyenleri gördükçe kendime diyorum mal misin sen niye tüm yuku ustleniyorsun diye
Ay öküz işte . Ben bunu yaşasam kesin kinlenirim başka şeyden kavga çıkarırım
Valla canim artik zor...Bende sen gibi hic minnet etmeyeyim dedim adam beni mahmut abisi gibi görüyor.Gercekten hastalansam ya da ona ihtiyacim olsa yaa cozersin sen dio.Bir ara patladim ne bileyim sen cok guclusun yani seni dusunmedigimden degil halledersin die dusunuom dediHamileligimin basından bu yana ufak tefek bulaşık yerleştirme çamaşır asma , supurge tutma dışında hiçbir konuda eşime naz yapmadım . Asermedim. Bir kere bile onu gece uyandirip hadi kalk bana şunu bul bile demedim . Gunduz canim bir sey isteyince atladim arabama gittim aldim geldim . Gebeligimi, çocuğumu ona karşı kullanmadım . Ama hal böyle olunca karşı tarafta da aman bu zaten iyi bir sıkıntısı yok her şey yolunda gözüyle görüp nazlayayim demiyor . Iyiysek gelir sarılır öper vs ama tartistigimizda vs ben hormonal dengesizlikten fazla yukseldigimde alttan almaz . Ya bu kiz hamile az geri durayim demez ben 1 soyluyorsam o da 1 soyler .
Kızlar bana söyleyin ben güçlü kadın rolü oynayayım diye Seyit Onbaşı mi oldum ? Su saatten sonra ne yapsam ne etsem de sürekli nazlı narin kadın olsam
Ya ahah çok kötüü benimde ilk artık ayakkabımı giyemediğimi anladığım an geldi aklıma uğraştım durdum baktım terlemişim öyle cebellişiyorum eşim dikilmiş bana bakıyor38 +5 ti doguma giderken çorabimi yarim saat cebelleşerek eşimin karşisinda giydimbenim muhtesem düsunceli kocam giydireyimmi demedi.
Ya iyi olduğum halde kötüyüm diyorum etrafında donduruyorum diyenleri gördükçe kendime diyorum mal misin sen niye tüm yuku ustleniyorsun diye
Ya ahah çok kötüü benimde ilk artık ayakkabımı giyemediğimi anladığım an geldi aklıma uğraştım durdum baktım terlemişim öyle cebellişiyorum eşim dikilmiş bana bakıyor
Göz göze geldik dedim sanırım vakti gelmiş.kuzu kuzu uzattım ayağımı
Çorabı oturarak giyebiliyorum ama ayakkabı ııh
Ayy iyi güldüm gece geceAyakkabim boldu benim hemen giriyordu bi defasinda dar olani giymiştim kvlerden cikarken ziplaya zipllaya giymeeye calisirken kv giydirsene oglum demisti bende gidiklaniyorum ben anne demiştim.esim giydirmisti ama butun apartman kahkahamla yankilanmisti. Ne guzel gunlerdi beee. Rabbim her isteyene yasatsin
Ayy iyi güldüm gece gece
Amin inşallah
Anamin babamın evinde o kadar nazliydim ki . Bu adam beni böyle yaptı
Hem guclu kadin rolu yaptigim icin adam rahata alisti nazlamiyor diyorsunuz, hem de nazliydim adam boyle yapti diyorsunuz.
Nazli halinizi başta nazlamadiysa simdi de yapmaz heralde. Bilemedim
Yok söyle oldu . Sevgililik nişanlılık dönemlerimizde nazlandım . Evlendikten 1 ay kadar sonra eşim sehirdisina göreve gitti 3 ay falan sürdü yaklaşık sadece haftasonlari 1 gün geldi . O 3 ay içinde ben kendi gobegimi kesmeyi öğrenmiştim zaten . Sonrasında nazlanıp tuzlanmaya ihtiyacım da olmadı . Şimdi hamilelik süreci beni daha hassas bir hale getirdi . O zaman istemedigim nazlanmayi şimdi istiyorum
Koca kadin olarak kendi işiniz gormeyi ogrenmeniz, tek basiniza kalabiliyor olmaniz normal olan zaten, nazlanmak, ilgilenilmek biseyi bilmeyip, beceremeyip eşinden istemek degil bana göre o başka birşey oluyor ama anlatamicam simdiSizinle farkli bakiyoruz galiba...
Tamam işte bir şeyleri tek başına hallediyorsun . Ama hamilelik insanı gerek psikolojil gerek fizyolojik zorluyor . Normalde kolaylikla yapabildigim isleri yaparken zorlaniyorum. Normalde üzülmeyeceğim şeylere daha çok üzülüyorum.
Sizin nazlanmanızdan ziyade hamileliğiniz süresince eşiniz her zamankinden hassas davranmalı. Yani tavırları değişmesi gereken kişi siz değilsiniz eşiniz. Hamile birinin yardıma ve ilgiye ihtiyacı olduğunu anlamak için illa nazlanması gerekmiyor herhalde.Tamam işte bir şeyleri tek başına hallediyorsun . Ama hamilelik insanı gerek psikolojil gerek fizyolojik zorluyor . Normalde kolaylikla yapabildigim isleri yaparken zorlaniyorum. Normalde üzülmeyeceğim şeylere daha çok üzülüyorum.
Fiziksel destekten ziyade ruhsal destek alamadigimdan yakınıyorum . Konuştum tamam haklısın dedi ertesi gün yine aynı haltEe nazlanmak yerine acik acik soyleyin. Artik hamileyim, eskiden kolaylikla yaptigim bazi seyler beni zorluyor, sana ihtiyacim var yardimci olur musun? Diyebilirsiniz.
Boyle bir yardim ricasini geri cevirecek kadar odun bir adamsa siz nazliliktan kirilsaniz işe yaramaz zaten.
Işte eskisi gibi davrandigim için o da farkında değil heralde hassas davranması gerektigininSizin nazlanmanızdan ziyade hamileliğiniz süresince eşiniz her zamankinden hassas davranmalı. Yani tavırları değişmesi gereken kişi siz değilsiniz eşiniz. Hamile birinin yardıma ve ilgiye ihtiyacı olduğunu anlamak için illa nazlanması gerekmiyor herhalde.
Konuştum . Ben zaten ilgileniyorum diyor . Adamın potansiyeli bu . Ama hamileyken bi tık daha artmasini beklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?