gelecek ben benimkilere hergün söylüyorum tutsunlar kollarından getirsinler sizinkileri de diye
inşallahh canım hakkında hayırlısı olsun yumurtaların bebiş olsun inşallah müjdelerini en kısa zamanda bekliyoruz
aybikem soğan suyunuda tavsiye ederim ben iki ay kullandım gerçekten içini temizliyor hamileliğimdede etkisi olmuştur muhakkak
inşallah kuzum benim inşallahhhhhhhhSagol tatlm bnmm inss senin bebisler yardim edck insss teyzeleri yesin onlari..
slm kızlar ....sonunda evimdeyim artık gezme sezonunu kapattık malum işbaşı yapma zamanı geldi p.tesi yeni bir eğitim sezonuna başlıyoruz.
Aybike eşinden test istemedi mi dr. inşallah bu ay bebiş müjdesi verirsin bize...
dun yumurtalarım toplandı, bugün embriyollog aradı durumları iyiymiş, pazar günü transver için gün söyleyecek hayırlısı olsun inşallah
dun yumurtalarım toplandı, bugün embriyollog aradı durumları iyiymiş, pazar günü transver için gün söyleyecek hayırlısı olsun inşallah
cnm bnm ınsallah bebısın gelır cnmmm tez zamanda Rabbımm hayırlı evlat nasip etsın sana..guzel haberler alıcaz ınsallahh
asbecım nasılsın cnmmm
idare ediyorum canım sen nasılsın Dr.dan güzel haberlerle gelmişsin
iyiym cnm sagol..evet cnm dr hıcbır sorun görünmuyor dedı...stres yapma dedı..dr umu degıstım ılkkez gıttım ıyıkıde gıtmısım cok memnun kaldım sonunda tutturdm 3.dr
önümüzdekı cuma gıdıcem ınss yumurtalara bakıcak..bu sefer klomen degıl serophene verdı..bırde antıbıyotık verdı cnmm enfeksıyondan kaynaklı olabılr dedı sence antıbıyotık ıcmemde bır sakınca olmazmı cnmm yanı ıdrar tahlılı fln yapmadan antıbıyotık vermesı mantıklımı
oh maaşallah kuzucum çok iyi çok iyiDr.unu beğenmene ayrıca sevindim
canım bişey görmese vermezdi diye tahmin ediyorum antibiyotiği vücutta enfeksiyon benzeri bişey varsa kurutur hem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?