Nazlı Erkek

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
Selam hanımlar
Böyle şey ne gördüm ne duydum. trip yapan kadına kıza alışkınız da trip yapan, alınan, alınınca uyuyacağım diye telefonu kapatmak isteyen hmm diyip suskunlaşan erkek tanıdım :KK43:
Küsemiyorum, naz yapamıyorum trip atamıyorum çünkü hiç işe yaramıyor aksine bundan dolayı suçlu oluyorum ve üstüne bi de gönül almam gerekiyor. Başlarda benim yaklaşmamı bekleyen bir insan diye düşünüp biraz alttan aldım ama baktım bu durum artarak devam ediyor.
Neden aramadın desem nasıl böyle bir laf ediyorum diye olay çıkıyor mesela. Küssek benim aramam bekleniyor.
ve en anlamadığım kısım hala benim terslediğimi, uzak durduğumu benden adım gelmesi gerektiğini söylüyor.
Sitem etsem kesinlikle seni kendimden uzak tutmak gibi bi niyetim yok diyor. sorun bu zaten dedim uzak tutmuyorsun ama kendin yaklaşmaya çalışmıyorsun.
Sorum şu ki bu adam değişir mi ? Nazlı nazlı nereye kadar ? :110:

Yakında size kocacım falan da der bu gidişle.
Böyle ilişkilerden hiç hazzetmiyorum.
Kendinizi bu duruma düşürmeyin bence.

Yakında size kocacım falan da der bu gidişle.
Böyle ilişkilerden hiç hazzetmiyorum.
Kendinizi bu duruma düşürmeyin bence.
uzunca bir yazı yazdım dayanamayıp zaten böyle giderse bitecek manasına gelen. kurtarmak istiyorsan böyle davranma diyen. uzunca bir cevap verdi o da yüz yüze görüşelim konuşalım öyle karar verelim dedi. bir şeyler daha yazdım haklısın görüşelim dedim. kaldı öyle diyalog.
görüşelim deyip ardından görüşmeye bile çalışmıyan bir adam :/ onu da ben ayarlayayım istiyor sanırım.

uzunca bir yazı yazdım dayanamayıp zaten böyle giderse bitecek manasına gelen. kurtarmak istiyorsan böyle davranma diyen. uzunca bir cevap verdi o da yüz yüze görüşelim konuşalım öyle karar verelim dedi. bir şeyler daha yazdım haklısın görüşelim dedim. kaldı öyle diyalog.
görüşelim deyip ardından görüşmeye bile çalışmıyan bir adam :/ onu da ben ayarlayayım istiyor sanırım.

Bence bu adam senle pek ilgilenmiyo canım.
Gerçek duyguları olan hiçbi erkek böyle davranmaz.

Selam hanımlar
Böyle şey ne gördüm ne duydum. trip yapan kadına kıza alışkınız da trip yapan, alınan, alınınca uyuyacağım diye telefonu kapatmak isteyen hmm diyip suskunlaşan erkek tanıdım :KK43:
Küsemiyorum, naz yapamıyorum trip atamıyorum çünkü hiç işe yaramıyor aksine bundan dolayı suçlu oluyorum ve üstüne bi de gönül almam gerekiyor. Başlarda benim yaklaşmamı bekleyen bir insan diye düşünüp biraz alttan aldım ama baktım bu durum artarak devam ediyor.
Neden aramadın desem nasıl böyle bir laf ediyorum diye olay çıkıyor mesela. Küssek benim aramam bekleniyor.
ve en anlamadığım kısım hala benim terslediğimi, uzak durduğumu benden adım gelmesi gerektiğini söylüyor.
Sitem etsem kesinlikle seni kendimden uzak tutmak gibi bi niyetim yok diyor. sorun bu zaten dedim uzak tutmuyorsun ama kendin yaklaşmaya çalışmıyorsun.
Ayyy benim esime bu kadar benzeyebilir :halay: evlendik gelin kaprisi yapti simdi hamileyim hamile kaprisi yapıyor yarin bir gun de lohusa kaprisi bekliyorum :KK51:
Evin en kucuk oglu ablalari kendisinden baya buyuk el bebek gul bebek yetismis ama ben buna sukrediyorum tek sıkıntısı bu. Basta sinir oluyordum ama suan esimin ailesiyle birlikte kendisini tiye almis durumdayiz ve dalgamizi geciyoruz cunku degismiyor kendisi. Ben fazlaca sevdigim icin katlaniyorum ama yeterince sevmezsen gercekten cekilecek cile degil. :süslü:

Selam hanımlar

yengeç mi balık mı..
adam değişmez sen pış pışlamayı öğreniceksin malesef..

Bence bu adam senle pek ilgilenmiyo canım.
Gerçek duyguları olan hiçbi erkek böyle davranmaz.
ben de öyle düşündüm aramıyorum işte. bitti diye düşünüyorum yani. ama görüşmelerde etki alanıma giriyor benden hoşlanıyor tavrı değişiyor ama istikrarlı olmadı bu tavrı.

ne kadar yapmamaya çalışsamda arada bende trip yapıyorum ve sonradan kendimden tiksiniyorum.
konuya gelince trip kadında bile çekilmezken erkekte hiç çekilmez ve malesef değişmez.

bende balık diye düşünmüştüm. peki evlilikten falan bahsediyor mu yani ciddi olduğundan falan. bi de anlaşabilmeniz ya da başka diğer konularda ilişkinizle ilgili takıldığı negatif şeyler var mı? bunu sizinle paylaştı mı?

bende balık diye düşünmüştüm. peki evlilikten falan bahsediyor mu yani ciddi olduğundan falan. bi de anlaşabilmeniz ya da başka diğer konularda ilişkinizle ilgili takıldığı negatif şeyler var mı? bunu sizinle paylaştı mı?
evlilikten bahsediyorum evet. sorun şu ben her şeyi tersliyormuşum :-s kesinlikle abartıyor nazlılığından.

Back
X