Premature Bebekler Nazlımdan dualarınızı eksik etmeyin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Allahım inşallah yavrunuz çok iyi olur.olacakta emin olun ablacım.
Ya Şafi,Ya şafi,Ya şafi...

Rabbim yardımcınız olsun ... inş. sağlıcakla kısa zamanda gelir evine bebeğinn,,,..

Allah yardımcınız olsun Nazlı bebegi saglıklı sıhhatli kollarınızada almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

Cnm şu an yapman gereken sabır ve dua.. Bebeğinin senin güçlü olmana ihtiyacı var.. Benimde bebeğim 45 gün yoğun bakımda kaldı.. Minnacık el kadar nasıl büyütürüm ben bunu elime bile alamam derken güçlü bir şekilde büyüyorlar işte. Solunumu ve beyin fonksiyonları nasıl? Doktorlar bilgi veriyormu sana cnm?
Benim bebeğime doktor yaşama şansı yok dedi Rabbim herşeyin en iyisini bilir... Yaşadı benim Defnem.. Emin ol Rabbim ömür vermişse zaten kucağına sağ salim alırsın bebeğini.. Yaşamaz denilen bebekler yaşıyor hiç umutsuz olma cnm benim.

allah bağışlasın canım.rabbim sana güç kuvvet versin .inşallah bebeğin bir an önce çıkar küvezden

canım benim alllah yardımcın olsun inşalllal kucağına sapasağlam alırsın gerçi biraz büyüyüp kızınla sohbet ederken bunları bir hatıra olarak hatırlar sınız

canım doktorlar herşeyin iyi gittiğini söylüyorlar şuanda ama çok küçük olması nedenile riskleride göz ardı etmeyin diyor 18 günümüz bugün daha henüz 805 gramda iki ileri 1 geri gidiyor durum böyle şimdilik daha dün anne sütüne geçtik

hiç endişe etme canım nazlı prenses adı gibi naz yapıyor sadece. her şey yoluna girer. geçen hafta yazdığını gördüm seslenince uyandı demişsin benim kızımda ilk defa 17 günlükken ikinci bir ameliyata gireceğim için dr lar 2 dk kucağıma almama müsade ettiler ve uyuyan miniğim gözlerini açıp bana bakmıştı kısık sesle ağlarken bile susmuş bakınıp kollarımda uyumuştu. sanki bana şans diledi ameliyatın iyi geçicek bende sende sağlıkla evimize gidicez der gibi. boncuk gibi etrafı süzmüştü.o an hayatımın en güze anıydı. biz doğumda görüşemedik bebeklerimizle ama inşallah allah hep yanımızda olucak bundan sonra çektiğimiz sıkıntıları unutturucak.

Canım Allah şifalar versin meleğine tez zamanda iyileşmesi Dileğiyle Dualarımdasın..

çok geçmiş olsun allah şifa versin canım yardımcınız olsun.tez zamanda bebeğini kucaklarsın inşaallah.sen güçlü olki minik kızında senden güç alsın annesi umutlu ol.miniğine sağlık diliyorum canım.

Allah güç versin minik nazlıya annesine naz da mı yaparmış aman da amann, hastaneden sağ salim kucağına alarak o kapıdan çıktığını da göstersin rabbim, Allah yardımcınız olsun

canım cok gecmiş olsun umarım en kısa zamanda alırsın bebegini kucagına, allahım sağlıklı uzun ömüler versin inşallah. nası şimdi nazlı bebek? ben de seninle hemen hemen aynı durumdayım.

2 gün önce doğum yaptım. 36. haftasıydı hamileliğimin, suyum azaldığı için sezeryana alalım dedi dr. 2 gün önce epiduralle sezeryan oldum. dogum sonrası bebeği kuvöze almıslar sonra solunumu düzelmediği için yoğun bakıma alınmıs. dogum yaptıgım hastene yapacak birseylerinin kalmadıgını soylediler baska hastaneye sevk edelim denildi dun öğlen bebeğimizi ege üniversite hastanesine yolladık helikopterle.
babamızda hemen pesinden gitti. şimdi egede de yoğun bakımda solunum cihazına baglı. hersey yolunda demişler ama incelemeler devam ediyo daha.
sezeryanı iyiki epiduralli yapmısım bebeğimin sesini duydum, 2 sn bile olsa sesini duydum, kokladım. şimdi güçlü olmaya çalışıyorum ki hemen toparlanıp izmire gitmek istiyorum. gitsem de göstermiyolarmıs ama...
Allah herkese sabır versin cok zor, zaman gecmek bilmiyo. Allahım butun bebeklere şifa versin güç versin inşallah..

çok çok geçmiş olsun Allah bebeğine şifa sana ve babasına da sabır versin ben de 35 haftalık erken doğum yaptım 2340 doğdu bebeğim, snein kaç kilo doğdu?

biz sorun yaşamadık çok şükür senin meleğin de atlatır merak etme, benim kızımda minicik olduğundan sarılık testi yapılıp duruyordu durmadan kan alıyorlardı minnacık elleri mosmor geçiyordu çıldırıyordum duygularını çok iyi anlıyorum ama merak etme kavuşursun bebğine sağ salim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…