Bugün tam 10 gün oldu nazlım dünyaya geleli ama çok erken geldi bebeğim dünyaya ben kurtuldum hastanelerden ama onu bırakmak zorunda kaldım arkamda.Hamileliğim boyunca hep sıkıntı çekti bebeğimde annesiyle birlikte 6 haftalıkken başladı problemler önce kanamadan yattım hastaneye 5 gün kaldım yatacaksın dedi doktor uzun süre yattım evde tekken birand 2 bi kalp sesi duydular bebeklerim 2 di mutluluğum 1 kat daha arttı çünkü geçen yıl 5,5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda onun acısınıda hafifletecekti bu ikizler ama istediği gibi olmuyo insanın herşey 8 haftalıkken bulantı kusmadan yattım hastaneye 1 haftada öyle kaldım onuda atlattım herşey yolunda gidiyo derken 14 haftalıkken ikizlerden birinin kalbi durduğunu öğrendim yıkıldım artık ümidim içimde atmaya devam eden kızım içindi 21 haftalık kontrolde bebeğimin 2 hafta geriden geldiğini öğrendim 26 haftada gebeliği sonlendırmamız gerektiğini bebeğin susuz kaldığını söyledi doktor hastaneye yatırdı beni devamlı ultrasona girdim nst bağlandım küvöz olmadığı için 1 hafta bekledim koskoca antalyada küvöz bulamadık doktor sezaryana aldı küvöz olmadığı için geri çıkardı son anda bulduk küvözü 10 gündür o camın içinde kızım dua edin kuzuma ne zormuş beklemek allah herkesin yardımcısı olsun
Cnm şu an yapman gereken sabır ve dua.. Bebeğinin senin güçlü olmana ihtiyacı var.. Benimde bebeğim 45 gün yoğun bakımda kaldı.. Minnacık el kadar nasıl büyütürüm ben bunu elime bile alamam derken güçlü bir şekilde büyüyorlar işte. Solunumu ve beyin fonksiyonları nasıl? Doktorlar bilgi veriyormu sana cnm?
Benim bebeğime doktor yaşama şansı yok dedi Rabbim herşeyin en iyisini bilir... Yaşadı benim Defnem.. Emin ol Rabbim ömür vermişse zaten kucağına sağ salim alırsın bebeğini.. Yaşamaz denilen bebekler yaşıyor hiç umutsuz olma cnm benim.
canım cok gecmiş olsun umarım en kısa zamanda alırsın bebegini kucagına, allahım sağlıklı uzun ömüler versin inşallah. nası şimdi nazlı bebek? ben de seninle hemen hemen aynı durumdayım.
2 gün önce doğum yaptım. 36. haftasıydı hamileliğimin, suyum azaldığı için sezeryana alalım dedi dr. 2 gün önce epiduralle sezeryan oldum. dogum sonrası bebeği kuvöze almıslar sonra solunumu düzelmediği için yoğun bakıma alınmıs. dogum yaptıgım hastene yapacak birseylerinin kalmadıgını soylediler baska hastaneye sevk edelim denildi dun öğlen bebeğimizi ege üniversite hastanesine yolladık helikopterle.
babamızda hemen pesinden gitti. şimdi egede de yoğun bakımda solunum cihazına baglı. hersey yolunda demişler ama incelemeler devam ediyo daha.
sezeryanı iyiki epiduralli yapmısım bebeğimin sesini duydum, 2 sn bile olsa sesini duydum, kokladım. şimdi güçlü olmaya çalışıyorum ki hemen toparlanıp izmire gitmek istiyorum. gitsem de göstermiyolarmıs ama...
Allah herkese sabır versin cok zor, zaman gecmek bilmiyo. Allahım butun bebeklere şifa versin güç versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?