Premature Bebekler Nazlımdan dualarınızı eksik etmeyin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Çok sagol canım, inşallah kavusuruz sag salim. Siz atlatlatmıssınız çok şükür allah uzun ömür nasip etsin.. Maşallah çok tatlı minik prenses
Bizim oğlumuz da 2450 kg dogdu, kuvezde mosmormus. Farklı yerlerde olmak da çok zor insan yanında olmak istiyo ama olsan da senin yapabileceğin bir sey yok.. Tek yapabildiğimiz dua etmek.

Allahım sanada sabırlar ve bebeğine sağ salim kucağına almayaı nasip etsin evet zaman geçmek bilmiyo hele bebeğin yanında olmayınca hiç geçmiyo her süt sağışımda kızım yanımda olsaydıda onu emzirseydim diye düşünüyorum.Nazlı 1 aya girdi geçengün korkuttu bizi vazgeçmiş hanfendi hayattan gidip gelmiş bi entübe etmişler yeniden tüple soluk alıp vermeye başladı 4-5 gün çıkarmışlardı tüpü kendi nefes alıp veriyodu ama kaldıramadı bünyesi daua edin teyzeleri kuzuma bende sağ salim alayım kucağıma

inşallah hazannn çıkar o makineden,insan görünce mahf oluyor ama sabır lazım sabret arkadaşım..Allah tan başka kimse bilemez ne olacağını...inşallah evine dönenlerden olur...kuzun...

inşallah hazannn çıkar o makineden,insan görünce mahf oluyor ama sabır lazım sabret arkadaşım..Allah tan başka kimse bilemez ne olacağını...inşallah evine dönenlerden olur...kuzun...

sabrediyorum arkadaşım elimizden gelen bişey yok beklemekten ve Allaha sığınmaktan başka bizde bu sekilde sınanıyoruz dayanıp dayanamıcakmıyız diye

canim dualarim guzel nazliyla. nazlin icin guclu durmaya devam arkadasim, Allah Insallah sana bagislar yavrunu; amin.

hepinize nazlımın ve benim yanımda dualarınız ve iyi dileklerinizle olduğunuz için teşekkür ediyorum 2 ayımız daha var işallah çabuk geçer zamanda sağ salim gelir nazlım kollarıma

ben de aynen sütümü sağarken oğlum kucagımda olsaydı şimdi diye düşünüyorum hep. ama gecicek canım hepsi, hep iyi düşün. ben inanıyorum onşar yanımızda olmasalarda hissediyolar bizi. biz iyi oldukça onlar da bizden güç alıyorlar. dualarım hep onlarla.
bizimde 4 gündür solunum cihazından ayrı oğlumuz. cok kucuk bebekler oldukları için 3-4 gun ayırıp sonra tekrar takmak zorunda kalabiliyorlarmıs drlar. şimdi ciğaerdeki ödemin tedavisi yapılmaya baslancakmıs artık.. salı gunu gidicem izmire inşallah görebilirim oglumu..
nazlın iyi olucak canım merak etme saglıkla alıcaksın kucagına..

guzel ve cok guclu anneler, okurken yuregim daglansa da yine de anlayamazmisim sizi gb geliyor, sadece yavrulariniz icin dua etmek geliyor elimden. Allah'im Insallah bagislar bebeklerinizi sizlere. siz guclu durdukca bence hissediyorlardir sizleri. sozlerimizin size ne kadar faydasi olabilir bilemem ama Insallah dualarimizi Rabbim duyar.

tüm melekler nazlınla olsun onu uyutsunlar okşasınlar senin için ve sanada güç versin rabbim

Rabbim korusun o minik meleğine ömür verir inş sizlere bağışlar sıkıntılarını kuacağına aldıgında bir anda unutursun inşşşşş onlar çok savaşçı baksana hamileliktede savaşmış inş sonunuz güzel olur hakkınızda hayırlısı...geçmiş olsun...

bize durumlardan haberdar et canım

canım korkma iyiolcak inşallah küçük nazlı hem senin gibi bir melk annesi var yanında senin varlığnı hissediyodurr güçverir sin ona duaet bizim dularımız nazlıyla ve tüm bebbeklerimizle ALLAHA emanet olsun nazlı inşallah biran önce saglılı bişekilde hayırlısyla aranıza katılır

nazlım annecim sen büyüyorsun o camın içinde sana dokunamadan öpüp koklayamadan geçmiyor zaman keşke bana soksalar o minicik ellerindeki kocaman branülleri kollarındaki damarlar hep patlamış ayaklarından bile denemişler girmek için ağzında 2 tane hortum nasıl dayanıcam ben senin oradaki halini görmeye iyileş biran önce gel kollarına yaralarımızı birlikte saralım kuzum merhem olalım yaralarımıza

Annesi nazlın inşallah en kısa zamanda senin sıcacık kucağına gelir,dualarımız minik meleğinle..Hemencecik gelsin geçsin bu zor günler sizin için inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun canım.bende geçen sene temmuz ayında 28 haftalık doğum yapmıştım..yaşadığın tüm endişelerin hepsini yaşadım ve bitti sonunda..inşallah kızın kucağına gelicek ve bu yaşadıkların kızına anlatıcağın çok büyük bi anı olucak..aci şifalar dilerim canım.nazlımızda fazla nazlanmadan evine gelicek annesini daha fazla üzmeyecek inşallah canım:ecrin_bebek::1hug:

yazını okuyunca 48 gün avunduğum tek şey olan bir hemşirenin cep telefonuma çektiği tek kare fotoğrafına baktım kızımın. aynı görüntü her yerinde hotumlar kablolar miniciğim çok şükür allahıma bir sürü sorunumuz var ama kızım sağ ve yanımda diyorum. sende allah onu sana bağışlasın diye dua et canım ve büyük allahım bir şekilde veriyor sabrı bazen dayanamıycak gibi olsakta yardım ediyor.nazlıcık iyileş ve annenin yüzünü güldür inşallah.

canım yaaaa gerçekten çok zor,dualarım seninle inşallah minik nazlını allahın izliyle sağlıklı kucağına alırsın canım a.s.,güçlü ol canım nazlın için sabırlı ol:teselli:

canım Allah yardımcınız olsun umarım bebeğine biran önce sağlıklı bir şekilde kollarına alırsın bende antalyadayım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…