Premature Bebekler Nazlımdan dualarınızı eksik etmeyin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Allah yardımcınız olsun.Tez zamanda sağlıcakla bebeklerinize kavuşup onların mis gibi kokusuyla evinizde bahar çiçekleri açsın inş.!:ecrin_bebek:a.s.a.s.a.s.:emir_bebek:

Allah yardımcınız olsun.Tez zamanda sağlıcakla bebeklerinize kavuşup onların mis gibi kokusuyla evinizde bahar çiçekleri açar inş.!:ecrin_bebek:a.s.a.s.a.s.:emir_bebek:

cnm benım tez zamanda rabbım kuzucuğuna kavuştursun senı inşallah sağlıkla...ve hayırlısıyla oyle guzel gunler gostersın kı yaşadığın tüm zorlukları unuttursun bir tanem dualarım seninle ve minik mucizeyle..

tabiki mücadelemizi kazandık.şu an evimizdeyiz.tabiki bazı problemlerimiz hala var.ama zamanla hepsi geçecek.inanman önemli.anne sütü alıyormu bu çok önemli.benimki yoğun bakımdayken uzun zaman tolöre edemedi.herşey düzelecek.aynı şeyleri bende yaşadım.hep 2-3 aysonrasını düşündüm iyileşmiş bi şekilde yanımda diye.bu bana güç verdi.sende öyle düşün.bak o küçücük bedeniyle hayat tutunmaya çalışıyor.moralini ve inancını yitirmen anlamsız.ona bunu yapmamalısın.en az onun kadar güçlü olmlısın.çünkü o saa kavuşmak için bu kadar mücadele veriyor.ona bunu yapamazsın.

gözün aydın lilyac allah sağlıkla büyütmek kısmet etsin inşallah bebeğini.

hazancım sıra size geldi minik nazlıda annesinin kollarına gelicek kocamna kız olucak inşallah

malesef arkadaş bebeğini kaybetmiş, Allah sabır versin , nazlıya çok dua etmiştik ama rabbim en iyisini bilir, Allah anne babaya sabır versin inşallah

benim bebeğimde 130 gündür yogun bakımda yatıyor 3.5 ay solunum cihazından kurtulamadı 1 aydan fazladırda oksijenden ayıramıyolar çok fazla oksijen alıyor ve kafası fanus gibi bişeyin icinde doktorlar huod diyolar ona ama krinik akciger hastası oldu diyolar herzaman oksijenle yaşar yaşarsa diyolar doktolar bile bilmiyo doğduğu günden itibaren ölür diyolardı ama bebegim mücadele ediyor sonu ne olur bilmiyoruz bekliyoruz 4.5 aydır bekliyoruz ama çok yorgunuz eşimde bende bulanımdayıa allah kimseyi evladıyla imtehan etmesin çok ama çok zor sende dua et başka çaremiz yok allah büyük elbet geçer bu günlerde önce yavrularımız için ne hayırlıysa o olsun onlar acı cekmesin yok çekeceklerse rabbim çektirmesin ne düşüneceğimi bile bilmiyorum bende senin gibi çok zordayım

benim bebeğimde 130 gündür yogun bakımda yatıyor 3.5 ay solunum cihazından kurtulamadı 1 aydan fazladırda oksijenden ayıramıyolar çok fazla oksijen alıyor ve kafası fanus gibi bişeyin icinde doktorlar huod diyolar ona ama krinik akciger hastası oldu diyolar herzaman oksijenle yaşar yaşarsa diyolar doktolar bile bilmiyo doğduğu günden itibaren ölür diyolardı ama bebegim mücadele ediyor sonu ne olur bilmiyoruz bekliyoruz 4.5 aydır bekliyoruz ama çok yorgunuz eşimde bende bulanımdayıa allah kimseyi evladıyla imtehan etmesin çok ama çok zor sende dua et başka çaremiz yok allah büyük elbet geçer bu günlerde önce yavrularımız için ne hayırlıysa o olsun onlar acı cekmesin yok çekeceklerse rabbim çektirmesin ne düşüneceğimi bile bilmiyorum bende senin gibi çok zordayım

Canım çok geçmiş olsun.Yazını okuyunca çok üzüldüm bu kadar ümitsiz olma benim bebeğim 310 gün yoğun bakımda yattı ve 8 ay boyunca entübeydi.Kronik akciğer hastası ama oksijen almıyo sadece biraz bakımı daha zor oluyo.Sormak istediğin bi şey varsa yardımcı olurum.Öyle oksijenle taburcu olup iyileşen çok bebeğimiz var.Belkide hiç oksijene bile gerek kalmaz.Umudunu yitirme...

Ya Şafi çekelim inşallah,,, Rabbim Nazlı bebeğe şifalar versin.Şu anda kucağımda bebeğimle yazıyorum,henuz ıkı aylık ama yeni bi huy edindi,,, kucağımdan başka bi yerde uykuya dalamıyor,bi bebeğin anne sevkatıne,annenın de bebeğinin varlıgını kollarında hıssetmeye ıhtıyacı vardır.Rabbim bır an once kavustursun sızı ınsallah

amin amin rabbim kimsenin umudunu kesmesin emegini boşa vermesin tüm meleklerimizi korusun dualarınızı eksik etmeyi bebeğim 3.5 ay entübe şeklindeydi son bir aydırsa oksijende ama çok yüksek degerde alıyo kronik akciger hastası deniliyor doktorlar bile ne olacak sonu bilmiyo bekleyecez diyolar 4.5 aydır bekliyoruz ben eşimde artık çok yorgunuz bu acıya dayanmak cok zor allah cümlemizin yardımcısı olsun ya yavrum tüple cıkarda allah korusun daha kötü olursa bu tüpün bitme olasılığı var ya atak geçirirde ellerimde kaybedersem çok korkuyorum

Back
X