Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba benimde bebeğimde bu dönemlerden geçti.47 ün yoğun bakımda kaldı.beslerlerken sürekli solunum sıkıntısı çekiyordu.bir gün besliyorlarsa 2 gün beslemiyorlardı.yoğun bakıma sürekli taze süt getiriyordum.günde 3-4 defa .ama ememiyordu.ve sütü döküyoruk.47 günün sonunda savaşı kazandık.çok zor günlerdi.hele benim için.ben pediatri yoğun bakım hemşiresi olarak ona içeride neler yapıldığını neler yaşadığını .ne sonlardan döndüğünü bilerek 47 gün geçirdim..allah yardımcınız olsun.dualarım sizlerle.
asla moralinizi bozmayın.bebeklerinizin yanında olmasanızda o sizin psikolojik durumunuzu hisseder.onlara bunu yaşatmaya hakkınız yok.o zaten yeterince zor şeyler yaşıyor.en çok ihtiyacı lan şey sütünüz.bu yüzden o sütü ona vermek için kendinizi rahatlatmaya çalışın.bol su için,sağmayı asla ihmal etmeyin.3-4 saat ara ile.kendinizi süt vermeye adapte edin.o sütün bebeğe hayat vereceğini düşünn.protein ağırlıklı beslenmede sütü artırıyor.marul,ve incir-havuç kompostosu.ama havu ve incir ayrı ayrı pişirilecek ılınınca karıştırılacak.ve ısırgan otu,çayı.
hastaneen çıktıktan sonra asıl süreç.onun için kendinizi hazırlayın.unutmayın bbeğinize sizden daha iyi kimse bakamaz.ona sevginizi verin.onu sizin sevginiz büyütecek.
iyi haberlerinizi bekliyoruz.allah yardımcınız olsun.
hazancim sen de ilnarin sayfasina geliyorsun diye ikinize ordan yaziyorum, elimizden gelen tek sey dua etmek nazli ve idil icin ve buirdan sizlerin guzel haberlerini beklemek. hep dualarimdasiniz...