Bugün tam 10 gün oldu nazlım dünyaya geleli ama çok erken geldi bebeğim dünyaya ben kurtuldum hastanelerden ama onu bırakmak zorunda kaldım arkamda.Hamileliğim boyunca hep sıkıntı çekti bebeğimde annesiyle birlikte 6 haftalıkken başladı problemler önce kanamadan yattım hastaneye 5 gün kaldım yatacaksın dedi doktor uzun süre yattım evde tekken birand 2 bi kalp sesi duydular bebeklerim 2 di mutluluğum 1 kat daha arttı çünkü geçen yıl 5,5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda onun acısınıda hafifletecekti bu ikizler ama istediği gibi olmuyo insanın herşey 8 haftalıkken bulantı kusmadan yattım hastaneye 1 haftada öyle kaldım onuda atlattım herşey yolunda gidiyo derken 14 haftalıkken ikizlerden birinin kalbi durduğunu öğrendim yıkıldım artık ümidim içimde atmaya devam eden kızım içindi 21 haftalık kontrolde bebeğimin 2 hafta geriden geldiğini öğrendim 26 haftada gebeliği sonlendırmamız gerektiğini bebeğin susuz kaldığını söyledi doktor hastaneye yatırdı beni devamlı ultrasona girdim nst bağlandım küvöz olmadığı için 1 hafta bekledim koskoca antalyada küvöz bulamadık doktor sezaryana aldı küvöz olmadığı için geri çıkardı son anda bulduk küvözü 10 gündür o camın içinde kızım dua edin kuzuma ne zormuş beklemek allah herkesin yardımcısı olsun