Premature Bebekler Nazlımdan dualarınızı eksik etmeyin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

hazannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
209
1
96
Antalya
Bugün tam 10 gün oldu nazlım dünyaya geleli ama çok erken geldi bebeğim dünyaya ben kurtuldum hastanelerden ama onu bırakmak zorunda kaldım arkamda.Hamileliğim boyunca hep sıkıntı çekti bebeğimde annesiyle birlikte 6 haftalıkken başladı problemler önce kanamadan yattım hastaneye 5 gün kaldım yatacaksın dedi doktor uzun süre yattım evde tekken birand 2 bi kalp sesi duydular bebeklerim 2 di mutluluğum 1 kat daha arttı çünkü geçen yıl 5,5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda onun acısınıda hafifletecekti bu ikizler ama istediği gibi olmuyo insanın herşey 8 haftalıkken bulantı kusmadan yattım hastaneye 1 haftada öyle kaldım onuda atlattım herşey yolunda gidiyo derken 14 haftalıkken ikizlerden birinin kalbi durduğunu öğrendim yıkıldım artık ümidim içimde atmaya devam eden kızım içindi 21 haftalık kontrolde bebeğimin 2 hafta geriden geldiğini öğrendim 26 haftada gebeliği sonlendırmamız gerektiğini bebeğin susuz kaldığını söyledi doktor hastaneye yatırdı beni devamlı ultrasona girdim nst bağlandım küvöz olmadığı için 1 hafta bekledim koskoca antalyada küvöz bulamadık doktor sezaryana aldı küvöz olmadığı için geri çıkardı son anda bulduk küvözü 10 gündür o camın içinde kızım dua edin kuzuma ne zormuş beklemek allah herkesin yardımcısı olsun

Bir anne için ne zor anlar Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzunu
bende erken doğum tehlikesi yaşayan bir anne adayı olarak görünzde kötü oldum tekrar tekrar Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğini inşallah

Bugün tam 10 gün oldu nazlım dünyaya geleli ama çok erken geldi bebeğim dünyaya ben kurtuldum hastanelerden ama onu bırakmak zorunda kaldım arkamda.Hamileliğim boyunca hep sıkıntı çekti bebeğimde annesiyle birlikte 6 haftalıkken başladı problemler önce kanamadan yattım hastaneye 5 gün kaldım yatacaksın dedi doktor uzun süre yattım evde tekken birand 2 bi kalp sesi duydular bebeklerim 2 di mutluluğum 1 kat daha arttı çünkü geçen yıl 5,5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda onun acısınıda hafifletecekti bu ikizler ama istediği gibi olmuyo insanın herşey 8 haftalıkken bulantı kusmadan yattım hastaneye 1 haftada öyle kaldım onuda atlattım herşey yolunda gidiyo derken 14 haftalıkken ikizlerden birinin kalbi durduğunu öğrendim yıkıldım artık ümidim içimde atmaya devam eden kızım içindi 21 haftalık kontrolde bebeğimin 2 hafta geriden geldiğini öğrendim 26 haftada gebeliği sonlendırmamız gerektiğini bebeğin susuz kaldığını söyledi doktor hastaneye yatırdı beni devamlı ultrasona girdim nst bağlandım küvöz olmadığı için 1 hafta bekledim koskoca antalyada küvöz bulamadık doktor sezaryana aldı küvöz olmadığı için geri çıkardı son anda bulduk küvözü 10 gündür o camın içinde kızım dua edin kuzuma ne zormuş beklemek allah herkesin yardımcısı olsun
canım yaa Allah yardımcınız olsun,inşl bir an önce kavuşursun bebeğine sağsağlim..
hiç moralini bozma,üzme kendini adı üstünde işte Nazlı bi bebek demekki naz yapıyo annesine..:ecrin_bebek:
bu arada canım bende antalyadayım sen neresindensin merak ettim?a.s

allah yardımcın olsun canım inşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın

Allah yardıımcın olsun inşş sağsalim kavuşursun bebeğine dualarımız seninleee

Allahım uzun ömürler versin Minik adaşıma..Kıyamam ona ben mücadele veriyor adaşım..ınşallahta başarılı olacak bu ilk mücadelesinde..Sizde lütfen çok güçlü olun Allahım sabırlar versin ve umuyorum bizlere güzel haberlerinizide vereceksiniz.Mis gibi koklayacaksınız kızınızı..Dualarımız sizlerle a.s.

Olumlu düşün hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle. Benim kuzenim de erken doğum yaptı o kadar küçüktü ki bebeği dokunmaya korkardık. ama uzun süre hastanede kaldıktan sonra sağlıkla evine döndü şimdi 3 yaşında çok güzel bi kız çocuğu opuyorumnanaktan inşallah Rabbim sana ve bebeğine yardım etsin, hayırlı bir evlat olsun inşallah a.s.

Allahım yardımcınız olsun
sağlıcaklar atlatıcaksınız Allahın izniyle bu günleri:Saruboceq:a.s.

rabbim yardımcınız olsun...en kısa zamanda bebeğini kucagına alırsın inşallah...

Nazlı bebeğe allah şifa versin en çok ihtiyacı olan annesinin kollarına bir an önce kavuştursun inşallah.

canım ya rabbim önce sana güç ve sabır versin ve bebeğine hayırlı şifalar versin

Allah yardımcın olsun nasıl bir psikoloji ben yaşamadım ama kuzenim yaşadı onda rahim ağzı gevşekliği vardı bi çocuğu düştü bu da 7 aylık doğdu 1 kg 3 ay kadar yoğun bakımda kaldı durumu kötüleşti 800 grama kadar düştü ama Rabbim ömür vermiş demek ki şimdi 8 aylık sağlığında da hiç bi sorun yok o yüzden için rahat olsun Allah'ım onu tez vakitte kavuşturacak sana sadece içini ferah tut

Ağlaya ağlaya okudum hikayenizi...
çok ama çok üzüldüm.Rabbim en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza
sağlıkla almayı nasip etsin..dualarım sizinle arkadaşım...
güçlü olun,olumlu düşünün ve bol bol dua edin...
iyi haberlerinizi bekliyoruz...
sevgiler...

Son düzenleme:
Canım Allah yardımcınız olsun küçük bebeğini bir an önce kollarına alacaksın inşAllah :Saruboceq:

Bugün 14 gün nazlım dünyaya geleli dün çok mutlu ayrıldım yanından gözlerini açtı ilk defa bana babasıda bende nazlı diye diye uyandırdık duyuyomu yoksa hissediyomu orda olduğumuzu bimiyorum ama iyi olacak gibi geliyo herşey şimdilik allahım zorda olan herkesin yanında ol tek sığınılacak ve yardım beklenecek kapısından çevirmeyen sensin

canım allah kuzunun yardımcısı olsun.. size hep mutluluklar yaşatsın.inşallah anne baba demesinide göreceksiniz...

canım inşallah rabbim şafi ismiyle gelecek ve kızına şifalar verecek rabbim yar ve yardımcın olsun

Back
X