Gülsüm Sultan .!.:...Biz kadinlar icin zaten bu cok zor birsey degil, evlendikten sonra herseyimizle kendimizi esimize cocuklarimiza adiyoruz zaten, ailelerimizi bir bakima ikinci plana atiyoruz, ailelerimizde bundan rahatsiz olmuyor, cünkü bu kadindan beklenen birsey.
sarissa .!.:benim eniştem elinde parası kalmamış olsa bile ailesine kredi kartıyla yardım eder.
sonra da eşi çocuğu sıkıntı çeker.
böyle bir şeye gerek var mı
zaten en başta büyüklerin bunu düşünmesi lazım.
bu konuda açık açık bişey konuşmadık
ama benim için ailemde eşimde aynı değerde
bizde önce-sonra gibi tabirler yoktur. biz, ailelerimiz, hatta evli kardeşlerimizle bir bütünüz. kimin ne ihtiyacı varsa herkes toplanır, o halledilir...
bizde önce-sonra gibi tabirler yoktur. biz, ailelerimiz, hatta evli kardeşlerimizle bir bütünüz. kimin ne ihtiyacı varsa herkes toplanır, o halledilir...
Eğer herkes iyi niyetliyse aranızda bencil yoksa
Kimse kimseyi sömürmüyorsa dediğin de güzel bi birlik beraberlik
Bi çeşit dayanışma şekli ama aradan biri sürekli çıkıp
Kendi kişisel isteği için senin ihtiyacına engel olursa
İşte o zaman sorunlar çıkıyor
yok, öyle bir sorunumuz yok şükür. biz 3 kardeşiz ve birbirimize aşırı bağlıyız. doğal olarak eşlerimize laf düşmüyor yardımlaşma konusunda. diğer yandan k.validem eksik giderme konusunda bize iş bırakmıyor sağolsun. o yüzden sivrilik çıkmıyor hiçbir tarafta.
ama elbette kendi ailesinin (özellikle erkeklerde) menfaatlerini gözetip, eşinin ve evinin ihtiyaçlarını gözardı eden erkeklerde çok malesef. öyle bir durumda olsaydım elbette ki önce evim derdim :1closedeyes:
yok, öyle bir sorunumuz yok şükür. biz 3 kardeşiz ve birbirimize aşırı bağlıyız. doğal olarak eşlerimize laf düşmüyor yardımlaşma konusunda. diğer yandan k.validem eksik giderme konusunda bize iş bırakmıyor sağolsun. o yüzden sivrilik çıkmıyor hiçbir tarafta.
ama elbette kendi ailesinin (özellikle erkeklerde) menfaatlerini gözetip, eşinin ve evinin ihtiyaçlarını gözardı eden erkeklerde çok malesef. öyle bir durumda olsaydım elbette ki önce evim derdim :1closedeyes:
Allah ağzınızın tadını bozmasın :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?