Ne ala memleket..

Buyuk bir ihtimalle kopacak cocugundan. Buyudugunde ortaya cikar. Asil donusunu cocugunuz meslek sahibi oldugunda yapar. Genellikle babalarin tavri bu yonde olur. Sinir bozucu mu,evet. Anneye bu kadar yuk yuklenilir mi,hayir. Bu psikolojinin size ve cocugunuza faydasi yok. Zor olacak ama sizin sekillendirdiginiz bir insan yetisiyor. Cocugunuzun yerine koyun kendinizi. Baba ortada yok, anne mutlu degil. Suc cocugun mu? Baba ortada yoksa siz hem anne hem de baba olacaksiniz. Inanin ilerleyen zamanlarda bile isteye yapacaksiniz. Evli kadinlarin da cocuktan kendilerine vakit ayirabildiklerini gormedim pek. Annelik boyle bir sey maalesef. Isyaninizi anliyorum, zamaninda ben de yaptim. Cocuklar duzen ister. Anne ve babanin bir evde ayni banyo ve mutfagi paylastigini gormeyi degil sevgi, guven ve mutlu annelerini isterler. Bostan korkulugu kivaminda babalari var bir de annelerini kaybetmesinler. Psikolog destegini tavsiye ederim. Evladiniza sarilin. Saglikli oldugu icin bin sukur edin. Sendrom sendrom buyuyup koca insan oldugu zamani hayal edin. Geriye donup baktiginizda bu gunleri animsamayacaksiniz bile.

Estağfurullah...kreş durumu ailevi sebeplerden dolayı bana uygun değil şu an yoksa çok isterdim.. Oğlum içinde benim için de çok iyi olurdu... Dediğim gibi uyuyan bir çocuk değil zor bir çocuk iş dışında aileme 1 saat dahi bırakıp ekstra yormak istemiyorum.. Eski eş ailesi de hiç olmadılar zaten.. Kv dem yoktu, görümce de.. Kp ve kayınlarda varken, yoktu zaten... Sanırım tek çare oğlumun biraz daha büyüyüp dinginleşmesini beklemek.. Teşekkürler güzel yorumlarınız için..

Şu an ruhunuz çok yorgun , bu yüzden bu evlilikten size kalan yegane cevherin yükü fazLa geliyor olabilir ; öyle bir zaman gelecek ki inşaallah iyi ki yanımda diyeceksiniz.

Yakında uyumaya başlar, yakında size hep sarılmaya, sizi çok sevdiğini sürekli tekrarlamaya başlar.

Haftada bir de olsa kendi başınıza kalmak istediğiniz o günler olmayacak , hep birlikte kafa dagitacaksiniz.

Aşık olacaksınız :) 3.unuz birlikte çok mutlu olacaksainiz.

Hep bunlara odaklanın. O kişinin kaç gün göreceğini , ne yapacağını her olumsuz düşünceyi yok sayın.

Zamanla olacak tabi bu, sabredin olur mu ? Dönüp baktığınızda hatirlayacaginiz bir şey kalmayacak.

İnşallah.. Çok teşekkür ederim...iyi geldi yorumunuz..

Giderse gitsin cok mu lazim oluyor bi devirde koca kalk toparlan yawrun ne kdr zor bir cocuk da olsa baba da gttigine gore onun da annesi babasi da sensin tut yawrunun elinden dimdik dur bol bol dua et rabbim yardimcin olsun

başkası da yaşıyor demek,
size teselli olacak mı bilmem.
ama o yaş grubunda, hele de zor çocuksa, baba olsa dahil, çocuk anneden ayrıldığı o bir kaç saatin acısını, geri kalan vakitte anneye yapışarak çıkarıyor.
dönemsel mi huy mu bilmiyorum.
eşim yardımcıdır, 3 küçük çocuğumuz var, ortanca 2 yaşında, günün 6-7 saatini kucağımda geçiriyor.
ve itfaiye sireni gibi ağlaması var
gerçekten uyuduklarında o rahatlama anında bir tutam suçluluk hissediyorum, sabaha kadar kurtuldum diye düşündüğüm için.
ki 5 aylık olanı emzirdiğini için, diğerleri gecede bir kaç kere uyandığı için neredeyse uyumuyorum :)
biraz sabır.
eski eşinize başka kızgınlıklarınız varsa birbirine girmiştir ruh haliniz :) ferahlık diliyorum.

Aynen.. Ben de, ruh halim de, düşüncelerim de, duygularım da her şey birbirine girdi.. Sanırım çözülmesi için bu karmaşık düğümleri, zamana ihtiyacım var... Zaman her şeyin ilacı diyenler, boşa dememiş olsa gerek.. Siz de kolaylıklar diliyorum..

Çocugun sorumluluğunu tek başına yüklenmek zor evet
Ama en güzeli o bence
Hayatında olan en güzel en değerli şey o bence
Iyikilerin hep onun için olacak
Onun icin hayatta kalacaksın ayakta duracaksın
Kendini onun için toparlayacaksın
Aslında bi mucize o
Seni sen yapan şey o olacak

Ayrilabilmek bile lüks bu zamanda.mesleginiz var çalışıyorsunuz.ya bunlar olmasaydı.cok önemli veriler

Konularını bilmiyorum ama çocuğuna düşkün demişsin
Belkide sallıyordur gidicem diye
Bilemiyorum.. Yani giderse ilk defa yurt dışı deneyimi olacak... Evet düşündü, çok ilgilenir ve bi of demezdi, şu süreçte de sürekli ihtiyacı olan bi şey var mı diye sorar... Ama bilmiyor ki, bir çocuk mutlu ve huzurlu bir yuva ister, anne ve babasını yanında olduğunu görmek ister.. Asıl ihtiyacı olanı veremedikten sonra, gerisinin bir önemi yok..

Nabzını ölçmek istemiş bence o
Gitme demeni bekliyorsa

Önce durumu sindirmekle başlayın.
Kimsenin hayatı hayal ettiği gibi değil.
Kimisi kaderimmiş diyor kabulleniyor , kimisi başka hayaller kuruyor onu yaşamaya çalışıyor.
Suçlu yok.
Hayatın bir akışı var.
Bazı çiftler bu akışta ,aynı hızda yol alamıyor ve en kolay yola sapıyor.
Size düşen , çocugunuzla yepyeni bir hayata sıfırdan başlamak.dua edin ki sizi güçlü tutacak bir evladınız var.

Eğer sorun eşinizin ailesi , anneci olması ya da ailesinden dolayı sizi ihmal etmesi ise ;
Siz de onunla gidin ve yeniden aile olmayı deneyin.
Belki herşey daha güzel olur ?

Çocuk mutlu ve huzurlu bir yuva ister evet...ama elden gelen hersey yapılmasına rağmen mevcut yuva mutsuz huzursuzsa ?yuksek sesli diyaloglara isyanlara maruz kalıyorsa ? Çocuğun Asıl ihtiyacı olan ruhu sağlıklı ANNE dir...annenin de asıl ihtiyacı olan çocuk...bir de çocuk için velayet davaları vs ugrassaydiniz bu süreç çok ama çok daha zor olurdu.soylediginiz şartlarda erkkeklerin çocuğa düşkünlüğü çocukların market ihtiyaçlarını karşılayabilmeyle sınırlı.ha bir de canım oğlum aslan oğlum söylemleriyle sarilmalar .ama haber yada mac izlerken çocuk baba dese ya duymaz ya azarlarlar.gercekten çok temiz ayriliyorsunuz.bu hissettikleriniz de sürecin doğal parçası.

Bu konuda devletin hiç yaptırımı yok mu? Yani evlen, çocuk yap anlaşamadın boşan çocuk annede kalsin sen özgürce hayatına devam et.
E hani sorumluluk çocugu iki kişi yaptı.

Eski konularınızı bilmiyorum, yanlış anlamazsanız tavrınızı biraz tuhaf buldum.
Boşanmış olduğunuz eşinizi niye sürekli etrafınızda istiyorsunuz?
Yani ne geçecek elinize anlamadım, sadece çocuk için mi gerçekten?
Babalar olsa bile çocuğun yükü çoğunlukla annenin üzerinde değil mi zaten? Evet biraz daha yorulursunuz ama yapabilirsiniz tek başınıza ebeveynliği.
Bence sevinmelisiniz gidiyor diye.
Çocuğunuz bir süre sonra kopacaktır babasından. Ama bu babanın tercihi sonuçta.

Ne dusunulmeli ? Nereden bilebilir insan ayrılacağıni ?
Alla allah ilginç , boşanmak diye bir şey var duymuş olmalısınız. Evlenirken de düşünülmeli bu ihtimal mesela günün birinde boşanırsam ayaklarım üzerinde durabilir miyim? Hayatıma devam edebilir miyim? Çocuk yaparken de ... Ola ki boşanırsak bu adam babalık yapacak kapasitede mi? Yok değilse ben tek başıma çocuk bakmak istiyor muyum? Buna hazır mıyım? Bakın düşünülecek ne kadar çok şey çıktı daha da uzatabilirim.. Yoksa yap geç yani tabi ne var.. Ama sonrası sıkıntılı sorunlu kadınlar çocuklar...

Ha ayda bir ha haftada bir
Ne degisecek sizin icin? Bosaniyorsunuz sonucta,uzaga gitmesi daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…