Ne ala memleket..

Çok teşekkür ederim.. Aynen öyle yapıyorum, konu üzerine konu açıyorum.. Her gün teselliye, ağlanacak bi omuza ihtiyaç duyuyorum..Güçlü olmam gerekiyor evet ama önce bi dibe çöküp acımı yaşamam lazım sanırım.. Şu an yas sürecindeyim ve tek duam bu sürecin çok uzamaması, benim ve oğlum için..

Boşanıyomusunuz hanımefendi?Eksik sanki konu.Neden gidiyor işi dolayısıylamı?Def olsun gitsin.Erkeklerın çogu sorumluluk alamıyor.İnsallah guzel bir işiniz vardır.Allahım her taraf boyle ınsanlarla doldu taştı.İnsan kocasınada guvenemıcekse kıme guvenıcek?

Çocuğunu alıp yurt dışına götürse ? Birde o yönden düşün. Boşanınca en aznından birde velayet derdiyle uğraşmıyorsun. Allah yardımcınız olsun. Babalık böyle birşey malesef kadını boşarken çocuklarını da boşuyorlar.

Daha fazla üzmek istemem ama yurtdışına yerlesen insan ayda bir filan gelmez. Senede bir gelir.

Kimse boşanmak için evlenmez boşanacağınızı bilseydiniz bebek sahibi de olmazdınız
İki yaşında kızım var anlıyorum sizi ki haklısınız evet tüm sorumluluklar sizde ama hiçbir zaman da babasının değeri sizin kadar olmayacak
O anlayacak onun için nelerden fedakarlık yaptınız şimdi değil ama ilerde
Velayeti babaya verseler daha çok üzülürürdünüz annelik işte çok başka
Allah yardım etsin
Kolaylıklar diliyorum

Arkadaşım seni anlıyorum Allah yardımcın olsun kendini enayi yerine koyulmuş gibi hissediyorsun belki bu olanlardan esinin bu tavırlarından dolayı ama bence yine de şükretmelisin neden mi çocuğunu annesinin elinden alanlar mi dersin cocugunu annesine karşı dolduranlar mi dersin küçücük çocuğunu yeni sevgilisiyle tanıştırıp hic bir ihtiyacını karşılamayanlar mi dersin bir sürü gerçek yaşanmış hikayeler var burda. Sukret çocuğun seninle eger maddi olarak ta ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa bırak Allah a havale et ve yeni Kendin e ait bir dünya kur mutlu olmak istersen mutlu olunabilecek cok sey var bu hayatta. Giden gitsin kendi kaybeder senin çocuğun yaninda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…